Zmena je život
+20
Zuzka
Maria 309
janka.rojko
NikolaB.
matzika
matchgame
Lacky
Pidanka
maya3
Mellin
Zuzka1
Inka
bibka
Zdenka14
KLT
anazuz
Paťa
michaela353
zuzacka
pachucha
24 posters
Strana 11 z 17
Strana 11 z 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Zmena je život
Zdenka14 napísal:tak ti to ide rýchlosťou blesku, to je úplne úžasné - 1*
Ďakujeem Zdenka, jj, mne to išlo pomaličky a teraz čo mi stúpla váha o 0,9, tak to za 2 dni zošlo dole a plus teda aj o niečo viac. Ale uvidíme, musím ostať nohami na zemi, aby som potom nebola sklamaná, keď to náhodou stúpne.
Pidanka- Messages : 116
maya3 napísal:Pidanka napísal:Dobré ránko, tak ako sa dnes máte? Tešíte sa na víkend? Ja sa mám super, dnes ráno ma váha potešila číslom 72,7. To tu ešte neboloo.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej pidankaaa, to su dobre spravy ideees gratulujem
Ďakujeeeem.
chlieb najlepsi aky som jedla (od Zuzky)
pachucha napísal:Dobre Jani , ďakujem moc moc moc
Recept: 12 lyzic ovsenych otrub, 6 lyzic psenicnych otrub,2 lyzice suseneho mlieka, lyzicka prasku do peciva,2-3 cl a suseneho drozdia, 1-2PL jogurtu, 2 vajcia, sol,3-5 lyzice teplej vody, 2 lyzice nizkotucneho tvarohu, rasca mleta aj cela
Tvaroh, jogurt, vodu, vajcia a drozdie vymiesame a nechame asi 20 min. odpocivat, pokial hmota neziska hustejsiu konzistenciu. Osobitne zmiesame otruby, susene mlieko, sol, rascu a prasok do peciva. Zmiesame s tekutou hmotou.
Peciem to na plechu na papieri - rozcapkam to do obdlznikoveho tvaru 30x45cm s vyskou asi 1cm - posypem celou rascou a upeciem. Cca 150 stupnov a orientujem sa podla farby - 20/30minut. Este teple nakrajam na 6 casti a vysledkom su chrumkave chlebiky 15x15cm, necham ochladnut a zmrazim.
Na obed si robim masko na acidku okorenenom a k tomu len vytiahnem rano zmrazeny kus chlebika, ktory samovolne rozmrzne do obeda alebo za 30 sekund v mikrovlnke. Ak mam na obed nieco ine, tak chlebik je vyborny aj so syrom a sunkou ako ine jedlo:)
janka.rojko- Messages : 68
Ahojte baby, tak ako sa máte, čo je novéé? Mne zas váha trochu stúpla na 73, teraz to fakt ide ako v lete na saniach. No čo už, už sa pomaly nalaďujem na dovolenkovú nôtu, zmierená s tým, že dovtedy už menej kíl nebude.
Ahoj Pidanka, mne zas konecne vaha isla mierne dole, vo stvrtok uzu prechadzam do 3f, aj ked cielovu vahu som nedosiahla. ale nevadiiii
KLT- Messages : 488
ahojte u mna vaha stupla o 200 g, cakam na pani M, to bude zrejme dovod
@pidanka, kasli na kila, sustred sa na dovcu a poriadne si to uzi, mas skoro 15 kg dole, to je perfektny uspech! kedy ides?
@klt, uz 3.faza? wow, gratulujem jaaaj, ci sa tam aj ja niekedy dopracujem...
@pidanka, kasli na kila, sustred sa na dovcu a poriadne si to uzi, mas skoro 15 kg dole, to je perfektny uspech! kedy ides?
maya3- Messages : 71
KLT napísal:Ahoj Pidanka, mne zas konecne vaha isla mierne dole, vo stvrtok uzu prechadzam do 3f, aj ked cielovu vahu som nedosiahla. ale nevadiiii
Blahoželám. Ja myslím, že pri Tvojom úžasnom výsledku už to kilečko - dve nič neznamenajú a možno ich dáš dole aj v 3. fáze.
maya3 napísal:ahojte u mna vaha stupla o 200 g, cakam na pani M, to bude zrejme dovod
No iste je to tou M! A máš svätú pravdu, akurát včera sme boli na výlete a pozerala som fotky - no dobre vyzerám, čo Vám poviem. (Jasné, že s mojím BMI to fakt nie je bohviečo, ale keď porovnám s fotkami zo začiatku prázdnin... ) A idem budúci piatok, to je už za dverami, tešíím sa na ňu od júna.
Pidanka, presne! Aj ja sa na vsetkych fotkach obdivujem
KLT napísal:Pidanka, presne! Aj ja sa na vsetkych fotkach obdivujem
No to maximálne veríím!! (Keď dosiahnem vytúženú váhu, tak už asi nič iné nebudem robiť, len na seba pozerať. ) Ináč, nemohla by som Ťa poprosiť o zaslanie fotiek pred a po? Veľmi ma tá zmena zaujíma...kľudne aj bez tváre.
ja sa este na fotkach moc neobdivujem, pockam este desat kg skor obdivujem stare fotky...
jaj pidanka, dovolenka za dverami, to uz rychlo ubehne:)
Pidanka, posli mi do SS tvoj email.
maya3 napísal:ja sa este na fotkach moc neobdivujem, pockam este desat kg skor obdivujem stare fotky...
Aaale, 10 kíl už vidno riadne, fakt. Ja som ináč po - 10 kg tiež veľmi nič nevidela, ale postupne si môj mozog na to zvykol a už to fakt vníma. :lol:A hej, o starých fotkách ani nehovorím, ale to len tak v čase, keď som mala 17, potom to už šlo dole vodou...či skôr hore? Áno, rýchlo, už musím začať pomaly baliť a chystať veci, aach.
KLT napísal:Pidanka, posli mi do SS tvoj email.
Poslala som, ale stále mám tú správu medzi nedoručenými, tak neviem, či je niekde chyba alebo je to len preto, že si ju ešte nečítala.
Ano, to je preto, ze som ju este necitala. Necakaj fotky nejak skoro, musim najprv nejake schopne vyhrabat
A inak toto plati aj pre ostatne, ak chcete moju fotku pred a po, tak mi poslite do SS email a ja vam poslem
asi len tak do fora do lepit nebudem.
A inak toto plati aj pre ostatne, ak chcete moju fotku pred a po, tak mi poslite do SS email a ja vam poslem
KLT napísal:Ano, to je preto, ze som ju este necitala. Necakaj fotky nejak skoro, musim najprv nejake schopne vyhrabat
Okii, ďakujem, počkám, som zvedavá.
KLT napísal:Ano, to je preto, ze som ju este necitala. Necakaj fotky nejak skoro, musim najprv nejake schopne vyhrabat
môj mail máš ďakujem
- inak kočky, ide vám to fakt super
- a riadne uži dovolenku, ja by som tiež išla
- a kde máme pachuchu?
Zdenka14- Messages : 230
Zdenka14 napísal:
môj mail máš ďakujem
- inak kočky, ide vám to fakt super
- a riadne uži dovolenku, ja by som tiež išla
- a kde máme pachuchu?
Jj, tiež sa pýtam, že kde je pachucha, dúfam, že podá pozičnú správu.
ja sem furt najma kvoli pachuche nakukam
Ahoj KLT, čítala som, že pošleš foto o schudnutí toľkých kíl. Som veľmi zvedavá, tak posielam môj email. nai@atlas.sk
Vopred ďakujem
Vopred ďakujem
matzika- Messages : 85
Katka, budeš slávna
- pre mňa si hviezda už dávno
- pre mňa si hviezda už dávno
KLT napísal:ja sem furt najma kvoli pachuche nakukam
veď presne
Ahojte kočenky, trochu vas zanedbavam, je mi to moc luto, ale mam moc moc prace a domov chodim ako vygrcany krajanec
Nemam pre vas dobre spravy...stale stojim na vahe a akesi mam zvacsene brusko. tehotna nie som a dd dodrziavam tak neviem kde je chyba....asi zasa v mojej gebuli blaznivej
Cez week vám napíšem viac, teraz ťahám dvanástky tak nestíham a keď píšem tieto slová očné vačky mi podoprierajú zápalky, aby som ešte vôbec videla :-/
cmukam vas všetky a držím palce. pozerám krásne úúúbytky, ste úúúúžasné, milujem vás ))
Nemam pre vas dobre spravy...stale stojim na vahe a akesi mam zvacsene brusko. tehotna nie som a dd dodrziavam tak neviem kde je chyba....asi zasa v mojej gebuli blaznivej
Cez week vám napíšem viac, teraz ťahám dvanástky tak nestíham a keď píšem tieto slová očné vačky mi podoprierajú zápalky, aby som ešte vôbec videla :-/
cmukam vas všetky a držím palce. pozerám krásne úúúbytky, ste úúúúžasné, milujem vás ))
pachucha- Messages : 131
Pachucha, drž sa, a nepreháňaj to s tou prácou Nech sa darí, som rada, že si sa aj napriek zápalkám v očiach ozvala
pá
pá
Pidanka napísal:KLT napísal:Ano, to je preto, ze som ju este necitala. Necakaj fotky nejak skoro, musim najprv nejake schopne vyhrabat
Okii, ďakujem, počkám, som zvedavá.
Heloou, nezabudla si? Nemusíš teraz narýchlo vybavovať fotografa na profi fotky.
dobre raaanko dievcata co mame nove? ako ste vikendovali?
mna dnes rano hned pani vaha potesila, - 1,5 kg, dnes s tym budem zas kazdeho obtazovat tesim sa ako blazon
mna dnes rano hned pani vaha potesila, - 1,5 kg, dnes s tym budem zas kazdeho obtazovat tesim sa ako blazon
čaute sa...no u mňa tá váha tento víkend pekne poskákala...v sobotu som mala hody keďže sme boli na 50ke...obed normal slepačí vývar, potom kur.rezeň so šalátom zemiakovým - po toľkých mesiacoch mňamka a samozrejme tortička... ďalší chod akože po niekoľkých hodinách som si dala len kačicu - bez kože a ktomu kapustu, bez knedle..a len neviem prečo nejak mi to nesadlo a po 2 hodkách to pekne vyšlo von (, teraz v 3F si držím váhu 64 - 65kg..a ráno mi potom pekne prečistilo črevá a na váhe že 61,9. ) Vysmiata som bola celý deň...ale ako je možné že celý deň som mala BZ...raňajky jogurt+otruby, desiata nektarinka, obed kur.prsia + zelenina, olovrant káva, a večera 2ks chlebík so šunkou,syrom, paprika, rajčina a ráno znova že 64,3. Mohla mi tak váha za jeden deň stúpnuť kvôli M, ktorá prišla či čo??? (
a chcem sa vás spýtať..baby na fb spomínali 30dňové cvičenie s jillian michaels...od ddnes s tým chcem začať...nemáte niektorá s tým skúsenosti?? že dojmy..výsledky atď..
a chcem sa vás spýtať..baby na fb spomínali 30dňové cvičenie s jillian michaels...od ddnes s tým chcem začať...nemáte niektorá s tým skúsenosti?? že dojmy..výsledky atď..
zuzacka- Messages : 41
maya3 napísal:dobre raaanko dievcata co mame nove? ako ste vikendovali?
Jeeej, blahoželám, to je krása! Mne včera klesla o vyše kilo - na rovných 71..Ale dnes ráno zas 71,9. A víkend bol v pohode...už som si na vyžehlila a na kopky prichystala šaty na dovolenkuuu.
Ženy moje stojím ....stojím. mna drbne!!!!! vôbec sa to nehýbe!!!!!!!!!!!!wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
pachucha- Messages : 131
pachucha napísal:Ženy moje stojím ....stojím. mna drbne!!!!! vôbec sa to nehýbe!!!!!!!!!!!!wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Celý ten čas, čo si sa neozývala, tak stojíš?
Strana 11 z 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Strana 11 z 17
Povolenie tohoto fóra: