Shirataki noodles
+10
zuzanas
MAJKA
Nina75
zenyna
Hanadey
KLT
rybicka03
mikys
Miška2107
henrieta71
14 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Shirataki noodles
Patria medzi povolene potraviny ,predavaju ich na US oficialnej stranke DD. Hned ako som si ich kupila som ich vyskusala mala som Bz den tak som si spravila len omacku zo zeleniny a zahustila syrom a pridala som noodle, bolo to super syte a cely sacek obsahuje len 10 cal ,samotne nemaju ziadnu chut ale nasiaknu chutou omacky s ktorou su podavane , neobsahuju ziadny cukor ani tuk. Mozem len odporucat , dobra zmena do jedalnicka
henrieta71- Messages : 159
Re: Shirataki noodles
henrieta71 napísal:Patria medzi povolene potraviny ,predavaju ich na US oficialnej stranke DD. Hned ako som si ich kupila som ich vyskusala mala som Bz den tak som si spravila len omacku zo zeleniny a zahustila syrom a pridala som noodle, bolo to super syte a cely sacek obsahuje len 10 cal ,samotne nemaju ziadnu chut ale nasiaknu chutou omacky s ktorou su podavane , neobsahuju ziadny cukor ani tuk. Mozem len odporucat , dobra zmena do jedalnicka
TO fakt su povolene ty koky akurat si ich dnes robila nasim na obed to je nahoda..... tak to ich mozem aj ja papat?
Miška2107- Messages : 26
Ano su ale len tento druh lebo ostatne noodle su z ryze alebo muky tieto neobsahuju nic take su z niakej planty co pochadza z japonska ,ale sa mozu vsak ich predavaju na oficialnej stranke DD, takze dobru chut
A poradíš kde ich kúpiť u nás?henrieta71 napísal:Ano su ale len tento druh lebo ostatne noodle su z ryze alebo muky tieto neobsahuju nic take su z niakej planty co pochadza z japonska ,ale sa mozu vsak ich predavaju na oficialnej stranke DD, takze dobru chut
mikys- Messages : 19
mikys napísal:A poradíš kde ich kúpiť u nás?henrieta71 napísal:Ano su ale len tento druh lebo ostatne noodle su z ryze alebo muky tieto neobsahuju nic take su z niakej planty co pochadza z japonska ,ale sa mozu vsak ich predavaju na oficialnej stranke DD, takze dobru chut
Rada by som ale nezijem na slovensku takze neviem ale urcite to daj do googlu musi to byt niekde kde si to vies objednat niekedy ich volaju aj miracle noodles mozes skusit aj to
Ahojte, toto ma dost zaujalo dajte vediet, ked zistite, kde sa daju zohnat. Ja tiez popozeram
rybicka03- Messages : 5
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=cs&u=http%3A%2F%2Fwww.buyshiratakinoodles.org
toto som zatial nasla tak si to pozrite , urcite ich dostane v azijskych obchodoch alebo skladoch , ale cez tento link sa hadam dopatrate nieco viac
toto som zatial nasla tak si to pozrite , urcite ich dostane v azijskych obchodoch alebo skladoch , ale cez tento link sa hadam dopatrate nieco viac
,ďakujem pokukám sa v zdravých výživáchhenrieta71 napísal:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=cs&u=http%3A%2F%2Fwww.buyshiratakinoodles.org
ja som hladala na webe, nasla som jeden shop, ktory posiela aj na slovensko, ale mali prave vypredane.
Ale urcite by som to chcela, predstava cestovin je viac ako lakava aj ked je to dost drahe.
Ak to niekto zozenie na webe, mohli by sme spravit spolocnu objednavku, aby sme si podelili naklady na postovne.
Ale urcite by som to chcela, predstava cestovin je viac ako lakava aj ked je to dost drahe.
Ak to niekto zozenie na webe, mohli by sme spravit spolocnu objednavku, aby sme si podelili naklady na postovne.
KLT- Messages : 488
Myslim ze vacsina tych obchodov to predava na vacsie mnozstvo takze ked objednate viac bude to lacnejsie , a pokial viem tak je moznost kupit "ryzu" z tej istej planty
henrieta71 napísal:Myslim ze vacsina tych obchodov to predava na vacsie mnozstvo takze ked objednate viac bude to lacnejsie , a pokial viem tak je moznost kupit "ryzu" z tej istej planty
Ano, su rozne tvary - tenke, spagety aj ryza. Uz len zohnat distributora.
Ak by ste robili tú spoločnú objednávku, tak ja sa určite pridám
Hanadey- Messages : 26
Kočky, dohodnime sa na spoločnej objednávke. Aj ja mám záujem. Poštovné je drahé. A takto by sme sa rozdelili. :-) Je to takto možné.?
zenyna- Messages : 14
Ja som tie slize pozerala uz viackrat, na Slovensku neviem nikde najst, kto by ich tu predaval. A na dukanovej stranke su momentalne nedostupne. Ak by niekto vedel, ako sa k nim dostat, rada sa pripojim k objednavke.
Nina75- Messages : 3
Tak uz ich len staci najst niekde
Shirataki noodles sa na Slovensku nepredávajú! Len v zahraničí. Treba sa spojiť s Henrietkou, ak by sa dalo ich cez ňu objednať a dohodnúť sa s ňou, ako by sme si ich rozposlali. Ja záujem o tie noodles aj ryžu mám. Dajte návrh a ideme na to.
http://www.iherb.com/info/shipping/International toto som nasla je to z US ale zasielaju aj na slovensko lepsie sa oplati velka zasielka ako zvlast objednat maju tam tri druhy tych cestovin , tak si to pozrite ,malo by to ist ked nie tak mozem objednat tu v UK pri 30 bal. jeden vychadza na £1.61 aj ked tu mam postovne zadara ,dalej by ste to uz platili a este transfer penazi tak sa to trochu predrazi
aj ja,aj ja,aj ja.....sa pridávam :-)
zenyna napísal:Kočky, dohodnime sa na spoločnej objednávke. Aj ja mám záujem. Poštovné je drahé. A takto by sme sa rozdelili. :-) Je to takto možné.?
MAJKA- Messages : 16
Ja by som si tiez vzala par beleni
zuzanas- Messages : 140
Dievčatá, navrhujem, napíšme si odkiaľ sme. Najlepšie by bolo, keby napríklad, niekto bol z Bratislavy, alebo na nejakom inom mieste, kde by to mala každá najbližšie. A buď osobne, alebo by to na dobierku rozposlala? Skúste dať návrh. A už objednávajme. Stránka je, tovar je. Len aby sme mali medzi sebou dôveru. Ale v tom nevidím problém, nakoľko sme Dukanky. :-) Povieme si, koľko každá chceme a z akého druhu, urobíme jednu objednávku, a tej, ktorá objednáva pošleme peniaze, ktorá to zaplatí a my si ich vyzdvyhneme. Čakám na vaše vyjadrenia. Z.
Ja som z Bratislavyzenyna napísal:Dievčatá, navrhujem, napíšme si odkiaľ sme. Najlepšie by bolo, keby napríklad, niekto bol z Bratislavy, alebo na nejakom inom mieste, kde by to mala každá najbližšie. A buď osobne, alebo by to na dobierku rozposlala? Skúste dať návrh. A už objednávajme. Stránka je, tovar je. Len aby sme mali medzi sebou dôveru. Ale v tom nevidím problém, nakoľko sme Dukanky. :-) Povieme si, koľko každá chceme a z akého druhu, urobíme jednu objednávku, a tej, ktorá objednáva pošleme peniaze, ktorá to zaplatí a my si ich vyzdvyhneme. Čakám na vaše vyjadrenia. Z.
ešte by sme mohli napísať nejaku orientačnu cenu,kolko čo stojí,aby sme boli v obraze.
zenyna napísal:Dievčatá, navrhujem, napíšme si odkiaľ sme. Najlepšie by bolo, keby napríklad, niekto bol z Bratislavy, alebo na nejakom inom mieste, kde by to mala každá najbližšie. A buď osobne, alebo by to na dobierku rozposlala? Skúste dať návrh. A už objednávajme. Stránka je, tovar je. Len aby sme mali medzi sebou dôveru. Ale v tom nevidím problém, nakoľko sme Dukanky. :-) Povieme si, koľko každá chceme a z akého druhu, urobíme jednu objednávku, a tej, ktorá objednáva pošleme peniaze, ktorá to zaplatí a my si ich vyzdvyhneme. Čakám na vaše vyjadrenia. Z.
aj ja som z bratislavy
MAJKA napísal:zenyna napísal:Dievčatá, navrhujem, napíšme si odkiaľ sme. Najlepšie by bolo, keby napríklad, niekto bol z Bratislavy, alebo na nejakom inom mieste, kde by to mala každá najbližšie. A buď osobne, alebo by to na dobierku rozposlala? Skúste dať návrh. A už objednávajme. Stránka je, tovar je. Len aby sme mali medzi sebou dôveru. Ale v tom nevidím problém, nakoľko sme Dukanky. :-) Povieme si, koľko každá chceme a z akého druhu, urobíme jednu objednávku, a tej, ktorá objednáva pošleme peniaze, ktorá to zaplatí a my si ich vyzdvyhneme. Čakám na vaše vyjadrenia. Z.
superMAJKA napísal:MAJKA napísal:zenyna napísal:Dievčatá, navrhujem, napíšme si odkiaľ sme. Najlepšie by bolo, keby napríklad, niekto bol z Bratislavy, alebo na nejakom inom mieste, kde by to mala každá najbližšie. A buď osobne, alebo by to na dobierku rozposlala? Skúste dať návrh. A už objednávajme. Stránka je, tovar je. Len aby sme mali medzi sebou dôveru. Ale v tom nevidím problém, nakoľko sme Dukanky. :-) Povieme si, koľko každá chceme a z akého druhu, urobíme jednu objednávku, a tej, ktorá objednáva pošleme peniaze, ktorá to zaplatí a my si ich vyzdvyhneme. Čakám na vaše vyjadrenia. Z.
Ja som zo Senca. Tak by sa to dalo.
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Shirataki - kde kupit?
» Shirataki obchod
» Praženicové Shirataki - 1., 2. a 3.fáza
» Shirataki s boloňskou omáčkou - 1., 2. a 3.fáza
» Shirataki na sicílsky spôsobShirataki na sicílsky spôsob
» Shirataki obchod