ZAČIATOČNÍK
+6
Anetka123
marušks
Livinka30
petulda33
Ivanka004
evula
10 posters
Strana 5 z 6
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ZAČIATOČNÍK
Vidis to ma nenapadlo, ale ved aj z kuracieho by to snad islo...
marušks- Messages : 36
no babenky a ja zabalím tú prvú fázu, žiadnych desať dní, som sa nasrdila . Takže sedem dní za mnou a od zajtra idem na druhú so zeleninkou...tak uvidíme ako to pôjde...robila som si tvarohový koláč s Goji ale ja bez samozrejme je supeeeer mňam vyskúšajte ale toľko sladidla tam ani nemusí ísť koľko sa píše, zajtra skúsim chlebík
Naduš- Messages : 22
Daj vediet ci Ti chutil. Dufam, ze bude
Livinka30- Messages : 19
No z morčacieho je lepší, aspoň podľa mňa.
Nadus koľko si dala dole? Ja mam za sebou 6 dní bielkovinovycch, uvidím či vydržím aj dnes, ale ideme do ČR, tak by som mohla vydržať
Nadus koľko si dala dole? Ja mam za sebou 6 dní bielkovinovycch, uvidím či vydržím aj dnes, ale ideme do ČR, tak by som mohla vydržať
petulda33- Messages : 43
Petulda -1kg stále !! . tak idem na tú zeleninu . Ak budem hladná nebudem jesť bielkoviny ale zeleninu to fakt neviem ...pred rokmi to bolo oveľa lepšie ((((
No ja dnes ráno že -1,1 kg. A zelenina tentokrát mi nejako nechýba, v minulosti som sa jej nevedela dočkať. Ja ju totiž ani moc nemusím som zvedavá ráno na váhu, dnes 7-mi deň na bielkovinach
Babenky uz ste si robili chlebik? Dnes som ho vylepsila gyrosom. Chutil famozne.
Livinka30- Messages : 19
Ahojte dievcata,tak ja som sa zasa nepolepsila stale nic nevypekam ani nevyvaram.... Dnes zasa len syry a zeleninka, a zatial si vystacim....tetaz si urobim trosku leča....ale len tak troska...prisla som z cvicenia a vyhladlo mi....
Drzim palceky, pojde to dole nebojte
Drzim palceky, pojde to dole nebojte
Ahojte, tak dnes vaha ukazala -1,9kg, tesim sa dnes mam aky bombovy obed za sebou mama mi urobila mliecny krem, na to som si supla volske oko, ze aka mnamka!!!!!!!!!!!
Petulda...si provokateeeer. Idem do Pk..ze by som to supla cez Cifer????
Neskoro!!! už je zozraneeee, mňam
Opica slinky si vtlacam nazad do ust
musis si uvarit, je to rychlovka a bohovsky dobraaaaaaa
Dobry vecer dievcata tak ako dnes? U mna naveceru pizza, slane kolaciky napecene, a aj tvarohove knedlicky so skoricovym cukrom mnam mnam
no ja len na jogurtoch a tom super tvarohovom koláči som najčastejšie teraz, tým že tak málo som schudla sa až bojím jesť ) no uvidíme kedy sa to pohne zas...Boože Petulda ja ťa obdivujem super meníčko zas
Babulky, rsdsej sem ani nenazeram, robite mi len chutky....a ja ze tvaroh, kefir, sunka zeleninka....ale cuduj sa svete vystacim si s tym....dnes som zasa bola cvicit....uf dufam ze to pojde dole ako po masle....pozdravujem a drzim palceky....
joooj baby a keby ste ochutnali moj famozny mrkvovy kolač s tvarohouvou plnkou a nuttelou, ODPADLI BY STE moja sestra dnes nechapala aký je famozny dnes sme spolu zase vypekali, chlebík, dvoje slané koláčiky, bebe kekse, sojové plátky, a chipsy z tofu a mufiny z catage asi som už prepnutá
ja vás obdivujem baby...ja ležím v horúčkach od večera takže čajíky a podobné hovadiny liečivé takže asi to bude porušenie.... trošku mi to nabúralo harmonogram...ale možno to vypotím no ))
Ahojte ja som zacala dnes... prave ranajkujem morcaciu detsku sunku a cottage uz dlho som so sebou planovala nieco robit, ale vcera som si kupila vahu, a ked som sa odvazila skoro som sa z nej skotulala... z nej spadla... 88kg...dva roky dozadu som mala 70... viem, ziadna slava, ale potom maturita, pripravy na svadbu a akosi som to nezvladla...
Mate nejake rady a tipy co a ako??
Mate nejake rady a tipy co a ako??
Anetka123- Messages : 3
ahoj Anetka vítam ťa medzi nami a neboj s dukanom to pojde dole ak by si mala akekolvek otazky kludne hod do placu hlavne nejedz len to isté stale aby ta to neomrzelo, možností čo jesť je strašne vela
Jeej dakujem ... tak napriklad, co sa tyka cvicenia, je nejake odporucane? alebo len skratka behat a tak... potit sa ??
Na zaciatku ked mas len bielkoviny tak asi moc nenarocne, inak co chces marus chodi do posilky, a ja pojdem tiez, uz sa odhodlavam tyzden ja napr. behanie z duse nenavidim
To behanie, pripadne doma cvicenie mi pride casovo menej narocne, tak chcem skusit to, a mozno by sme kupili stacionarny bicykel, len aby nedopadol ako vesiak na oblecenie
akolko ste uz schudli?
akolko ste uz schudli?
no na to pozor, aby tak naozaj nedopadol ja mám zatial dole 2,3kg, ale to žerem ako zmyslov zbavená
Ahojte!...Anetka vitaj.....
Konecne som sa sem dostsla....tak ja mam dnes druhy tyxden a dole mam 4kg....ten zacistok bol rychli, ale tetaz to ide pomalsie....ale len co sa kg tyka...na nohaviciach je to vidiet riadne....cize viac sa budem riadit velkostou ako kg....tie budem sledovat len pre informaciu, aby som vedela kolko drzat tretiu fazu....
Konecne som sa sem dostsla....tak ja mam dnes druhy tyxden a dole mam 4kg....ten zacistok bol rychli, ale tetaz to ide pomalsie....ale len co sa kg tyka...na nohaviciach je to vidiet riadne....cize viac sa budem riadit velkostou ako kg....tie budem sledovat len pre informaciu, aby som vedela kolko drzat tretiu fazu....
Ospravedlnujem sa za preklepy....pisem na tablete a pismenka si malinke.....
tak ahojte baby , z horúčiek som von môžem pokračovať ďalej vypotila som 2 kg tak som zvedavá ako rýchlo ich naberiem ) Dnes som si robila brokolicovú krémovú polievku je fantastickáááááá skúste mňamky...horúce a tekuté ja teraz potrebujem ) vidím , že Maruška je zase štíhlejšia gratulujem ) a sestričky vyvárajú o sto šesť ... Anetka vitaj
ahojte dukanky ..dnes zacinam...prosim vas ,ak by som nieco nevedela,mozem sa na vas obratit?DAKUJEM
Freya- Messages : 2
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» začiatočník
» Začiatočník
» Začiatočník si nevie rady s jedálničkom :)
» zaciatocnik 11.10.2012 prida sa niekto?
» Začiatočník
» Začiatočník si nevie rady s jedálničkom :)
» zaciatocnik 11.10.2012 prida sa niekto?
Strana 5 z 6
Povolenie tohoto fóra: