ide mi váha nahor
+5
zuzanas
KLT
renika
bobulocka
nikita751
9 posters
Strana 1 z 1
ide mi váha nahor
Ahojte, chcem sa poradiť čo mám urobiť keď mi stúpla v 3F váha hore. Dodržiavam všetky kroky tak ako je napísané v knihe o dukanovi. No aj tak sa mi váha drží nad hranicou s ktorou som do tretej fázy stúpila. Máte niektorá skúsenosti s niečím podobným? Čo mám robiť?
Re: ide mi váha nahor
no ja musim tri krat poklopat, dnes som sa vazila po 2 tyzdnoch co som v tretej faze a bala som sa, ze co bude, lebo viac krat som porusila dietku a aj som sa obavala, ze bude viac kileciek uz ( alkohol po statniciach , spekacky na opekacke, sem-tam bonbonik z dezertu) ale mala som dnes dokonca trosku menej ako som vstupovala do tretej fazy,...tak dufam, ze to tak aj ostane nadalej
bobulocka- Messages : 13
ja to nechápem mne vyšla váha nahor, a to som diétu ani neporušila , dodržiavam ju podľa dukanových pokynov, a chodím aj cvičiť
[quote="nikita751"]ja to nechápem mne vyšla váha nahor, a to som diétu ani neporušila , dodržiavam ju podľa dukanových pokynov, a chodím aj cvičiť[/quote
Ahoj,mam otazocku preco na tych ticketoch mate este nejake to kilecko do cielu a uz ste v tretej faze?vsak nema sa ist do tretej fazy ked uz mas tolko kolko chces?
Ahoj,mam otazocku preco na tych ticketoch mate este nejake to kilecko do cielu a uz ste v tretej faze?vsak nema sa ist do tretej fazy ked uz mas tolko kolko chces?
renika- Messages : 12
nikita, ratala si si pred chudnutim true weight?
Uvazujem, ci si sa proste len prilis nevychudla. Ako dlho si uz v 3f? Vaha sa uz udrzuje na jednej urovni alebo stale stupa? Kedy sa vazis?
Aky pohyb robis?
Uvazujem, ci si sa proste len prilis nevychudla. Ako dlho si uz v 3f? Vaha sa uz udrzuje na jednej urovni alebo stale stupa? Kedy sa vazis?
Aky pohyb robis?
KLT- Messages : 488
ja so mesiac v 3 F a vaha mi stupla o 2kg. No po troch tyzdnoch v 3F sa mi zacala upravovat
zuzanas- Messages : 140
Baby ja som pribrala kilooooo
torinka- Messages : 125
torinka napísal:Baby ja som pribrala kilooooo
Aj ja :-/
zimka- Messages : 31
no ja som len v druhej fáze, ale po pravde zhrešila som, mala som menzes bola som žravá zjedla som jednu deli tyčinku, strašnú chuť som mala...
torinka- Messages : 125
torinka napísal:no ja som len v druhej fáze, ale po pravde zhrešila som, mala som menzes bola som žravá zjedla som jednu deli tyčinku, strašnú chuť som mala...
Ja som mala vcera tiez zravy den, jedla som plno keksikov z otrub a vela prazenici a spenatovu polievku...ale vsetko z potravim, ktore su dovolene, len prezieranie asi nie je povolene
zimka napísal:torinka napísal:no ja som len v druhej fáze, ale po pravde zhrešila som, mala som menzes bola som žravá zjedla som jednu deli tyčinku, strašnú chuť som mala...
Ja som mala vcera tiez zravy den, jedla som plno keksikov z otrub a vela prazenici a spenatovu polievku...ale vsetko z potravim, ktore su dovolene, len prezieranie asi nie je povolene
Ale je neboj nič čím viac papkaš tým viac chudneš tak ked ti chutí a si hladna kludne papakaj samozrejme len povolené potraviny
Zuzka- Messages : 418
Zuzka napísal:zimka napísal:torinka napísal:no ja som len v druhej fáze, ale po pravde zhrešila som, mala som menzes bola som žravá zjedla som jednu deli tyčinku, strašnú chuť som mala...
Ale je neboj nič čím viac papkaš tým viac chudneš tak ked ti chutí a si hladna kludne papakaj samozrejme len povolené potraviny
Pokial by som bola taka kreativna vo vareni ako ty ale motivovala si ma k tej polievocke a asi si dam viac zalezat na strave, aby som sa aj sama motivovala.
Ja verim, ze to sa len organizmus akosi nastavuje na tieto nove stravovacie navyky. A o tyzden budem vidiet posun aj na vahe.
zimka napísal:Zuzka napísal:zimka napísal:torinka napísal:no ja som len v druhej fáze, ale po pravde zhrešila som, mala som menzes bola som žravá zjedla som jednu deli tyčinku, strašnú chuť som mala...
Pokial by som bola taka kreativna vo vareni ako ty ale motivovala si ma k tej polievocke a asi si dam viac zalezat na strave, aby som sa aj sama motivovala.
Ja verim, ze to sa len organizmus akosi nastavuje na tieto nove stravovacie navyky. A o tyzden budem vidiet posun aj na vahe.
Urite ano len treba vydržať .... skus si variť deň do predu ako ja le to tak lepšie lebo ked si robievaš niečo na rýchlo tak to nie je vždy take chutné ...ja to tak robievam stale varim den dopredu a už v praci uvažujem čo dobreho si uvarim
Zuzka- Messages : 418
Zuzka napísal:zimka napísal:Zuzka napísal:zimka napísal:torinka napísal:no ja som len v druhej fáze, ale po pravde zhrešila som, mala som menzes bola som žravá zjedla som jednu deli tyčinku, strašnú chuť som mala...
Urite ano len treba vydržať .... skus si variť deň do predu ako ja le to tak lepšie lebo ked si robievaš niečo na rýchlo tak to nie je vždy take chutné ...ja to tak robievam stale varim den dopredu a už v praci uvažujem čo dobreho si uvarim
Ja som vela predtym nevarila a tak testujem ked varim, co sa stane ak pridam to, co sa stane ak pridam nieco ine napr. s kukuricnym skrobom nemam ziadne skusenosti. Ale hrozne mi chybaju syry...
KLT napísal:nikita, ratala si si pred chudnutim true weight?
Aky pohyb robis?
už to ide dole =) asi sa to telo len vyrovnávalo s prísunom nových potravín =)
a behávam a chodím do fitka .... skutočnú váhu mi vyrátalo 55,8 kg
[quote="renika"]
ja som pôvodne chcela 58 a potom mi baby povedail že aj v tretej fáze sa ešte trochu chudne tak som potom ešte bola nejaký čas v druhej a potom som prešla do tretej .... nechce sa mi byť celé leto na diéte.
nikita751 napísal:ja to nechápem mne vyšla váha nahor, a to som diétu ani neporušila , dodržiavam ju podľa dukanových pokynov, a chodím aj cvičiť[/quote
ja som pôvodne chcela 58 a potom mi baby povedail že aj v tretej fáze sa ešte trochu chudne tak som potom ešte bola nejaký čas v druhej a potom som prešla do tretej .... nechce sa mi byť celé leto na diéte.
treba to vydržať váha ide dole , po prechode do tretej fázy som aj ja pribrala ale po týždni som sa nielen vrátila k váhe na ktorej som do tretej fázy šla ale ešte som aj schudla
takže treba byť len trpezlivé a nevzdávať to
takže treba byť len trpezlivé a nevzdávať to
no ja om v 3.fáze 3 týždne.. prvý týžden som jedla podla normy schudla som.. teraz su vianoce jem všetko co mi príde pod ruku pribrala som kilo, ale tak po vianociach idem zas na to to sa zvlááádne mám štastie že aj kd zhrešim tak nepriberem ale schudnem
nina100- Messages : 24
Similar topics
» Klesá váha aj v tretej fáze?
» V 2.f. moja váha neklesá..
» Druha faza a ubytok na vahe 1kg :(
» váha nejde dole :(
» Ide tu niekomu váha tiež tak pomaly dolu?
» V 2.f. moja váha neklesá..
» Druha faza a ubytok na vahe 1kg :(
» váha nejde dole :(
» Ide tu niekomu váha tiež tak pomaly dolu?
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: