ZAČIATOČNÍK
+6
Anetka123
marušks
Livinka30
petulda33
Ivanka004
evula
10 posters
Strana 2 z 6
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ZAČIATOČNÍK
Nemam trenera, nasla som si seriu cviceni a to cvicim....10min ksrdio, vypady, nieco na ruky, stehna, a koncim zasa kardiom. Som rozhodnuta chodit cvicit kazdy druhy den.... Teda dufam ze to dodrzim.... Mam skoro 54rokov, tak sa musim udrziavat
marušks- Messages : 36
Ano nasla dakujem. Popozeram to a snad aj nieco vyskusam
joooj, tak to by som mala vykať a ja na drzovku tykam
ospravedlňujem sa
ospravedlňujem sa
petulda33- Messages : 43
Petka, to tykanie je v pohode...tu sme ako jedna rodina....
Tak prva faza uspesne za mnou. Dnesne ranajky boli super. spenatove listy, vajicko, sunka, paradajka a paprika. Mnam mnam
Livinka30- Messages : 19
Ahoj, gratulujem vazila si sa? Kolko si dala dole?
Dakujem. Na zaciatku som mala 85,5 kg a teraz mam 83,2 takze islo dole za 5 dni 2,3 kg. Ma to riadne nakoplo. Nevedela som sa nikdy dostat pod 80 kg. A tymto tempom dufam ze v lete budem mat vytuzenych 70 kg. Nevzdam sa.
Petulda dame to sestricka moja cmuk lubim Ta. Dakujem , ze si ma nastartovala. Aspon mam partacku a na tomto fore dufam najdeme dalsie.
maruš tak potom oki - to s tým tykaním
segra určite dáme dole, len treba čo??? vydržaťťťť, a nerob chute so zeleninou!!! ja až v pondelok zeleninku - už sa teším
segra určite dáme dole, len treba čo??? vydržaťťťť, a nerob chute so zeleninou!!! ja až v pondelok zeleninku - už sa teším
Petulda, pozerala som ten blog... Dik zatial najlepsi co som nasla... Ja dnes bio jogurt s otrubami.... Obed si dam hemndex, a vecera sa este uvidi.... Ja vseobece nemusim jest varene jedlo, tak to mam jednoduchsie. Ale tesim sa na nedelu, to bude aj zeleninka
Juuuj este jedna otazocka z Maroka som si priniesla arganovy olej ktory pouzivam. Je lepsi a kvalitnejsi ako olivovy....myslis ze by som ho mohla pouzivat miesto olivoveho?
ahojte baby ak môžem tak rada sa pridám. S dukankou som začala 6-teho takže mám dnes štvrtý deň. Zatiaľ je to ok neodpadávam . Začínam na 75kg môj plán je mať 60kg...no uvidím ako sa to bude vyvíjať a tvarovať ta masa na mne . Prvú fázu som si dala desať dní tak ešte mám dosť pred sebou....Držím vám palce verím, že to dáááme do leta
Naduš- Messages : 22
Ahoj Nadus, super, zacina sa to tu rozrastat....cim nas tu bude viac tym nam bude veselsie....drzim palceky
Vďaka nápodobne. Verím,že pomôžem neviem či ste si všimli baby teraz je na pultoch zvolenský jogurt 0% tuku aj cukru. Je ružový a majú aj vanilku aj čokoládu a biely je super je sladký. Je tam pridané sladidlo...vraj sa môže na 100% ja osobne nevydržím na tých "surových" bielych jogurtoch....tak skúste...a tiež párky Wuddy v kauflande....sesterka to papkala všetko je ako laň po dukanke
markuš nepoznám taký olej a ked je kvalitnejší ako olivový myslím že je to ok, aj tak môžeš použiť na den len lyžičku
a nadus ahoj, vítam ta medzi nami
ten jogurt poynám je super a v carrefoure predávajú takéto aj tvarohy, a wudy parky možeš ale nie moc často lebo obsahujú 22% tuku, a držím palce aby si to 10 dní vydržala, ale na úbytok 15kg ti kludne stačí aj 5 kg.
ja som pred dvoma rokmi dala dole 15kg s 5 bielkovinovými dňami a to som zacala 11.2. a 31.5. som mala o 15kg dole
takže do leta to dáme na 100%
teším sa že sa tu zgrupujeme, snád nas bude aj viac
a nadus ahoj, vítam ta medzi nami
ten jogurt poynám je super a v carrefoure predávajú takéto aj tvarohy, a wudy parky možeš ale nie moc často lebo obsahujú 22% tuku, a držím palce aby si to 10 dní vydržala, ale na úbytok 15kg ti kludne stačí aj 5 kg.
ja som pred dvoma rokmi dala dole 15kg s 5 bielkovinovými dňami a to som zacala 11.2. a 31.5. som mala o 15kg dole
takže do leta to dáme na 100%
teším sa že sa tu zgrupujeme, snád nas bude aj viac
ďakujem waaau tak to je super za tak krátky čas 15kg . No hej stačí aj 5 dní ale tak si myslím , že to lepšie rozbehnem...možno . Po desiatich dňoch sa vážim tak dúfam, že to bude mať nejaký zmysel držať 1. fázu tak dlho ))
Naduš
a kedy budeš mať 10ty den ?
a kedy budeš mať 10ty den ?
no keď vydržím tak vo štvrtok ak by bolo celkom zle dám sedem dní tak uvidíme...
držím paste nech vydržíš
tak pre inšpiráciu moj dnešný jedálniček:
doobeda som jedla slané kolačiky a otrubové suché kolačiky
na obed som mala kur.masko marinované so shirataki ryžou a vajíčkom
a teraz na večeru som si upiekla proteinový chlebík s ktorého som si odkrojila dva také krajce menšie ako toastový chlieb, natrela som si ho nízkotučným syrom, kečupom, na každý som dala dva slížiky cibule len pre chuť kedž mám bielkovinové dni, na to šunku a na to dumbier syr a dala som si ich zapiect, ked budú skoro hotové prihodím na plech pár syrových kúskov aby som mala syrové chipsy a
ešte som si upiekla škoricové koláčiky - su famooozzznnneeeeee
tak pre inšpiráciu moj dnešný jedálniček:
doobeda som jedla slané kolačiky a otrubové suché kolačiky
na obed som mala kur.masko marinované so shirataki ryžou a vajíčkom
a teraz na večeru som si upiekla proteinový chlebík s ktorého som si odkrojila dva také krajce menšie ako toastový chlieb, natrela som si ho nízkotučným syrom, kečupom, na každý som dala dva slížiky cibule len pre chuť kedž mám bielkovinové dni, na to šunku a na to dumbier syr a dala som si ich zapiect, ked budú skoro hotové prihodím na plech pár syrových kúskov aby som mala syrové chipsy a
ešte som si upiekla škoricové koláčiky - su famooozzznnneeeeee
a ešte, dnes som kupila v lidli také ako je schwarzwaldská šunka, ale toto ma 3%tuku
Petulda, ty mi robis nehorazne chutky.....ja som dnes ficala na jogurte, na obed hemendex a teraz vecer tvaroh... A tie tvoje mnamky, slinky sa mi zbiehaju.... Od nedele pojdem aj na zeleninku, to si pochutim, mam rada salatiky a dresingy....
to v dukanovej diete aj ja môžem šalatiky ak budeš mať nejaké dobre dresingy tak napíš a toto čo som písala tie kolačiky a chlebík to je všetko z toho blogu čo som ti písala
Ano, ja som si to vsetko pozerala.... A samozrejme slintala...ale mne sa do pecenia moc nechce dresiny moc nevymyslam, najradsej mam jogurt s nastruhanou uhorkou a cesnakom....
Inak, este by som chcela upozornit, ze pri vacsom schudnuti treba robit aj nieco s kozou.... Ja som schudla pred dvomi rokmi 30 kg a koza mi zostala ovisnuta....pripadala som si ako sar-pei..... Mam svoje roky, ale aj tak to bolo hrozne..
Petulda nádhera, nechceš nám vyvárať ? a prečo jete len tri krát do dňa, nemalo by sa 5x? aspoň teda keď sa stíha aj keď zase ked budú zeleninkové tak aspoň pomedzi zobnúť len zeleninku... no musím ísť už popozerať ten schop a nakúpiť si tie ryže, kečup, horčicu a podobne lebo takto jednotvárne ako jem dlho nevydržím )) a ten Petuldin jedálniček čo rozpísala no niečo krásne ...Áno maruška to určite treba trošku ponaťahovať...ja sa chystám od utorka na Bootcamp dúfam, že tam neodpadnem
ja viem, mne ovisa koža odkedy som čakala prvé dieťa a pribrala cez 30 kg, ale trener vo fitku mi povedal že cvičením sa to dá zredukovať, tak uvidíme, doteraz som necvičila a ani predtým, dala som sa na fitko v koncom októbra, pred vianocami som prestala chodiť, nestíhala som všetko popri dvoch deťoch /z toho jedno má 18mes/ ale teraz chcem začať znova, najprv doma na orbitreku a lavici, drepy, s činkami nech chytím nejakú kondičku, nech ma vo fitku trener nezabije bo zatiaľ neviem cvičiť vo fitku sama, už som nejaké cviky aj zabudla čo mi dával, takže ked si nejaké osvojím ked zacnem chodiť tak potom už bez trenera
Petulda vyber si nejakého pekného aby ťa to ešte viac motivovalo chodiť do fitka ale nie srandujem
tak moj trener je v celku sympaťák, a v pohode, mne sa hlavne páči jeho prístup, a povzbudzovanie, ked už nevládzem a u nas v dedine si moc nenavyberam, hlavne že tu je fitko
Tak ja budem cvicit doma na posilovaciom stroji, ktory mi dufam manzel zajtra zlozi. Normalne som neverila ked som sa postavila na vahu. Ze 82 kg. Skoro som odpadla. Ide to deleeee. Juppiiiii
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» začiatočník
» Začiatočník
» Začiatočník si nevie rady s jedálničkom :)
» zaciatocnik 11.10.2012 prida sa niekto?
» Začiatočník
» Začiatočník si nevie rady s jedálničkom :)
» zaciatocnik 11.10.2012 prida sa niekto?
Strana 2 z 6
Povolenie tohoto fóra: