stagnace-nárust váhy
+3
Zdenka14
janka.rojko
Bubu
7 posters
Strana 1 z 1
stagnace-nárust váhy
Jsem 3 den v první fázi, konzumuji pouze povolené potraviny (nízkotučný tvaroh, jogurt, krevety, vejce, krabí tyčinky surimi, dušenou kuřecí šunku) piji 1*denně kávu s nízkotučným mlékem, čaj s citronem a stévií, 2 l poděbradku prolinii, a 0,5 l coca cola zero denně)
solím minimálně, používám spíše pepř, česnek...a váha se mi nepohla dolů ani o gram...naopak dnes jsem zjistila že šla směrem nahoru o 0,6 kg.Ovesné otruby konzumuji 1,5 lžic denně.Co dělám zle?
Pokud jsem někde udělala chybu je možné na 1-2 dny 1 fázi přerušit a začít odznova?Vážím 88 kg na 165 cm a chtěla bych zhubnout 25-30 kg a bojím se, že když nic nehubnu v první fázi, že druhá to nevytrhne.
Děkuji všem za jakoukoliv radu
solím minimálně, používám spíše pepř, česnek...a váha se mi nepohla dolů ani o gram...naopak dnes jsem zjistila že šla směrem nahoru o 0,6 kg.Ovesné otruby konzumuji 1,5 lžic denně.Co dělám zle?
Pokud jsem někde udělala chybu je možné na 1-2 dny 1 fázi přerušit a začít odznova?Vážím 88 kg na 165 cm a chtěla bych zhubnout 25-30 kg a bojím se, že když nic nehubnu v první fázi, že druhá to nevytrhne.
Bubu- Messages : 1
Re: stagnace-nárust váhy
nemas zapchu???
ak vsetko dodrziavas, ono to pekne pojde dole, neklesaj na duchu!
Ja som v prvej faze dala dole 4,5 kg a v druhej potom mesiac nic! takze je to individualne, z vlastnej skusenosti ti hovorim, pojde to dole!
Drz sa!
ak vsetko dodrziavas, ono to pekne pojde dole, neklesaj na duchu!
Ja som v prvej faze dala dole 4,5 kg a v druhej potom mesiac nic! takze je to individualne, z vlastnej skusenosti ti hovorim, pojde to dole!
Drz sa!
Bubu napísal:Jsem 3 den v první fázi, konzumuji pouze povolené potraviny (nízkotučný tvaroh, jogurt, krevety, vejce, krabí tyčinky surimi, dušenou kuřecí šunku) piji 1*denně kávu s nízkotučným mlékem, čaj s citronem a stévií, 2 l poděbradku prolinii, a 0,5 l coca cola zero denně)
janka.rojko- Messages : 68
ahoj
- nevidím tam žiadne mäsko - je to základ, priprav si kuracie, morčacie prsia, rybu a tie vyjedaj
- mliečnych výrobkov 1 kg denne max
- krabie tyčinky - tie by som si nechala až na II. fázu - aj keď sú povolené - max. 8 ks denne
- ide o to, aby si neprijímala cukor a tuky - jediné sacharidy by mali byť v tých ovs. otrubách
- kuracia šunka by mala obsahovať max 4 g tuku
- poděbradka - je to minerálka? nemala by obsahovať cukor
- skús zvýšiť pohyb - chôdzu
- treba veľa piť
neviem, ako si sa stravovala predtým, ale ak teraz ješ viac-krát za deň, ako predtým, tak si možno telo ukladá aj z týchto nízkotučných výrobkov, ale ono sa to upraví
- vydrž
nech sa darí
- nevidím tam žiadne mäsko - je to základ, priprav si kuracie, morčacie prsia, rybu a tie vyjedaj
- mliečnych výrobkov 1 kg denne max
- krabie tyčinky - tie by som si nechala až na II. fázu - aj keď sú povolené - max. 8 ks denne
- ide o to, aby si neprijímala cukor a tuky - jediné sacharidy by mali byť v tých ovs. otrubách
- kuracia šunka by mala obsahovať max 4 g tuku
- poděbradka - je to minerálka? nemala by obsahovať cukor
- skús zvýšiť pohyb - chôdzu
- treba veľa piť
neviem, ako si sa stravovala predtým, ale ak teraz ješ viac-krát za deň, ako predtým, tak si možno telo ukladá aj z týchto nízkotučných výrobkov, ale ono sa to upraví
- vydrž
nech sa darí
Zdenka14- Messages : 230
Ahojte
Takže je v poriadku, ak som v 1fáze 4 deň a dala som dolu kilo aj niečo? Som myslela, že to bude viac v tej prvej fáze
Takže je v poriadku, ak som v 1fáze 4 deň a dala som dolu kilo aj niečo? Som myslela, že to bude viac v tej prvej fáze
Lucy82- Messages : 3
ahoj Lucy,Lucy82 napísal:Ahojte
a z akj váhy ideš dole ? a koľko potrebuješ schudnúť ? ja som v 1. fáze schudla za 5 dní nejaké kilo aj pol, čiže nič moc, ale zatiaľ som nejakých 37 dní na diéte a už mám 68,5 kg zo 74,7 =)
Lulu.19- Messages : 31
Lucy82 napísal:Ahojte
Lucy mne stojí váha už tretí týždeň ale nevzdám to
Suzzana- Messages : 3
baby spočiatku to ide rýchlo potom sa to spomali a ked sa to na určitý čas zastaví, to neznamená že sa zastavil aj proces chudnutia, mne ide teraz kilo dole až za 2 -3 týždňe, treba len vydržať chudnutiu zdar
antika- Messages : 70
Lulu.19 napísal:ahoj Lucy,Lucy82 napísal:Ahojte
a z akj váhy ideš dole ? a koľko potrebuješ schudnúť ? ja som v 1. fáze schudla za 5 dní nejaké kilo aj pol, čiže nič moc, ale zatiaľ som nejakých 37 dní na diéte a už mám 68,5 kg zo 74,7 =)
Idem z 66kg. Dnes je 5 deň 1f a som na 64kg.
Tak dúfam, že sa to rozhýbe v 2f, lebo ja som vždy bola ako pierko (49kg);o)) teraz by som sa chcela dostať na 55kg. To by mi stačilo. Aj keď dukan mi vypočítal 59kg.
Inak ty máš slušný výsleddok zatiaľ. Tak ti držím palce!
Naposledy upravil Lucy82 dňa Pi marec 22, 2013 7:20 am, celkom upravené 1 krát.
Suzzana napísal:Lucy82 napísal:Ahojte
Lucy mne stojí váha už tretí týždeň ale nevzdám to
a v ktorej si fáze?
Lucy82 napísal:Lulu.19 napísal:ahoj Lucy,Lucy82 napísal:Ahojte
Idem z 66kg. Dnes je 5 deň 1f a som na 64kg.
Tak dúfam, že sa to rozhýbe v 2f, lebo ja som vždy bola ako pierko (49kg);o)) teraz by som sa chcela dostať na 55kg. To by mi stačilo. Aj keď dukan mi vypočítal 59kg.
Inak ty máš slušný výsleddok zatiaľ. Tak ti držím palce!
ja som zatiaľ spokojná. Dakedy som aj ja bola chudsia, ale potom som kúsok pribrala a šunčičky na bokoch mi už bolo vidno v poslednom čase, tak som sa rozhodla, že to dám dole uvidíme ako to pôjde ďalej, ja chcem ísť na 60 kg a Dukan mi vyratál 64- ale ak by dlho nepojde dole váha, tak aj skôr skončím s 2. Fazou.
Tak sa len drz ! V 2. Fáze to je lepšie, lebo pribúda aj zeleninka.
Prijemne dukanovanie Ti prajem
Lulu.19- Messages : 31
Similar topics
» Stagnácia váhy
» STAGNACIA VAHY - CO SOM NASLA
» náhla zmena váhy
» 5ty den a ziadny pokles vahy... Co s tym??
» Stagnacia, dokonca naberanie vahy s5
» STAGNACIA VAHY - CO SOM NASLA
» náhla zmena váhy
» 5ty den a ziadny pokles vahy... Co s tym??
» Stagnacia, dokonca naberanie vahy s5
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: