Stagnacia, dokonca naberanie vahy s5
3 posters
Strana 1 z 1
Stagnacia, dokonca naberanie vahy s5
Zdravim, aj ked to vyzera, ze tato dieta je skor pre zeny, tak som sa rozhodol ju drzat a celkom uspesne.
Za 5tyzdnov som schudol 15kg, stale som v druhej faze, ale zrazu som prestal chudnut, ba dokonca som nabral 2kg nas5 a stoji to.
Striedam BZ a B dni po jednom, ovsene otruby jem presne 1,5PL denne..v podstate to drzim do bodky, ako je to na webe, takze neviem, kde sa zrazu stala chyba.
Ak viete niekto poradit, alebo mate niake info, tak budem rád.
S pozdravom, Andrej.
Za 5tyzdnov som schudol 15kg, stale som v druhej faze, ale zrazu som prestal chudnut, ba dokonca som nabral 2kg nas5 a stoji to.
Striedam BZ a B dni po jednom, ovsene otruby jem presne 1,5PL denne..v podstate to drzim do bodky, ako je to na webe, takze neviem, kde sa zrazu stala chyba.
S pozdravom, Andrej.
bloodorc- Messages : 3
Re: Stagnacia, dokonca naberanie vahy s5
bloodorc napísal:Zdravim, aj ked to vyzera, ze tato dieta je skor pre zeny, tak som sa rozhodol ju drzat a celkom uspesne.
S pozdravom, Andrej.
V druhej fáze sa jedia 2 lyžice otrúb denne. Je teplo vonku, človek veľa pije a voda sa ukladá v organizme a puchnú nohy. To je prirodzený jav. Klobúk dole pre tebou, že to tak striktne dodržiavaš. Tak do chudnutia
matzika- Messages : 85
Re: Stagnacia, dokonca naberanie vahy s5
Ahojte,
ja mávam tiež čosi podobné. Vážim sa cca 2x týždenne, lebo nikdy neviem odolať postaviť sa na váhu, ale permanentne v prvých dňoch týždňa priberiem späť niekoľko gramov, ktoré potom do konca týždňa zhodím + vždy čosi navyše. Napr. minulý týždeň vo štvrtok ráno som mala +0,4kg a v pondelok ráno už -1,1kg. Čím to môže byť, že tá váha sa tak kolíše? Raňajkujem jogurt s otrubami, v B dni sa snažím jesť prevažne mäso, k tomu buď cottage, tvaroch, D pizzu alebo dukanov chlebík s niečím, a v BZ dni najčastejšie šaláty, čerstvú zeleninku atď. Myslíte si že je veľká chyba ak skoro denne pijem nízkotučné "acidko" s 0,9% tuku?
ja mávam tiež čosi podobné. Vážim sa cca 2x týždenne, lebo nikdy neviem odolať postaviť sa na váhu, ale permanentne v prvých dňoch týždňa priberiem späť niekoľko gramov, ktoré potom do konca týždňa zhodím + vždy čosi navyše. Napr. minulý týždeň vo štvrtok ráno som mala +0,4kg a v pondelok ráno už -1,1kg. Čím to môže byť, že tá váha sa tak kolíše? Raňajkujem jogurt s otrubami, v B dni sa snažím jesť prevažne mäso, k tomu buď cottage, tvaroch, D pizzu alebo dukanov chlebík s niečím, a v BZ dni najčastejšie šaláty, čerstvú zeleninku atď. Myslíte si že je veľká chyba ak skoro denne pijem nízkotučné "acidko" s 0,9% tuku?
zuzacka- Messages : 41
Similar topics
» Stagnácia váhy
» STAGNACIA VAHY - CO SOM NASLA
» stagnacia----kolko?
» Ženské dni a stagnácia vo váhe
» náhla zmena váhy
» STAGNACIA VAHY - CO SOM NASLA
» stagnacia----kolko?
» Ženské dni a stagnácia vo váhe
» náhla zmena váhy
Strana 1 z 1