Zmena je život
+20
Zuzka
Maria 309
janka.rojko
NikolaB.
matzika
matchgame
Lacky
Pidanka
maya3
Mellin
Zuzka1
Inka
bibka
Zdenka14
KLT
anazuz
Paťa
michaela353
zuzacka
pachucha
24 posters
Strana 10 z 17
Strana 10 z 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Re: Zmena je život
Ahojte ženy, ja mám BMI 33,9 fasa. Zdeninka ani nejdem pomyslieť, že by som telo šokla, lebo by ma výčitky svedomia zožrali ajajaaaaaaaaaaj Zatiaľ sa nehýbe váha. Skúšam každý deň ísť na tú váhu aôle prd makový. Zatiaľ nič.
Ste zlaté, že sa mi snažíte pomôcť, ja si myslím, že každé telo sa raz zobudí. To moje asi pekne štrajkuje, lebo som nesprávne konzumovala jedlo dlhé roky....ja viem asi by som chcela zázraky za roky čo som sa prejedla-neprejedla - vyhladovala. Celý život chudnem a dopracovala som sa k ťažkej obezite....a naivne si myslím, že za 10 týždňov čo som na diéte schudnem svoje laloky....mňa serie však že každý čo drží DD schudne úplne brutálne rýchlo a veľký počet kg....a ja sa trápim ako trt makový a nič z toho...ale zase lepšie ako pribrať :-)
Ste zlaté, že sa mi snažíte pomôcť, ja si myslím, že každé telo sa raz zobudí. To moje asi pekne štrajkuje, lebo som nesprávne konzumovala jedlo dlhé roky....ja viem asi by som chcela zázraky za roky čo som sa prejedla-neprejedla - vyhladovala. Celý život chudnem a dopracovala som sa k ťažkej obezite....a naivne si myslím, že za 10 týždňov čo som na diéte schudnem svoje laloky....mňa serie však že každý čo drží DD schudne úplne brutálne rýchlo a veľký počet kg....a ja sa trápim ako trt makový a nič z toho...ale zase lepšie ako pribrať :-)
pachucha- Messages : 131
pachucha, ja som zacinala s BMI 38,1!
hlavne nezacni uberat jedlo, skor papaj stedro, nech sa telo neboji pustit nieco zo spajze
hlavne nezacni uberat jedlo, skor papaj stedro, nech sa telo neboji pustit nieco zo spajze
KLT- Messages : 488
KLT napísal:pachucha, ja som zacinala s BMI 38,1!
ty si moje zlatíčko KLT. papám papám nebojkaj
Zmena
Ahojte všetci, takže som sa rozhodla o zásadnú zmenu v mojom živote aj ja, som 5 mesiacov po pôrode a je čas urobiť niečo s nadbytočnými kilami čo mi ostali po pôrode
Viete mi povedať ako ste prežívali prvé dni diéty? Čo to s Vami urobilo? Ja som dosť sladká duša takže sa toho aj viac menej bojím, ale verím, že ma podporíte.
Nikol
Viete mi povedať ako ste prežívali prvé dni diéty? Čo to s Vami urobilo? Ja som dosť sladká duša takže sa toho aj viac menej bojím, ale verím, že ma podporíte.
Nikol
NikolaB.- Messages : 3
NikolaB. napísal:Ahojte všetci, takže som sa rozhodla o zásadnú zmenu v mojom živote aj ja, som 5 mesiacov po pôrode a je čas urobiť niečo s nadbytočnými kilami čo mi ostali po pôrode
Nikol
Ahoj Nikolka, vítam ťa medzi nami Hneď na úvod by som rada upozornila, že pokiaľ svoje dieťatko kojíš- diéta je pre Teba nevhodná. Všetko čo papá maminka, papá aj bábo( ale to iste vieš )
Ono je dosť zásadný rozdiel v tom, či už máš nejaké informácie ohľadom tejto diéty, či si majiteľkou knihy- či si ju vôbec čítala. Alebo si len počula o nejakej Dukane Lebo niektoré kočeny kukajú ako puk keď im niekto povie infošku, ktorá je všeobecne známa a oni sa spoľahnú len na to, že jedna babka povedala....
A kilá po porode sa Ti roztopia skutočne rýchlo, keďže sa nachádzaš v hormonovom tele ešte stále Niektorým ženám stačí upraviť stravu a kilá odídu a niektoré zistia(také ako ja) že prešlo takmer 10 rokov a tie tehotenské kilá nielenže neodišli, ale si ešte urobili rezervu .
Nikolka maj hlavne jasný a reálny cieľ. Všetko sa dá. Baby ťa tu podporia- to mi ver Mne neskutočne pomáhajú, leboja mám to avoje chudnutie brutálne sťažené mnohými faktormi .
Vypočítaj si na dukanovskej stránke hmotnosť, ktorá by mala byť tvoja skutočná.
A čo sa týka prvých dní? V pohodeeeeeeeeeeee, mne táto diétka sadla, lebo ľúbim bielkovinky. Vôbec mi to nepripadalo zložité. Neviem koľko kg chceš schudnúť a z akej váhy ideš a koľko meriaš, ale sú tu ženy ktoré schudli skoro 40 kg a ženy ktoré schudli len 5 kg. Podľa toho koľko potrebovali a pokiaľ to dovolilo telo.
V dukanke môžeš jesť aj sladkosti- síce nie tie z obchodu, ale môžeš si ich robiť aj sama. Je tu mnoho receptov. Aj na fb a iných fórach, čiže sa neboj
Držím Ti palce a keď budeš mať akékoľvek otázky,napíš nám. Pomôžeme Ti
Pidanka napísal:Dobré ráno dukanky, tak moja radosť netrvala veľmi dlho. Ráno som sa postavila na váhu - 74,6 . Nechápem prečo taký brutálny nárast, M ešte prísť nemá, včera som nejedla nič výnimočné (ráno kakao, potom kurací vývar s mäskom, potom 2 kuracie stehná dolné a poobede "koláč z mikrovlnky", večer som jedla už len polievku asi 3x, len čistú vodu...no a vlastne večer ešte nutelu, ale to si zvyknem dopriať často). Teda dosť ma to rozosmutnilo, počas DD neviem či mi vôbec niekedy išla váha hore a teraz zrazu takto radikálne som sa posunula späť o 2 - 3 týždne. Ešte som včera bola konečne po dlhšej dobe poriadne na wc, tak som sa naopak tešila, že to dnes bude menej...
Neviete čím to môže byť?
Pidanka, asi Ti príde Mrcha, mne už včera klopala na dvere(krava sprostá)
Inak vieš čo mi pomohlo k wc? urobila som si zapekanú brokolicu v skle s vajíčkom a skoro som sa vykadila z podoby heh
Jednálniček máš dobrý- nechápem- skús menej tej nutelky. Možno Ti to nerobí dobre.
Neboj ono sa to vráti naspäť, to je len chvíľkový problém
Ide Ti to krásne
ahojte kočky,
Nikolka, vitaj, nech sa ti darí - a z každým zhodeným kilečkom očakávame, že sa nám pochváliš.
Hlavne si zožeň otruby ovsené, a tie poctivo papaj, je to jediný povolený sacharid od I. fázy - 1,5 PL, ktorý ti spaľuje tuky v tele a odbúrava všetky škodliviny z tela
Ak teda ale kojíš, tak DD nedrž, počkaj, kým bábätko začne papať tuhú stravu.
Pachucha, tak zase máme naraz M? To preto ti nezišlo ani kilo, ty si taká silná, a trpezlivá, že sa to po M určite rozbehne, neboj sa.
Nikolka, vitaj, nech sa ti darí - a z každým zhodeným kilečkom očakávame, že sa nám pochváliš.
Hlavne si zožeň otruby ovsené, a tie poctivo papaj, je to jediný povolený sacharid od I. fázy - 1,5 PL, ktorý ti spaľuje tuky v tele a odbúrava všetky škodliviny z tela
Ak teda ale kojíš, tak DD nedrž, počkaj, kým bábätko začne papať tuhú stravu.
Pachucha, tak zase máme naraz M? To preto ti nezišlo ani kilo, ty si taká silná, a trpezlivá, že sa to po M určite rozbehne, neboj sa.
Zdenka14- Messages : 230
Zdeniiii ach tá M rcha hrozné dačo. Ja si myslím, že teraz dačo zíde, keďže som sa vážila dva dni pred M a rovnako ako tie predošlé 3 týždne. Teda aspoň dúúúúúfam )) už nech mám po nej a vybozkávam váhu juchúúúú :-)
Inak mamina už 11 kg dole. To je úžasné za 8 týždňov takýto úbytok. Ticho v kúte jej závidím Vyzerá skvele a rastie jej konečnie nie váha ale sebavedomie.
V robote nemáme mikrovlnku a ja neviem aké jedlá si už mám pripravovať, ktoré netreba ohrievať...poradíte?
Inak mamina už 11 kg dole. To je úžasné za 8 týždňov takýto úbytok. Ticho v kúte jej závidím Vyzerá skvele a rastie jej konečnie nie váha ale sebavedomie.
V robote nemáme mikrovlnku a ja neviem aké jedlá si už mám pripravovať, ktoré netreba ohrievať...poradíte?
No tak to je paráda, pozdravujem maminku a nech sa drží, gratulujem.
Tá moja má momentálne menšiu depku , tiež jej stojí váha, ale dala dole už 24 kg zo 117 kg od 18.7., ešte by pár chcela, ale vyzerá už perfektne, no nieviem, si poviete s 93 kg perfektne? Ale hej, dá sa - zmenila šatník, úsmev na tvári, keď ide na prechádzku, jej nechýba, takže si užíva každý pohľad závistlivých "kamošiek".
Hm, pachucha, to je dosť ťažké, nejaký nákyp, ktorý môžeš aj nastudeno.
Ja som napríklad teraz si spravila ako prílohu k mäsku - nakrájala som 1 menšiu cukinu, 1 papriku, 6 cherry rajčiniek, šupla do toho 2 žĺtka, 1 PL pšeničných otrúb, 1mokka lyžičku prdopeču, a sneh z 2 bielkov, soľ, oregano, č. korenie a šupla som to do jánskeho misy a zapiekla. Keď si do toho nakrájaš ešte aj kuracie mäsko, tak to môžeš mať nie ako prílohu, ale hlavné jedlo, a je to chutné aj studené, nielen teplé.
Alebo niečo zapekané - kuracie prsia s tvarohom, vajíčkom, zeleninkou.
pá
Tá moja má momentálne menšiu depku , tiež jej stojí váha, ale dala dole už 24 kg zo 117 kg od 18.7., ešte by pár chcela, ale vyzerá už perfektne, no nieviem, si poviete s 93 kg perfektne? Ale hej, dá sa - zmenila šatník, úsmev na tvári, keď ide na prechádzku, jej nechýba, takže si užíva každý pohľad závistlivých "kamošiek".
Ja som napríklad teraz si spravila ako prílohu k mäsku - nakrájala som 1 menšiu cukinu, 1 papriku, 6 cherry rajčiniek, šupla do toho 2 žĺtka, 1 PL pšeničných otrúb, 1mokka lyžičku prdopeču, a sneh z 2 bielkov, soľ, oregano, č. korenie a šupla som to do jánskeho misy a zapiekla. Keď si do toho nakrájaš ešte aj kuracie mäsko, tak to môžeš mať nie ako prílohu, ale hlavné jedlo, a je to chutné aj studené, nielen teplé.
pá
Jedla bez mikrovlnky:)
Uvarím si vývar, mäsko očistím a nakrájam na drobno. Omáčku robím z acidka/bieleho jogurtu a už len dochucujem - jeden deň kari korenie, inokedy cesnak, niekedy na pikantno, niekedy čerstvé bylinky - každý deň ináč a k tomu si dávam dukanov chlebík ( z receptov od Zuzky CHlieb najlepší aký som jedla - robím ho z 12 PL otrúb a rozlejem ho na plech - potom je cely chrumkavý ako koláčik - nechám ochladnúť, nakrájam na 6 častí a šup do mrazničky - denná dávka je potom cca 15x15cm chrumkavého chlebíka, potom už len ráno vytiahnem a doobeda rozmrzne a je ako čerstvý - mňam).
pachucha napísal:Zdeniiii ach tá M rcha hrozné dačo. Ja si myslím, že teraz dačo zíde, keďže som sa vážila dva dni pred M a rovnako ako tie predošlé 3 týždne. Teda aspoň dúúúúúfam )) už nech mám po nej a vybozkávam váhu juchúúúú :-)
janka.rojko- Messages : 68
pachucha napísal:
Pidanka, asi Ti príde Mrcha, mne už včera klopala na dvere(krava sprostá)
Inak vieš čo mi pomohlo k wc? urobila som si zapekanú brokolicu v skle s vajíčkom a skoro som sa vykadila z podoby heh
Jednálniček máš dobrý- nechápem- skús menej tej nutelky. Možno Ti to nerobí dobre.
Neboj ono sa to vráti naspäť, to je len chvíľkový problém
Ide Ti to krásne
No práveže nemá prísť, až niekedy o 10 dní najskor. Haha, vyskúšam tú brokolicu niekedy, keď bude prípad núdze. Dnes bolo na váhe 74,1 (teda najprv sa mi zdalo, že stále 74,6, ale postavila som sa tam ešte aspoň 3x a už bolo stále 74,1 ). No uvidím ako sa to bude vyvíjať ďalej, začínam mať panickú hrozu z toho, čo bude po dovolenke.
Pidanka- Messages : 116
Ahoj, nie ja nekojím, ja som rodila cisárskym a vôbec sa mi mliečko nerozbehlo
Počas tehu som pribrala 16 kg, keď som otehotnela mala som 62kg, môj cieľ je schudnúť tak 15kg, to by som sa vrátila na váhu, na ktorej som bola spokojná.
Knižku veru nemám a je pravda, že som sa o tejto diéte dozvedela od dievčat, ktoré si touto diétou prešli a jedna dievčina schudla až 23 kg takže toto je pre mňa obrovská inšpirácia, rozmýšľam na kúpou knihy, idem si ju veru aj objednať-
A ďakujem pekne za podporu.
Počas tehu som pribrala 16 kg, keď som otehotnela mala som 62kg, môj cieľ je schudnúť tak 15kg, to by som sa vrátila na váhu, na ktorej som bola spokojná.
Knižku veru nemám a je pravda, že som sa o tejto diéte dozvedela od dievčat, ktoré si touto diétou prešli a jedna dievčina schudla až 23 kg takže toto je pre mňa obrovská inšpirácia, rozmýšľam na kúpou knihy, idem si ju veru aj objednať-
A ďakujem pekne za podporu.
pachucha napísal:NikolaB. napísal:Ahojte všetci, takže som sa rozhodla o zásadnú zmenu v mojom živote aj ja, som 5 mesiacov po pôrode a je čas urobiť niečo s nadbytočnými kilami čo mi ostali po pôrode
Nikol
Ahoj Nikolka, vítam ťa medzi nami Hneď na úvod by som rada upozornila, že pokiaľ svoje dieťatko kojíš- diéta je pre Teba nevhodná. Všetko čo papá maminka, papá aj bábo( ale to iste vieš )
Ono je dosť zásadný rozdiel v tom, či už máš nejaké informácie ohľadom tejto diéty, či si majiteľkou knihy- či si ju vôbec čítala. Alebo si len počula o nejakej Dukane Lebo niektoré kočeny kukajú ako puk keď im niekto povie infošku, ktorá je všeobecne známa a oni sa spoľahnú len na to, že jedna babka povedala....
A kilá po porode sa Ti roztopia skutočne rýchlo, keďže sa nachádzaš v hormonovom tele ešte stále Niektorým ženám stačí upraviť stravu a kilá odídu a niektoré zistia(také ako ja) že prešlo takmer 10 rokov a tie tehotenské kilá nielenže neodišli, ale si ešte urobili rezervu .
Nikolka maj hlavne jasný a reálny cieľ. Všetko sa dá. Baby ťa tu podporia- to mi ver Mne neskutočne pomáhajú, leboja mám to avoje chudnutie brutálne sťažené mnohými faktormi .
Vypočítaj si na dukanovskej stránke hmotnosť, ktorá by mala byť tvoja skutočná.
A čo sa týka prvých dní? V pohodeeeeeeeeeeee, mne táto diétka sadla, lebo ľúbim bielkovinky. Vôbec mi to nepripadalo zložité. Neviem koľko kg chceš schudnúť a z akej váhy ideš a koľko meriaš, ale sú tu ženy ktoré schudli skoro 40 kg a ženy ktoré schudli len 5 kg. Podľa toho koľko potrebovali a pokiaľ to dovolilo telo.
V dukanke môžeš jesť aj sladkosti- síce nie tie z obchodu, ale môžeš si ich robiť aj sama. Je tu mnoho receptov. Aj na fb a iných fórach, čiže sa neboj
Držím Ti palce a keď budeš mať akékoľvek otázky,napíš nám. Pomôžeme Ti
Ozaj prosím Vás vedeli by ste ma naviesť ako si vypočítať BMI? neviem to akosi nájsť, ďakujem
NikolaB. napísal:Ozaj prosím Vás vedeli by ste ma naviesť ako si vypočítať BMI? neviem to akosi nájsť, ďakujem
Zadáš si do googlu "výpočet BMI" a nájde Ti milión odkazov.
[quote="janka.rojko"]Uvarím si vývar, mäsko očistím a nakrájam na drobno. Omáčku robím z acidka/bieleho jogurtu a už len dochucujem - jeden deň kari korenie, inokedy cesnak, niekedy na pikantno, niekedy čerstvé bylinky - každý deň ináč a k tomu si dávam dukanov chlebík ( z receptov od Zuzky CHlieb najlepší aký som jedla - robím ho z 12 PL otrúb a rozlejem ho na plech - potom je cely chrumkavý ako koláčik - nechám ochladnúť, nakrájam na 6 častí a šup do mrazničky - denná dávka je potom cca 15x15cm chrumkavého chlebíka, potom už len ráno vytiahnem a doobeda rozmrzne a je ako čerstvý - mňam).
Ďakujem Jani, vidíš to z toho Acidka ma ani len nenapadlo CHlieb som už nemala v ústach vyše dvoch mesiacov a mám taký pocit že mi ani nechýba- dokonca na začiatku som si robila placky z otrúb a ani tie si už nerobím, lebo mi prestali chutiť. Ale pre inšpiráciu môžeš hodiť link na rercept- alebo vlastný ak si si ho nejako upravila. urobím chlieb a dám aj mame- ona tiež ešte nemala tzv.pečivo.
Moc si mi kočka pomohla díkes a držím palec v chudnutí
Ďakujem Jani, vidíš to z toho Acidka ma ani len nenapadlo CHlieb som už nemala v ústach vyše dvoch mesiacov a mám taký pocit že mi ani nechýba- dokonca na začiatku som si robila placky z otrúb a ani tie si už nerobím, lebo mi prestali chutiť. Ale pre inšpiráciu môžeš hodiť link na rercept- alebo vlastný ak si si ho nejako upravila. urobím chlieb a dám aj mame- ona tiež ešte nemala tzv.pečivo.
No práveže nemá prísť, až niekedy o 10 dní najskor. Haha, vyskúšam tú brokolicu niekedy, keď bude prípad núdze. Dnes bolo na váhe 74,1 (teda najprv sa mi zdalo, že stále 74,6, ale postavila som sa tam ešte aspoň 3x a už bolo stále 74,1 ). No uvidím ako sa to bude vyvíjať ďalej, začínam mať panickú hrozu z toho, čo bude po dovolenke. [/quote]
Pidanka zlatko, neboj, hlavne sa nedeptaj tou dovolenkou. Dovolenku vymysleli na odpočinok a nie na nerváčenie nad vlastnou váhou. Ostrieľané dukanky dokázali DD držať aj na vrcholkoch hôr v Tatrách aj pri mori takže úsmev, ty to dáš .
Inak napadol ma jeden vtip: Keď si Európan vezme dovolenku, ide na Maltu....Keď si dovolenku vezme Slovák, ide na maltu a hajde betónovať
Zdenka14 napísal:No tak to je paráda, pozdravujem maminku a nech sa drží, gratulujem.
pá
Noooooo Mamine Tvojej venujem obrovský vzdušný bozk
Musí sa cítiť ako keď ide po ulici !! Wooow! Super krásny výsledok. Vidíš ja držím od tvojej maminy o 2 týždne viac a mám len minus 5 kg a ona už 24 kg!!!! To je 20 kg rozdiel!!! a to nemám moc ďaleko od jej počiatočnej váhy
Ale neva, šak to sa pohne, len sviňa telo nechce poslúchať
že prdopeču mi skoro tampón vyletel od smiechu no odpadávam.
Ďakujem za tip, každý nový recetík si píšem a vyskúšam. Moc Ti ďakujem krásna víla
recept:(
Dala som sem recept na ten chlebik, ale nejako ho nevidim:( ak sa do vecera neobjavi, tak ho natukam znova:)
[quote="pachucha"]
[quote="pachucha"]
janka.rojko napísal:Uvarím si vývar, mäsko očistím a nakrájam na drobno. Omáčku robím z acidka/bieleho jogurtu a už len dochucujem - jeden deň kari korenie, inokedy cesnak, niekedy na pikantno, niekedy čerstvé bylinky - každý deň ináč a k tomu si dávam dukanov chlebík ( z receptov od Zuzky CHlieb najlepší aký som jedla - robím ho z 12 PL otrúb a rozlejem ho na plech - potom je cely chrumkavý ako koláčik - nechám ochladnúť, nakrájam na 6 častí a šup do mrazničky - denná dávka je potom cca 15x15cm chrumkavého chlebíka, potom už len ráno vytiahnem a doobeda rozmrzne a je ako čerstvý - mňam).
Dobre Jani , ďakujem moc moc moc
pachucha napísal:
Pidanka zlatko, neboj, hlavne sa nedeptaj tou dovolenkou. Dovolenku vymysleli na odpočinok a nie na nerváčenie nad vlastnou váhou. Ostrieľané dukanky dokázali DD držať aj na vrcholkoch hôr v Tatrách aj pri mori takže úsmev, ty to dáš .
Inak napadol ma jeden vtip: Keď si Európan vezme dovolenku, ide na Maltu....Keď si dovolenku vezme Slovák, ide na maltu a hajde betónovať
No na dovolenke DD držať nebudem, tak práve preto sa bojím trochu. Resp. budem sa snažiť jesť zdravé veci (ale tak uvidím, čo nám dajú na raňajky a večeru ), ale nemala by som sa ako stravovať dukanovsky, lebo budeme lietať celé dni chodiť po pamiatkach a premiestňovať sa z hotela do hotela, takže na prípravu jedla nebude priestor ani čas. Ale veď to tam všetko vychodím a vypotím snáď.
A inááč, dnes ráno 73,5 takže to rapídne stúpnutie predvčerom je preč, juchú, dúfam, že zajtra zas nebude šok na váhe.
Pidanka napísal:
No na dovolenke DD držať nebudem, tak práve preto sa bojím trochu. Resp. budem sa snažiť jesť zdravé veci (ale tak uvidím, čo nám dajú na raňajky a večeru ), ale nemala by som sa ako stravovať dukanovsky, lebo budeme lietať celé dni chodiť po pamiatkach a premiestňovať sa z hotela do hotela, takže na prípravu jedla nebude priestor ani čas. Ale veď to tam všetko vychodím a vypotím snáď.
A inááč, dnes ráno 73,5 takže to rapídne stúpnutie predvčerom je preč, juchú, dúfam, že zajtra zas nebude šok na váhe.
tak to ti drzim palce, pri tolkom pohybe urcite nic nenaberies neboj
u mna sa to tiez pohlo babenky, som stastna ako blcha, - 900g, takze mam za 9 tyzdnov dole 10,4 kg najradsej by som vybozkavala cely svet 3 tyzdne mi to stalo na mieste, ba dokonca som 600 g pribrala ale zas je to na ceste smerom dole
maya3- Messages : 71
maya3 napísal:
tak to ti drzim palce, pri tolkom pohybe urcite nic nenaberies neboj
u mna sa to tiez pohlo babenky, som stastna ako blcha, - 900g, takze mam za 9 tyzdnov dole 10,4 kg najradsej by som vybozkavala cely svet 3 tyzdne mi to stalo na mieste, ba dokonca som 600 g pribrala ale zas je to na ceste smerom dole
Ďakujeem, tiež to tak vidím.. Ale však aj keby som na dovolenke pribrala, tak potom mám dosť času sa vrátiť "do formy", kým sa niekde budem ukazovať. A blahoželám, krásne výsledky a už si v polovici chudnutia.
Dobré ránko, tak ako sa dnes máte? Tešíte sa na víkend? Ja sa mám super, dnes ráno ma váha potešila číslom 72,7. To tu ešte neboloo.
tak ti to ide rýchlosťou blesku, to je úplne úžasné - 1*
Pidanka napísal:Dobré ránko, tak ako sa dnes máte? Tešíte sa na víkend? Ja sa mám super, dnes ráno ma váha potešila číslom 72,7. To tu ešte neboloo.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej pidankaaa, to su dobre spravy ideees gratulujem
maya3- Messages : 71
Zdenka14 napísal:tak ti to ide rýchlosťou blesku, to je úplne úžasné - 1*
Ďakujeem Zdenka, jj, mne to išlo pomaličky a teraz čo mi stúpla váha o 0,9, tak to za 2 dni zošlo dole a plus teda aj o niečo viac. Ale uvidíme, musím ostať nohami na zemi, aby som potom nebola sklamaná, keď to náhodou stúpne.
maya3 napísal:Pidanka napísal:Dobré ránko, tak ako sa dnes máte? Tešíte sa na víkend? Ja sa mám super, dnes ráno ma váha potešila číslom 72,7. To tu ešte neboloo.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej pidankaaa, to su dobre spravy ideees gratulujem
Ďakujeeeem.
chlieb najlepsi aky som jedla (od Zuzky)
pachucha napísal:Dobre Jani , ďakujem moc moc moc
Recept: 12 lyzic ovsenych otrub, 6 lyzic psenicnych otrub,2 lyzice suseneho mlieka, lyzicka prasku do peciva,2-3 cl a suseneho drozdia, 1-2PL jogurtu, 2 vajcia, sol,3-5 lyzice teplej vody, 2 lyzice nizkotucneho tvarohu, rasca mleta aj cela
Tvaroh, jogurt, vodu, vajcia a drozdie vymiesame a nechame asi 20 min. odpocivat, pokial hmota neziska hustejsiu konzistenciu. Osobitne zmiesame otruby, susene mlieko, sol, rascu a prasok do peciva. Zmiesame s tekutou hmotou.
Peciem to na plechu na papieri - rozcapkam to do obdlznikoveho tvaru 30x45cm s vyskou asi 1cm - posypem celou rascou a upeciem. Cca 150 stupnov a orientujem sa podla farby - 20/30minut. Este teple nakrajam na 6 casti a vysledkom su chrumkave chlebiky 15x15cm, necham ochladnut a zmrazim.
Na obed si robim masko na acidku okorenenom a k tomu len vytiahnem rano zmrazeny kus chlebika, ktory samovolne rozmrzne do obeda alebo za 30 sekund v mikrovlnke. Ak mam na obed nieco ine, tak chlebik je vyborny aj so syrom a sunkou ako ine jedlo:)
Ahojte baby, tak ako sa máte, čo je novéé? Mne zas váha trochu stúpla na 73, teraz to fakt ide ako v lete na saniach. No čo už, už sa pomaly nalaďujem na dovolenkovú nôtu, zmierená s tým, že dovtedy už menej kíl nebude.
Ahoj Pidanka, mne zas konecne vaha isla mierne dole, vo stvrtok uzu prechadzam do 3f, aj ked cielovu vahu som nedosiahla. ale nevadiiii
KLT- Messages : 488
Strana 10 z 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Strana 10 z 17
Povolenie tohoto fóra: