ZAČIATOČNÍK
+6
Anetka123
marušks
Livinka30
petulda33
Ivanka004
evula
10 posters
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ZAČIATOČNÍK
Petulda nádhera, nechceš nám vyvárať ? a prečo jete len tri krát do dňa, nemalo by sa 5x? aspoň teda keď sa stíha aj keď zase ked budú zeleninkové tak aspoň pomedzi zobnúť len zeleninku... no musím ísť už popozerať ten schop a nakúpiť si tie ryže, kečup, horčicu a podobne lebo takto jednotvárne ako jem dlho nevydržím )) a ten Petuldin jedálniček čo rozpísala no niečo krásne ...Áno maruška to určite treba trošku ponaťahovať...ja sa chystám od utorka na Bootcamp dúfam, že tam neodpadnem
Naduš- Messages : 22
ja viem, mne ovisa koža odkedy som čakala prvé dieťa a pribrala cez 30 kg, ale trener vo fitku mi povedal že cvičením sa to dá zredukovať, tak uvidíme, doteraz som necvičila a ani predtým, dala som sa na fitko v koncom októbra, pred vianocami som prestala chodiť, nestíhala som všetko popri dvoch deťoch /z toho jedno má 18mes/ ale teraz chcem začať znova, najprv doma na orbitreku a lavici, drepy, s činkami nech chytím nejakú kondičku, nech ma vo fitku trener nezabije bo zatiaľ neviem cvičiť vo fitku sama, už som nejaké cviky aj zabudla čo mi dával, takže ked si nejaké osvojím ked zacnem chodiť tak potom už bez trenera
petulda33- Messages : 43
Petulda vyber si nejakého pekného aby ťa to ešte viac motivovalo chodiť do fitka ale nie srandujem
tak moj trener je v celku sympaťák, a v pohode, mne sa hlavne páči jeho prístup, a povzbudzovanie, ked už nevládzem a u nas v dedine si moc nenavyberam, hlavne že tu je fitko
Tak ja budem cvicit doma na posilovaciom stroji, ktory mi dufam manzel zajtra zlozi. Normalne som neverila ked som sa postavila na vahu. Ze 82 kg. Skoro som odpadla. Ide to deleeee. Juppiiiii
Livinka30- Messages : 19
aj ja som rozmýšľala nad trénerom , pred dvomi rokmi som mala trénerku aj som pekne schudla no stovečka len tak fukla ))) ale ak umrem na tom Bootcampe či ako sa to volá tak rozhodne budem rozmýšľať tiež nad trénerom . Baby takže vy papkáte teda tri krát?? Asi uberem teda...
Nadus - dakujem za pochvalu jedálnička no keby ste bílvalí blízko nemám problém urobiť viac dobrot a z eshopu nemusíš objednávať kečup ani horčicu, v obchodoch majú SPAK kečup sladený stéviou alebo OTMA kečup, a horčicu používam dijonsku, z eshopu objednávam akúrát shirataki cestoviny a nutelku
a ja nie že jem tri krát, ale jem ked som hladná, a ked doobeda dzobeš kolačiky otrubove a slané kolačiky to zasýti ja mám dve deti 9r a 18 mes. takže jesť môžem podla možností a ked ma nevidia bo všetko chcú
a ja nie že jem tri krát, ale jem ked som hladná, a ked doobeda dzobeš kolačiky otrubove a slané kolačiky to zasýti ja mám dve deti 9r a 18 mes. takže jesť môžem podla možností a ked ma nevidia bo všetko chcú
bože bývali s makkým i
OSPRAVEDLNUJEM SA
OSPRAVEDLNUJEM SA
dnes si robím rezne v syrovom cestíčku, bebe kekse a slané koláčiky
Joooj to sú preklepy pri písaní nestresuj bože ale provokuješ Petulda s tým vypekaním , vyváraním...no počula som, že diónska z Lídlu a kečup to som nevedela tak kúpim...No ja mám nastavený budík aby som jedla pravidelne . ja by som potom jedla vkuse no už aj idem na tie recepty
kečup kúpiš v tescu alebo v cba
a tieto recepty čo vypekam zadaj si do googlu: janakozmalova blog
strašne dobré recepty sú tam a aj foto potravín čo kúpiť, celý odkaz sem nemôžem dať lebo to nezobere, ja som odtial robila tie rezne, akurat som to nesmazila na slze oleja na panvici ako uvádza ale šupla som to na papieri na pečenie do truby, slané kolečká už tiež mám a ešte tie bebe upiecť, ja jem ked som hladná, nemám to stanovené časom a to sa ani pri detoch neda
a tieto recepty čo vypekam zadaj si do googlu: janakozmalova blog
strašne dobré recepty sú tam a aj foto potravín čo kúpiť, celý odkaz sem nemôžem dať lebo to nezobere, ja som odtial robila tie rezne, akurat som to nesmazila na slze oleja na panvici ako uvádza ale šupla som to na papieri na pečenie do truby, slané kolečká už tiež mám a ešte tie bebe upiecť, ja jem ked som hladná, nemám to stanovené časom a to sa ani pri detoch neda
hej jasné kečup poznám len som nevedela, že ho môžem no už aj idem popozerať ten blog ďakujeeeem
no teeeeda nádhera ten blog....tuším hladovať nebudeme ja keď som pred rokmi držala dukanku tak to bolo len o jogurtoch, kuracinke, rybe a syre to už bolo moc ako zopár receptíkov sa dalo ale nič moc....paraaaaaada idem študovať
aj ja som dukanovala pred dvoma rokmi, a tak isto som bola ako ty toto je teraz radosť držať dukana, a zatial čo som robila z jej blogu je fakt mnamka, aj tie škoricové kolačiky včera som zvedava na tie bebe dnes
Petulda ak by som si chcela urobiť tú kašu otrubovú to môžem jesť toľko otrub??? keďže sa má 1,5 PL.
k otrubovvej kaše som sa na jej blogu ešte nedostala, ale ja si robím že 3dcl mlieka , 1,5 PL otrub a 1PL pudingu + sladidlo, uvarím a kaša je hotová
Ahojte dukanky
Prave som sa vratila z cvicenia....na nohaviciach vidim, ze kilecka idu dolu. Zajtra idem do dvojky .Dnes som si nalupila zeleninku....mnamky...
Ale mam problem! Nechuti mi vobec jest. Dnes som zjedla len polovicku tvarohu, a otruby. Vobec som nemala na nic chut...teraz ked som sa veatila z cvicenia, mi bolo az mdlo. Urobila som si sunku a dve vajcia (cele,aj zltka)... Neviem ci je to dobre...
Petulda, odkial si dobehnem na tie dobrotky
Prave som sa vratila z cvicenia....na nohaviciach vidim, ze kilecka idu dolu. Zajtra idem do dvojky .Dnes som si nalupila zeleninku....mnamky...
Ale mam problem! Nechuti mi vobec jest. Dnes som zjedla len polovicku tvarohu, a otruby. Vobec som nemala na nic chut...teraz ked som sa veatila z cvicenia, mi bolo az mdlo. Urobila som si sunku a dve vajcia (cele,aj zltka)... Neviem ci je to dobre...
Petulda, odkial si dobehnem na tie dobrotky
marušks- Messages : 36
ahoj maruš, no to nie je moc dobré že neješ, skús si niečo ukuchtit z toho blogu, napr. tie kuracie rezne v syrovom cestíčku, sú famózne, aj tie bebe kekse a nie je to nič náročné na prípravu, fakt je to rýchlovka. nemas chuť jesť aj preto lebo ješ len to iste dokola, tvaroh, otruby jogurt, hemendex a pod. a večera je uplne v poho aj šunka aj vajcia
a ja som od TT tak neviem ako daleko si žeby si dobehla ešte mám slané kolačiky, bebe a aj kur.maso v syrovom cestíčku a na zajtra už mam v chladničke nachystanú masu na fašírky z trúby.
a ja som od TT tak neviem ako daleko si žeby si dobehla ešte mám slané kolačiky, bebe a aj kur.maso v syrovom cestíčku a na zajtra už mam v chladničke nachystanú masu na fašírky z trúby.
Supeeeeer, ja som z Častej, (20km od TT) pridem na polnocnu veceru . Srandujem.... Nieco vykuchtim, teda budem musiet... U nas je to dost tazke, varit trom, a kazdemu ine... Manzel to je klasika, syn ten by jedol same hluposti, co manzel nemusi a este aj ja.... Ale polepsim sa....
ha takže ešte menej ako 20km, ja som z Cífera
a o tom varení mi hovor, muž len maso - najlepšie bravčové, dcéra 10r mi bravčové nedá ani do úst, k tomu 18 mes. syn čo taktiež nezje čokolvek a ešte ja dukanka
takže vareenie jhe pestré, dnes som strávila v kuchyny asi 4 hodiny.
a o tom varení mi hovor, muž len maso - najlepšie bravčové, dcéra 10r mi bravčové nedá ani do úst, k tomu 18 mes. syn čo taktiež nezje čokolvek a ešte ja dukanka
takže vareenie jhe pestré, dnes som strávila v kuchyny asi 4 hodiny.
Cifer moc nepoznam, obcas tadial prechadzam.... Musim sa polepsit, zajtra skusim tie rezne kuracie, to by mozno jedol aj syn... Inak celkovo moc nemusim varene jedlo, ja len tak dzobkavam z chladnicky....a cokolada!!!!!
Zvlastne, ze mi teraz vobec cokolada nechyba....
A mam rada salatiky, takze od zajtra bude lepsie... A milujem kvasenu kapustu....tak si pridem na svoje
Zvlastne, ze mi teraz vobec cokolada nechyba....
A mam rada salatiky, takze od zajtra bude lepsie... A milujem kvasenu kapustu....tak si pridem na svoje
hlavne synovi nepovedz čo do toho dávaš u nas sa po nich len tak zaprašilo no som zvedava ako sa dnes polepšíš a čo všetko spapaš
Dobre nedelne poludnie!
Peti, zmena, nakoniec som sa rozhodla pre hovadzie...steremu robim na dubakoch, a ja som si odlozila a urobim si steak....som si to namarinovala a salatik k tomu....
Peti, zmena, nakoniec som sa rozhodla pre hovadzie...steremu robim na dubakoch, a ja som si odlozila a urobim si steak....som si to namarinovala a salatik k tomu....
no super kuracie je rýchlo hotové, to stihneš aj cez týžden si urobiť na večeru
my mame dnes fašírky s dresingom, škoricové koláčiky, čoko pudingové kolačiky, a segra piekla aj chleba
my mame dnes fašírky s dresingom, škoricové koláčiky, čoko pudingové kolačiky, a segra piekla aj chleba
Ahooojte, musim sa pochvalit ....
Od pondelka mam dole 3.7kg .....
Este raz tolko a som vytesena......
Od pondelka mam dole 3.7kg .....
Este raz tolko a som vytesena......
Maruska gratulujeeem. Dnes som bola s detmi u mojej petuldy a kuchtili sme cely den a som sa nazrala jak hovado s bez vycitiek svedomia. Mnamky. Ak by chcel niekto recept na supis duksn chlebik ozvyte sa napisem ho sem.
Maruska gratulujeeem. Dnes som bola s detmi u mojej petuldy a kuchtili sme cely den a som sa nazrala jak hovado s bez vycitiek svedomia. Mnamky. Ak by chcel niekto recept na supis duksn chlebik ozvyte sa napisem ho sem.
Gratulka Maruška to je super ja som sa vážila piaty deň lebo som už nevydržala a - 1kg ??? tha ja mám nervy ale ešte počkám a odvážim ten desiaty deň a idem do druhej fázy. Verím, že patrím medzi tie, ktorých úbytok prekvapý v druhej fáze. Lebo ak nie uaaaaaaaa...neviem naštvem sa veľmi ale tak to moje telo chúďa furt nejaké diéty už sa nečudujem, že štrajkuje...ináč sa cítim fajn...škoda , že som sa nepremerala....
Livinka ten chlebík sem kľudne daj určite vyskúšam...
Livinka ten chlebík sem kľudne daj určite vyskúšam...
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» začiatočník
» Začiatočník
» Začiatočník si nevie rady s jedálničkom :)
» zaciatocnik 11.10.2012 prida sa niekto?
» Začiatočník
» Začiatočník si nevie rady s jedálničkom :)
» zaciatocnik 11.10.2012 prida sa niekto?
Strana 3 z 6
Povolenie tohoto fóra: