váha nejde dole :(
+13
Mellin
pachucha
Lusia
Diuška
zuzacka
NibokaZv
Zuzka
ada1981
zimka
antika
Seginka
Fialka
Baška
17 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
váha nejde dole :(
AHOJTE Dukanky, ja držim dietu už 14 dni a v prvej faze som schudla 2 kila, no už týžden nič ale zato som dala dole na pase a zadku dalšie 2 cm tá váha ma rozčuluje že nejde dole :-/
Baška- Messages : 9
Re: váha nejde dole :(
aj ja stagnujem .. pôjde to ? alebo mám byť zasa iba na proteínoch? bez zeleniny?
Fialka- Messages : 28
Urcite to pojde Chudnutie nie je iba o vahe ale aj o centimetroch...ta ksa skus pomerat Okrem toho sa ti organizmus postupne prisposobuje, tak tieto obdobia stagnacie su bezne...vsak si precitaj ostatne prispevky od bab
Seginka- Messages : 45
ja tiez moc vo vahe nejdem dole skor to vydím na cm , seginka ma uplnu pravdu baby
antika- Messages : 70
Caute baby, drzim dukanku 9ty den, schudla som 3,5kg, jedlo mi uz sem tam ide riadne na nervy a vaha poslednych 5 dni stoji. Hovorim si, ze chcem schudnut este 8kg a pytam sa sama seba, ci to vydrzim na takej jednotvarnej strave. Bojim sa jest nieco ine ako jedlo robene na vode. A moji chlapci jedia kolace a vyvoniava mi to pod nosom, nemate chut si jednoducho dat nieco z muky??? No inac to nepojde, cvicenie a uprava stravy, to mam uz odskusane, takze baby, vydrzime!!!!
zimka- Messages : 31
Fialka napísal:aj ja stagnujem .. pôjde to ? alebo mám byť zasa iba na proteínoch? bez zeleniny?
mne sa vaha nepohla viac ako tyzden.. zrejme uz je to 2 tyzdne.. zajtra mam 3 a pozajtra 4 proteinovy den a odvazim sa po nich.. snazim sa vazit vzdy v pondelok alebo utorok.. alebo po proteinovych dnoch.. nech uz padne aspon na 66
ada1981- Messages : 41
zimka napísal:Caute baby, drzim dukanku 9ty den, schudla som 3,5kg, jedlo mi uz sem tam ide riadne na nervy a vaha poslednych 5 dni stoji. Hovorim si, ze chcem schudnut este 8kg a pytam sa sama seba, ci to vydrzim na takej jednotvarnej strave. Bojim sa jest nieco ine ako jedlo robene na vode. A moji chlapci jedia kolace a vyvoniava mi to pod nosom, nemate chut si jednoducho dat nieco z muky??? No inac to nepojde, cvicenie a uprava stravy, to mam uz odskusane, takze baby, vydrzime!!!!
Gratulujem k uspechu...prečo jednotvarna strava ...ja mam pocit že tato dieta je dosť pestra je už len na tebe aka si kretívna ja som na diete pol roka a stale niečo vymýšlam nové...stale si jedlo pripravím inak a stalé mi chutí upeč si aj ty koláčiky je tu kopec receptov a neboj sa experimentovať aj čo sa týka mäska orestuj si cibulku na kvapke oleja kt. si najprv vytrieš na celu panvicu pridaj na rezančeky nakrajané a okorenené mäsko je to mnamka ja použivam veľk škálu korenia a preto je stale moje jedlo inéj chuti ...alebo ku mesku pridaj zatrepku ( mlieko + kukuričný škrob) a budeš mať hned aj omáčku je to sýtejšie ako čisté mäsko...alebo si urob faširky namiesto struhanky použi otruby a šup do rury .... je fakt kopec možnosti alebo ja si robievam aj plnené prsia plnim praženičkou zeleninou alebo tvarohovou natierkou ...jednoducho nakombinujem povolené potraviny a ide to
Zuzka- Messages : 418
Zuzka prosím ťa čo sa týka toho škrobu, ktorý je lepší kukuričný či zemiakový lebo raz čítam tak a raz tak :-) tak neviem ktorý kúpiť. Ďakujem
NibokaZv- Messages : 9
ja som citala, ze kukuricnyNibokaZv napísal:Zuzka prosím ťa čo sa týka toho škrobu, ktorý je lepší kukuričný či zemiakový lebo raz čítam tak a raz tak :-) tak neviem ktorý kúpiť. Ďakujem
A uz mi je uplne jasne, kde tkvie moj problem, som nekreativna, lebo neviem varit
Ale dakujem pekne za povzbudzovanie, vazim si to. Ale dnes som uz skusila spenatovu polievocku a celkom sa to dalo
Pozeram si recepty aj na dieta-protal.sk celkom v pohode su tam recepty. Len denne chodim zamestnancom kupovat jedla do restiky a ked vidim tie rezniky v trojobale...hmm
Pocuj zuzi a zvyknes citat Emmu? V julovej vysiel nelichotivy clanok o DD. Ale mam pocit, ze je to skor o extremistkach, ktore nedodrziavaju fazy ale zaseknu sa v tej 1.faze.
Ale dakujem pekne za povzbudzovanie, vazim si to. Ale dnes som uz skusila spenatovu polievocku a celkom sa to dalo
Pozeram si recepty aj na dieta-protal.sk celkom v pohode su tam recepty. Len denne chodim zamestnancom kupovat jedla do restiky a ked vidim tie rezniky v trojobale...hmm
Pocuj zuzi a zvyknes citat Emmu? V julovej vysiel nelichotivy clanok o DD. Ale mam pocit, ze je to skor o extremistkach, ktore nedodrziavaju fazy ale zaseknu sa v tej 1.faze.
Ahojte, tak dnes som sa aj ja pridala k vam na forum...Dukana drzim od 4.6., po 1.faze 1,5 kila dole a odvtedy nic- co je uz 6dni. Striedam po 2 dni B a 2 BZ dni... tak dufam ze casom sa to pohne...lebo pomaly stracam na viere...
zuzacka- Messages : 41
zuzacka napísal:Ahojte, tak dnes som sa aj ja pridala k vam na forum...Dukana drzim od 4.6., po 1.faze 1,5 kila dole a odvtedy nic- co je uz 6dni. Striedam po 2 dni B a 2 BZ dni... tak dufam ze casom sa to pohne...lebo pomaly stracam na viere...
Zuzi ja som na tom uplne rovnako, dokonca mi kilo chodi hore dole v 2.faze a to aj cvicim a nic. No stale si hovorim, ze telo sa s touto zmenou musi vyrovnat a su to dost velke soky pre organizmus, teda pre moj urcite, lebo som sa predtym v zahranici stravovala vsemozne len nie zdravo.
zimka napísal:zuzacka napísal:Ahojte, tak dnes som sa aj ja pridala k vam na forum...Dukana drzim od 4.6., po 1.faze 1,5 kila dole a odvtedy nic- co je uz 6dni. Striedam po 2 dni B a 2 BZ dni... tak dufam ze casom sa to pohne...lebo pomaly stracam na viere...
Zuzi ja som na tom uplne rovnako, dokonca mi kilo chodi hore dole v 2.faze a to aj cvicim a nic. No stale si hovorim, ze telo sa s touto zmenou musi vyrovnat a su to dost velke soky pre organizmus, teda pre moj urcite, lebo som sa predtym v zahranici stravovala vsemozne len nie zdravo.
baby nezúfajte ja som od 30.6. a mám stále 3kg do čo za týždeň zhodila a zatiaľ nič...je pravda že cez vík so to porušila a nejak mi kilo išlo hore ale už je dole a neurobím už takú hlúposť! meral som si stehná a mám ich o 2 cm menšie takže to ide
Diuška- Messages : 87
Diuška napísal:zimka napísal:zuzacka napísal:Ahojte, tak dnes som sa aj ja pridala k vam na forum...Dukana drzim od 4.6., po 1.faze 1,5 kila dole a odvtedy nic- co je uz 6dni. Striedam po 2 dni B a 2 BZ dni... tak dufam ze casom sa to pohne...lebo pomaly stracam na viere...
baby nezúfajte ja som od 30.6. a mám stále 3kg do čo za týždeň zhodila a zatiaľ nič...je pravda že cez vík so to porušila a nejak mi kilo išlo hore ale už je dole a neurobím už takú hlúposť! meral som si stehná a mám ich o 2 cm menšie takže to ide
Hmmmm...vidis, toto je moj problem, ze ja sledujem len vahu a nemeriam sa. Ale tak snad ked vydrzim mesiac tak sa to prejavi aj na vahe. Raz tie kila uz zisli, snad zidu opat. Ale v 2.faze som neschudla este ani pol kila a to som na nej uz 8 dni.
NibokaZv napísal:Zuzka prosím ťa čo sa týka toho škrobu, ktorý je lepší kukuričný či zemiakový lebo raz čítam tak a raz tak :-) tak neviem ktorý kúpiť. Ďakujem
Zemiakový je zakázaný
my dukanky konzumujeme len kukuričný
zimka napísal:A uz mi je uplne jasne, kde tkvie moj problem, som nekreativna, lebo neviem varit
Ujo dukan dlho navrhoval tuto dietu a ak sa ozaj poctivo dodržiava tak nam nič nehrozi
zuzacka napísal:Ahojte, tak dnes som sa aj ja pridala k vam na forum...Dukana drzim od 4.6., po 1.faze 1,5 kila dole a odvtedy nic- co je uz 6dni. Striedam po 2 dni B a 2 BZ dni... tak dufam ze casom sa to pohne...lebo pomaly stracam na viere...
Nevešaj hlavu ono sa to pohne určite a budeš velmi milo prekvapená
prajem veľa úspechov
Dievcata, nevesajte hlavu.. u mna sa 2 tyzdne nic nehybalo. vazim sa 1-2 x do tyzdna a dnes uz bolo o kilo menej.. po 2 tyzdnoch.. uz som myslela ze sa nic viac nepohne.. ja mam obcas male prehresky, ale ide to dole aj tak.. dnes uz som mala 67 takze netrapte sa, pokracujte nadalej a ako pisu skusenejsi, ono sa to pohne opat..
ada1981 napísal: Dievcata, nevesajte hlavu.. u mna sa 2 tyzdne nic nehybalo. vazim sa 1-2 x do tyzdna a dnes uz bolo o kilo menej.. po 2 tyzdnoch.. uz som myslela ze sa nic viac nepohne.. ja mam obcas male prehresky, ale ide to dole aj tak.. dnes uz som mala 67 takze netrapte sa, pokracujte nadalej a ako pisu skusenejsi, ono sa to pohne opat..
Dakujeme Adi, toto pomaha, clovek to potrebuje sem tam len opakovane pocut
Ahoj. ja držím dukana od 16.7.2012. Prvú fázu som mala 5 dní a dala som dole 3,5kg, teraz som siedmi deň na druhej fáze, a za 6 dní som dala dole len 0,5kg. v páse som dala zatiaľ celkovo dole 10cm. je to v norme? chudnutie sa spomalí, keď už mám na striedačko BZ a B deň?
miery: 101-87-99
16.7.-20.7.2012 1.fáza -3,5kg
21.7.2012 - trvá 2. fáza - -0,5kg miery: 98-77-99
Ahoj Lusia, ja držím od 12.7.2012 v útočnej som dala 3 kg a teraz B/BZ mam 1,5 kg naspäť. Brucho ako siedmy mesiac. Mám vyše týždňa takú depresiu, že revem vkuse. Ja idem z ovela vyššej váhy ako ty, preto nechapem co sa deje....
pachucha- Messages : 131
pachucha napísal:Ahoj Lusia, ja držím od 12.7.2012 v útočnej som dala 3 kg a teraz B/BZ mam 1,5 kg naspäť. Brucho ako siedmy mesiac. Mám vyše týždňa takú depresiu, že revem vkuse. Ja idem z ovela vyššej váhy ako ty, preto nechapem co sa deje....
Ahoj, to ma mrzí. Ja denne spravím cca 10 km na rotopede, a po ňom cviky na bruško s fit loptou, raz týždenne plaváreň cca 15-20 dĺžok, a teraz chcem už 2x týždenne plaváreň. A popri tom v robote sa vyhýbam výťahom a stále chodím len po schodoch z 5-teho poschodia, kde robim na 0 ku.... Myslím, že ináč by to šlo rýchlo hore...kombinácia kardiocvičenia a cvikov na bruško sa mi osvedčila. Odporúčam 2-fázové cvičenie. Ráno nalačno rotoped aspoň 20 minút, potoom poobede tiež. Neverím, že by som schudla podla Dukana bez pohybu, podľa mňa je to blbosť...
Dúfam, že sa to rozhýbe aspoň na 1kg za 7 dní.... uvídime, dúfam že sa vyhnem stagnovacej fáze, ostáva mi len dúfať
A držím ti palčeky
No teda ty si ale aktívna. Ja som unavená, len keď to čítam hahaha. Je fajn keď sa hýbeš a pohyb Ti robí radosť :-) Ja som neuveriteľne slabá a unavená. Nechce sa mi pomaly ani dýchať. Vždy som bola energetická guľa a teraz sa šuchtám ako babička o paličke. Fakt sa cítim slabo a to chodím na prechádzky aj hodinové. Aj ja dúfam, že sa to zmení a rozhýbe. Nemôžem sa už na seba pozerať. Je to hnus mať také obrovské telo...Držím aj ja palčeky, nech Ti to rýchlo a hlavne efektívne ide dole :-)
pachucha- Messages : 131
pachucha napísal:No teda ty si ale aktívna. Ja som unavená, len keď to čítam hahaha. Je fajn keď sa hýbeš a pohyb Ti robí radosť :-) Ja som neuveriteľne slabá a unavená. Nechce sa mi pomaly ani dýchať. Vždy som bola energetická guľa a teraz sa šuchtám ako babička o paličke. Fakt sa cítim slabo a to chodím na prechádzky aj hodinové. Aj ja dúfam, že sa to zmení a rozhýbe. Nemôžem sa už na seba pozerať. Je to hnus mať také obrovské telo...Držím aj ja palčeky, nech Ti to rýchlo a hlavne efektívne ide dole :-)
vďaka... Ja som bola v prvej fáze ako máčik, tam som len cvičila a chodila.... a zaspala som už o 19tej.... a v prvy den v druhej fáze som sa začala viac hýbať, a pohyb ti dodá energiu...znie to čudne ale funguje to...a poradim ti jeden trik od trenera....pri cviceni si okolo bruska ci stehien omotaj potravinársku fóliu,obleč sa a viac sa tam spotíš a skôr zhodíš...ale vysledok uvidis az po cca 14dnoch... tak ti napisem ci to funguje o 5 dni =) ale tak davam dole, tak myslim ze funguje,,,, a inak jem aj nepovolene potraviny ked nevladzem.... vcera som mala na ranajky kremrolu.... =) aj dnes.... =) a nič sa nestalo ale vyšportovávam to....
10 cm z pasa tak rychlo???? Teraz som uplne zdeptana. Ja som sla z 80 horkotazko na 78-77 :-/
Mellin- Messages : 82
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Začarovaný kruh :/
» 6 dni utočnej fázy a váha išla dole len o 0,5kg :-(
» Problémy starých dukanek
» ani kg dole
» IDE TO ZATIAĽ KRÁSNE DOLE
» 6 dni utočnej fázy a váha išla dole len o 0,5kg :-(
» Problémy starých dukanek
» ani kg dole
» IDE TO ZATIAĽ KRÁSNE DOLE