Zmena je život
+20
Zuzka
Maria 309
janka.rojko
NikolaB.
matzika
matchgame
Lacky
Pidanka
maya3
Mellin
Zuzka1
Inka
bibka
Zdenka14
KLT
anazuz
Paťa
michaela353
zuzacka
pachucha
24 posters
Strana 12 z 17
Strana 12 z 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Zmena je život
dobre raaanko dievcata co mame nove? ako ste vikendovali?
mna dnes rano hned pani vaha potesila, - 1,5 kg, dnes s tym budem zas kazdeho obtazovat tesim sa ako blazon
mna dnes rano hned pani vaha potesila, - 1,5 kg, dnes s tym budem zas kazdeho obtazovat tesim sa ako blazon
maya3- Messages : 71
čaute sa...no u mňa tá váha tento víkend pekne poskákala...v sobotu som mala hody keďže sme boli na 50ke...obed normal slepačí vývar, potom kur.rezeň so šalátom zemiakovým - po toľkých mesiacoch mňamka a samozrejme tortička... ďalší chod akože po niekoľkých hodinách som si dala len kačicu - bez kože a ktomu kapustu, bez knedle..a len neviem prečo nejak mi to nesadlo a po 2 hodkách to pekne vyšlo von (, teraz v 3F si držím váhu 64 - 65kg..a ráno mi potom pekne prečistilo črevá a na váhe že 61,9. ) Vysmiata som bola celý deň...ale ako je možné že celý deň som mala BZ...raňajky jogurt+otruby, desiata nektarinka, obed kur.prsia + zelenina, olovrant káva, a večera 2ks chlebík so šunkou,syrom, paprika, rajčina a ráno znova že 64,3. Mohla mi tak váha za jeden deň stúpnuť kvôli M, ktorá prišla či čo??? (
a chcem sa vás spýtať..baby na fb spomínali 30dňové cvičenie s jillian michaels...od ddnes s tým chcem začať...nemáte niektorá s tým skúsenosti?? že dojmy..výsledky atď..
a chcem sa vás spýtať..baby na fb spomínali 30dňové cvičenie s jillian michaels...od ddnes s tým chcem začať...nemáte niektorá s tým skúsenosti?? že dojmy..výsledky atď..
zuzacka- Messages : 41
maya3 napísal:dobre raaanko dievcata co mame nove? ako ste vikendovali?
Jeeej, blahoželám, to je krása! Mne včera klesla o vyše kilo - na rovných 71..Ale dnes ráno zas 71,9. A víkend bol v pohode...už som si na vyžehlila a na kopky prichystala šaty na dovolenkuuu.
Pidanka- Messages : 116
Ženy moje stojím ....stojím. mna drbne!!!!! vôbec sa to nehýbe!!!!!!!!!!!!wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
pachucha- Messages : 131
pachucha napísal:Ženy moje stojím ....stojím. mna drbne!!!!! vôbec sa to nehýbe!!!!!!!!!!!!wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Celý ten čas, čo si sa neozývala, tak stojíš?
pachucha napísal:Ženy moje stojím ....stojím. mna drbne!!!!! vôbec sa to nehýbe!!!!!!!!!!!!wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
joj
-ja nechápem, z teba mali tie kilá letieť, ja ťa obdivujem, že sa stále stravuješ podľa dukana, ja keby nevidím výsledky, tak by som do toho kopla tak silno ....
-môžeš naozaj s rukou na srdci povedať, že diétu neporušuješ? si asi jediný človek, o ktorom viem, že na neho diéta nezaberá
-fakt ma to mrzí
-drž sa
Zdenka14- Messages : 230
pachucha, to je uplne zakliate u teba....
KLT- Messages : 488
Zdeni, myslím, že keby som sa nestravovala podľa Dukana a nedodržiavala všetky potrebné zásady, sklopila by som zrak a vryla hlavu do piesku ako pštros...ani by som nemukla. Vieš, ono niekto v strese a problémoch schudne..a niekto priberie. Ja som ten druhý prípad. Ale vieš čo je na tom všetkom najzaujímavejšie? ze ma stravovanie ako také baví, aj keď je finančne dosť nákladné. Okolie ma podporuje a hlavne tu ma držíte. Nie každému sa podarí zhodiť 15 kg za krátky čas ako píšu niektoré kočeny na fb. Ale ja to nevzdávam. Mám svoj cieľ a ja ho dosiahnem. Možno o rok možno o pol roka. Možno za dva roky, ale dosiahnem. Verím v to. Úplne sa živo vidím ako som schdnutá a viem si kúpiť aj oblečenie ktoré nemá pred nejakým písmenom X. alebo XX, XXX. Viem, že to dokážem a aj vďaka Vám. Dávate mi silu ísť ďalej. Viem, že nie som sama a kopec z nás sa trápi, ale ja nepodľahnem. Ani keby traktory padali.
cmukam vás
cmukam vás
pachucha, to je slovo do boja, tak sa mi to páči! Pravdu máš, netreba to vzdávať, nič by to neriešilo... A hlavne keď dukanka vie byť taká príjemná. Držíím silno prsty.
fakt máš môj veľký obdiv
- páči sa mi, ako sa s tým vieš popasovať, určite ťa budeme podporovať aj na budúce, si také slniečko
- silno držím palce
- páči sa mi, ako sa s tým vieš popasovať, určite ťa budeme podporovať aj na budúce, si také slniečko
- silno držím palce
Ahojte baby, prosím poraďte mi, čo si mám prichystať na asi 30 hodinovú cestu busom. Nejak mi nenapadá viac chodov, všetko mi napadá otrubové pečivo a podobné veci...
pidanka, ak mas v okoli Marks and Spencer, maju tam konzervovane kuracie a morcacie prsia - je to super. okrem toho so mozes zobrat napr. Acidko, tuniaka a pod.
Ja som si robila plnene mufiny z cesta ako na moravske kolace (dieta-protal.sk) - naplnila som ich tuniakom a bolo toho vela
Ja som si robila plnene mufiny z cesta ako na moravske kolace (dieta-protal.sk) - naplnila som ich tuniakom a bolo toho vela
KLT napísal:pidanka, ak mas v okoli Marks and Spencer, maju tam konzervovane kuracie a morcacie prsia - je to super. okrem toho so mozes zobrat napr. Acidko, tuniaka a pod.
A tie konzervované prsia, to je už nejak pripravené? Otvorím a jem? Alebo akoo?
Dneska nestíííham nič, tak len prebieham... Majte sa tie 2 týždne dobre a chudnutiu zdar! Potom keď prídem, tak chcem samé pozitívne veci čítať.
Zdenka14 napísal:riadne si to užiiiiiii
Ďakujeem.
pidankaaaaaaaaaaaaaaa, krasnu dovolenku ti prajem, uzi si to a oddychni si
maya3 napísal:pidankaaaaaaaaaaaaaaa, krasnu dovolenku ti prajem, uzi si to a oddychni si
Ďakujeeem.
Nestíham nič baby, akurát večeriam makrelu. Tak o 4:30 vstávam. Ale v buse budem mať 30 hodín na oddych, takže no problem.
Taak ešte posledná pozičná správa: Dnes "ráno" 70,8 . Aj napriek tomu, že včera prišla ms, tak aj včera aj dnes mám o niečo menej. Takže uvidíme o 2 týždne, som zvedavá. Paaa.
Pidanka napísal:Taak ešte posledná pozičná správa: Dnes "ráno" 70,8 . Aj napriek tomu, že včera prišla ms, tak aj včera aj dnes mám o niečo menej. Takže uvidíme o 2 týždne, som zvedavá. Paaa.
juuuj pidanka, tebe to ale ide, perfektneeeeeeeee! uzivaj si dovolenku a ozvi sa potom som zvedavaaa:)
a co ostatne baby? kde ste, co je s vami? ako pokracujete a ako sa mate?
moja vaha ukazala zas o 800 g menej a tesim sa, ze je vikend, po tom blazinci cely tyzden
pachucha tu nejak absentuje...(
zuzacka- Messages : 41
všetky sme akési zaneprázdnené
Ahojte dievcatka.veru som zaneprazdnena velmi.taham nocne a cez den dospavam :-( vaha plus pol kila hore,nemam sa cim chvalit. Cista depresia :-(:-(:-(
Baby vydrzat sa oplatilo!!!!!! Dnes rano minus 1 kg!!!!!!!! Huraaa!!!! Po mesiaci kritickeho statia vahy konecne pozitivna sprava!!!!!!! Jupí!!!!!! Ale bol to psychicky masaker :-( ja som stastna jak blcha :-D
ja som taká šťastná, gratulujem, silno držím palčeky a nech ti kilečká už ubúdajú - si jednotka
pachucha, len tak dalej, to by v tom bol cert, aby sa vaha nepohla dalej.
Katka, vitaj, kde sa túlaš, už sme po tebe vyhlásili pátranie
Hehe, Katka sa vyvalovala na plazi a oddychovala a porusovala DD )))))
Strana 12 z 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Strana 12 z 17
Povolenie tohoto fóra: