Výpočet podľa Dukana
+29
torinka
Dana Jungová
silvia sarmirova
Seginka
Fialka
Zuzka
NibokaZv
mimasn
nicky182
Rybka
nikita751
henrieta71
nicoletta
janca
mareko
martula
lili
MAJKA
hakimm
laurita113
8Ari8
Danca
stanka hnatukova
marejka
sash
KLT
Nana555
majka26
ala s.
33 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Výpočet podľa Dukana
tam ak si to u tej váhy zmeniš tak tam máš kolonku len jednu na kg a potom može byt problem s váhou.Tak mi daj udaje a ja ti to spravým ja to mám česky urobene?Máš fc?
stanka hnatukova- Messages : 37
ja som zadala moju vysnivanu vahu 55 kg a vyslo mi, ze moja vysnivana vaha bude 56,1 ) ak by som zacala dnes, malo by to byt do 8.aprila...tak ale uz mam treti den 1F za sebou...a dolu len 1 kg
laurita113- Messages : 9
Zdravím všechny dukanky :-))). Holky, jak získám jméno a heslo pro výpočet na UK webu.Děkuji babi.:-)))))
hakimm- Messages : 8
hakimm, ja som tam zadala to meno a heslo,ktore mam tu na tomto blogu...a slo to
laurita113- Messages : 9
mne sa tam stale ukazuje ,že som zadala zlé heslo a nakonci že dávam zlé užívatelské meno,tak už som z toho na nervy
KLT napísal:http://www.dukandiet.co.uk/
Ruzove okienko
Vypln:
First name - meno
Your target weight - klikni na change a vyber si kg, potom vypln tvoju vysnivanu vahu
Gender - Female (zena)
Need to lose weight fast - Yes/NO (ci pottebujes rychlo schudnut)
Potom stlac GO
What is your current weight? Aktualna hmotnost
Your email: Email
Have you already followed any diets in order to lose weight? Kolko diet si doteraz drzala
What is the most you have ever weighed? Kolko si doteraz najviac vazila (okrem tehotenstva)
After the age of 18, excluding any period of illness, what is the least you have ever weighed? kolko si najmenej vazila po 18tke - okrem chorob
What is your stable weight? This is the weight maintained without any
special effort and when eating spontaneously Aka je tvoja stabilna vaha - ktoru si vies udrzat bez namahay
What is your height? Vyska
In your family is there a tendency to put on weight? Mate v rodine sklon k priberaniu?
How many pregnancies have you had? Kolkokrat si bola tehotna
When you check what you eat do you feel as if you lose weight easily?
Ked sa kontrolujes v jedle, mas pocit, ze lahko chudnes? With ease - Lahko With difficulty - Tazko
Does eating less make you feel tired? citis sa unavena, ked jes menej?
Lets assess your bone structure: Tvoja struktura kosti - Vezmi lave zapastie medzi pravy palec a ukazovak. Ak sa prekryvaju, zvol prvu moznost, ak sa dotykaju, zvol druhu, ak sa nedotykaju, tretiu.
Date of birth: Datum narodenia
Choose your username: Tvoja prezyvka na ich stranke
Your password: Heslo
Password confirmation: Heslo
Go
MAJKA- Messages : 16
....zo jsem právě zkoušel a nepustilo mne to dál...:-(((laurita113 napísal:hakimm, ja som tam zadala to meno a heslo,ktore mam tu na tomto blogu...a slo to
hakimm- Messages : 8
mne to napisalo, ze mam svoju vysnivanu vahu ... co je blbost jak traky lebo som z nej nestastna a nie ze by som mala byt rada ... asi to nejako nefunguje
lili- Messages : 1
tak nam povedz svoje miery.
Jasne, ze ak ma niekto blby typ postavy a vsetok tuk ma ulozeny na jednom mieste, tak pri idealnej vahe proste dobre nevyzera.
Ale ak mas spravne rozlozenie, tak sa zamysli, ci je ozaj potrebne chudnut, alebo je to len nejaka honba za chimerou.
Jasne, ze ak ma niekto blby typ postavy a vsetok tuk ma ulozeny na jednom mieste, tak pri idealnej vahe proste dobre nevyzera.
Ale ak mas spravne rozlozenie, tak sa zamysli, ci je ozaj potrebne chudnut, alebo je to len nejaka honba za chimerou.
KLT- Messages : 488
a mne to nejde..kaslem na to ..
martula- Messages : 8
..ani ja sa neviem prihlásiť, ktovie ako sa treba zaregistrovať ?
mareko- Messages : 2
Baby platí sa niečo za ten výpočet na jeho stránke ?? Ďakujem
nicoletta- Messages : 3
Nie len nakonci tikni kolonku ze nechces dostavat infosky lebo ta budu bombardovat mailami
henrieta71- Messages : 159
Nana555 napísal:super, to ma potešilo , že do 28.marca budem mať vysnívanú váhu huráááá.
Ahoj keďže marec je už za nami a ja začínam zaujímalo by ma či si dosiahla tú svoju ideálnu váhu v danom termíne?
som v 2F, v 1F som dala dole 4,3 kg, stratila som aj niečo z tuku a nabrala vodu (ak moja váha neklame )
podľa výpočtu sa moju ideálnu váhu dostanem 15.9., takže sa teším, nie je to až tak ďaleko a ide to celkom dobre, necítim sa obmedzovaná v strave, chutí mi a naozaj to funguje, čo ma teší úplne najviac
podľa výpočtu sa moju ideálnu váhu dostanem 15.9., takže sa teším, nie je to až tak ďaleko a ide to celkom dobre, necítim sa obmedzovaná v strave, chutí mi a naozaj to funguje, čo ma teší úplne najviac
Rybka- Messages : 22
kocky, skusam ako skusam, ale na stranke kde si mozem urobit spominany vypocet, sa mi neda zaregistrovat ....viete poradit co s tym ?dakujem
nicky182- Messages : 14
nicky182 napísal:kocky, skusam ako skusam, ale na stranke kde si mozem urobit spominany vypocet, sa mi neda zaregistrovat ....viete poradit co s tym ?dakujem
preklikni si tu na druhú podstránku, je tu preložený návod, keď zadáš meno a váhu, pohlavie a dáš GO, vyplníš formulár podľa prekladu a znova na spodu GO a vyhodí ti graf, len si nepopleť súčasnú váhu s vysnívanou, pretože ti napíše, že už máš ideálnu váhu
nemam problem s prekladom, ale s regisraciou, neviem na tej stranke klasicky formular na zaregistrovanie ,,,,udaje co mam na tejto stranke tam neplatia ....nejdem to uz riesit, uz mi treba zhodit len par kg, skor som bola len zvedava ake udaje by mi to vyhodilo
nicky182- Messages : 14
skús ešte klik priamo na tento link http://www.dukandiet.co.uk/en/350-subscribe.html?UnitW=0&Firstname=Martina&Sexe=1&WeightWanted0=&WeightWanted1=65&IsFastResultRequired=1&x=320&y=19nicky182 napísal:nemam problem s prekladom, ale s regisraciou, neviem na tej stranke klasicky formular na zaregistrovanie ,,,,udaje co mam na tejto stranke tam neplatia ....nejdem to uz riesit, uz mi treba zhodit len par kg, skor som bola len zvedava ake udaje by mi to vyhodilo
len zmeň meno a váhu, tú tam dalo moju, aby som sa tam viacmenej vôbec dostala
ako vam tu dalo doel tu tabulku?
aj ja by som chcela ten meter.robila som si test podla dukana.ale skalamal ma pretoze chcem ist na vahu 55 kg a on mi odporuca 58.1 kg.dnes som zacala druhu fazu a uz som mala 60 kg.schudla som 2 kg.ale tato dieta sa mi velmi paci.a vobec sa nechcem vratit ku klasickemu chlebu aby to neslo znovu hore.moze sa to?dik,vyhovuju mi taketo potraviny.su mnam aj manzel zavidi ake dobroty si vyvaram
aj ja by som chcela ten meter.robila som si test podla dukana.ale skalamal ma pretoze chcem ist na vahu 55 kg a on mi odporuca 58.1 kg.dnes som zacala druhu fazu a uz som mala 60 kg.schudla som 2 kg.ale tato dieta sa mi velmi paci.a vobec sa nechcem vratit ku klasickemu chlebu aby to neslo znovu hore.moze sa to?dik,vyhovuju mi taketo potraviny.su mnam aj manzel zavidi ake dobroty si vyvaram
mimasn- Messages : 1
mimasn napísal:ako vam tu dalo doel tu tabulku?
ten meter nájdeš tu https://dukanovadieta-forum.slovakforum.net/t79-topic keď to trochu prelistuješ, je tam aj návod ako na to
mne tiež dukan vyrátal 68, hoci ja chcem 65, ale to bude tým, že mám ťažké kosti kamoška s rovnakou váhou ako ja je o dosť "hrubšia" ako ja, takže asi aj preto je tam to počítanie s oblapením zápästia
no mne podľa dukana vyšlo že môj cieľ je reálny a mal by sa mi splniť 25.08.12 ale trošku ma zaskočilo to že už tri dni mi váha stúpa a celkovo je to o 1kg :-( neviem mám pred menzesom či to bude tým ale dodržujem všetko poctivo som na diéte od 28.4.12 a ešte som neurobila ani jediný prehrešok tak neviem ako to pôjde ďalej
NibokaZv- Messages : 9
je to možné, v tomto období pre menzesom je telo viac zavodnené a teda aj ťažšie, len žiadnu panikuNibokaZv napísal:no mne podľa dukana vyšlo že môj cieľ je reálny a mal by sa mi splniť 25.08.12 ale trošku ma zaskočilo to že už tri dni mi váha stúpa a celkovo je to o 1kg :-( neviem mám pred menzesom či to bude tým ale dodržujem všetko poctivo som na diéte od 28.4.12 a ešte som neurobila ani jediný prehrešok tak neviem ako to pôjde ďalej
aj som si myslela takže to nevzdávam a bojujem ďalej a som rada že tu mám podporu aspoň takto cez písmenká :-) ďakujem
Rybka napísal:je to možné, v tomto období pre menzesom je telo viac zavodnené a teda aj ťažšie, len žiadnu panikuNibokaZv napísal:no mne podľa dukana vyšlo že môj cieľ je reálny a mal by sa mi splniť 25.08.12 ale trošku ma zaskočilo to že už tri dni mi váha stúpa a celkovo je to o 1kg :-( neviem mám pred menzesom či to bude tým ale dodržujem všetko poctivo som na diéte od 28.4.12 a ešte som neurobila ani jediný prehrešok tak neviem ako to pôjde ďalej
aj som si myslela takže to nevzdávam a bojujem ďalej a som rada že tu mám podporu aspoň takto cez písmenká :-) ďakujem
podpora na tomto fóre zrejme pomáha nám všetkým, bez motivácie a rád by to asi nešlo, hneď je potom aj chudnutie veselšie tak držím palceNibokaZv napísal: aj som si myslela takže to nevzdávam a bojujem ďalej a som rada že tu mám podporu aspoň takto cez písmenká :-) ďakujem
Rybka napísal:podpora na tomto fóre zrejme pomáha nám všetkým, bez motivácie a rád by to asi nešlo, hneď je potom aj chudnutie veselšie tak držím palceNibokaZv napísal: aj som si myslela takže to nevzdávam a bojujem ďalej a som rada že tu mám podporu aspoň takto cez písmenká :-) ďakujem
Presne tak ťahame jedna druhu a to je super
Ďakujem Bronke za forum
Zuzka- Messages : 418
waaaaau 31/7/2012 by som mala končiť II. fázu
Fialka- Messages : 28
Dana Jungová napísal:....něco dělám špatně, nezobrazuje se mi graf
Najprv sa uisti, ci si na tomto fore dlhsie ako 7 dni potom uz len skopiruj odkaz z polskej stranky (uplne cely aj s tymi url) do podpisu na tomto fore. Potom ti urcite pojde
Seginka- Messages : 45
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» vypocet podla dukana
» 4 CVIKY podla DUKANa
» Shirataki noodles
» Na tom výpočte asi niečo bude...
» Kde najdem "vypocet"
» 4 CVIKY podla DUKANa
» Shirataki noodles
» Na tom výpočte asi niečo bude...
» Kde najdem "vypocet"