Výpočet podľa Dukana
+29
torinka
Dana Jungová
silvia sarmirova
Seginka
Fialka
Zuzka
NibokaZv
mimasn
nicky182
Rybka
nikita751
henrieta71
nicoletta
janca
mareko
martula
lili
MAJKA
hakimm
laurita113
8Ari8
Danca
stanka hnatukova
marejka
sash
KLT
Nana555
majka26
ala s.
33 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Výpočet podľa Dukana
podpora na tomto fóre zrejme pomáha nám všetkým, bez motivácie a rád by to asi nešlo, hneď je potom aj chudnutie veselšie tak držím palceNibokaZv napísal: aj som si myslela takže to nevzdávam a bojujem ďalej a som rada že tu mám podporu aspoň takto cez písmenká :-) ďakujem
Rybka- Messages : 22
Rybka napísal:podpora na tomto fóre zrejme pomáha nám všetkým, bez motivácie a rád by to asi nešlo, hneď je potom aj chudnutie veselšie tak držím palceNibokaZv napísal: aj som si myslela takže to nevzdávam a bojujem ďalej a som rada že tu mám podporu aspoň takto cez písmenká :-) ďakujem
Presne tak ťahame jedna druhu a to je super
Ďakujem Bronke za forum
Zuzka- Messages : 418
waaaaau 31/7/2012 by som mala končiť II. fázu
Fialka- Messages : 28
Dana Jungová napísal:....něco dělám špatně, nezobrazuje se mi graf
Najprv sa uisti, ci si na tomto fore dlhsie ako 7 dni potom uz len skopiruj odkaz z polskej stranky (uplne cely aj s tymi url) do podpisu na tomto fore. Potom ti urcite pojde
Seginka- Messages : 45
ahojte baby som tu novva... a všade len čítam ako vam dukan vypočital do kedy budete držat tuto dietu dnes som začala 2 fázu a rada by som tiež vedela ako to vypočítať skúšala som to ale nevedela som zadať tie kg edže tam to pýtalo tie anglicke pomože mi zvás niekto??
silvia sarmirova- Messages : 3
silvia sarmirova napísal:ahojte baby som tu novva... a všade len čítam ako vam dukan vypočital do kedy budete držat tuto dietu dnes som začala 2 fázu a rada by som tiež vedela ako to vypočítať skúšala som to ale nevedela som zadať tie kg edže tam to pýtalo tie anglicke pomože mi zvás niekto??
https://dukanovadieta-forum.slovakforum.net/t79-topic prolistuj to na těchto stránkách , je tam od děvčat návod s překladem
Anonymný- Anonymný
mysím že sme sa zle pochopili ja chcem to de ti povie že do kolkateho budes muset drzat tuto dietu az sa dostanes na vysnivanu váhu
Dana Jungová napísal:silvia sarmirova napísal:ahojte baby som tu novva... a všade len čítam ako vam dukan vypočital do kedy budete držat tuto dietu dnes som začala 2 fázu a rada by som tiež vedela ako to vypočítať skúšala som to ale nevedela som zadať tie kg edže tam to pýtalo tie anglicke pomože mi zvás niekto??
https://dukanovadieta-forum.slovakforum.net/t79-topic prolistuj to na těchto stránkách , je tam od děvčat návod s překladem
silvia sarmirova
asi sme sa zle rozumeli ja neviem to kde ti povie že do kolkateho musis tuto dieu drzat az dosiahnes ciel:D
Naposledy upravil silvia sarmirova dňa So máj 26, 2012 3:30 pm, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : Dana Jungová)
Omlouvám se, ale můžete mi někdo poradit jak je možné, že při přihlášení se mi ukazuje, že mail je neplatný, přitom mi na ten samý chodí upozornění na příspěvky. Musím se pořád registrovat, takže jsem pořád začátečník a graf nejspíš nebudu mít nikdy. Jak tomu předejít, nevím si rady a nevím kam se obrátit. Poraďte... díky Dana
Dana Jungová- Messages : 13
Dana Jungová napísal: Omlouvám se, ale můžete mi někdo poradit jak je možné, že při přihlášení se mi ukazuje, že mail je neplatný, přitom mi na ten samý chodí upozornění na příspěvky. Musím se pořád registrovat, takže jsem pořád začátečník a graf nejspíš nebudu mít nikdy. Jak tomu předejít, nevím si rady a nevím kam se obrátit. Poraďte... díky Dana
nerozumiem prečo Ti to takto hapruje
Baby dala som si včera urobiť výpočet, ale zdochla mi baterka na noťase a teraz mi ten prepočet nedá znovu ako pokračovať?
torinka- Messages : 125
torinka napísal:Baby dala som si včera urobiť výpočet, ale zdochla mi baterka na noťase a teraz mi ten prepočet nedá znovu ako pokračovať?
Musiš zadať všetky udaje odznova
Dievčatá, urobila som si výpočet podľa dukana a vyhodilo mi to na konci 4 fázy... I - útočnú mi dalo na dva dni... je to dosť ak chcem dať dole 10kg Ďakujem :
zuzkat- Messages : 3
What is your current weight?
kg change unit
Your current weight must be lower than your highest weight.
cez tuto otazku ma stale nechce pustit a neviem co s tym a stale mi toto vypisuje ,ael vsetko mam ok ,neviete mi niekto poradit ? dakujem
kg change unit
cez tuto otazku ma stale nechce pustit a neviem co s tym a stale mi toto vypisuje ,ael vsetko mam ok ,neviete mi niekto poradit ? dakujem
barborkaj- Messages : 2
[quote="barborkaj"]What is your current weight?
kg change unit
cez tuto otazku ma stale nechce pustit a neviem co s tym a stale mi toto vypisuje ,ael vsetko mam ok ,neviete mi niekto poradit ? dakujem[/quc
current weight je aktualna vaha
kg change unit
cez tuto otazku ma stale nechce pustit a neviem co s tym a stale mi toto vypisuje ,ael vsetko mam ok ,neviete mi niekto poradit ? dakujem[/quc
current weight je aktualna vaha
Maria 309- Messages : 107
A mne dukan vypocital 65 a ja by som chcela mat 62
Kristtin- Messages : 16
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» vypocet podla dukana
» 4 CVIKY podla DUKANa
» Shirataki noodles
» Na tom výpočte asi niečo bude...
» Kde najdem "vypocet"