Zacinam 23.4.2012
+16
mint
Zuzka
Andrearea3
maria148@post.sk
ivietka
Seginka
foryou25
iwik
adka81
Hella
rebeka114
Kika297
bebericka1
Zdenka14
Andulka
Jana Jalovičarova
20 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Zacinam 23.4.2012
Seginka napísal:Ja som zacala vcera a to same maso....fajne, len fakt mi k tomu chyba zeleninka. Ked sa najem, tak naozaj mam plny zaludok dost dlho a potom zrazu pride hlad Tak si dam dalsie maso Az na ten pocit stale akoby zatazeneho zaludku to bolo super. Ale vsak je to len chvilka a zachvilku budem moc zeleninku...tesim sa
Nemusiš papkať len mäsko môžeš všetky povolene potraviny ktoré sa môžu v prvej fáze
Veľa šťastia v chudnutí
Zuzka- Messages : 418
To viem, len som nemala cas si ukuchtit nejaky kolacik, uz mam v plane tvarohovy :)jogurty moc nemusim, tak len pri vareni ich pouzivam, alebo do pomazanky a tak. a zachvilku bude vikend, tak navariiiiiim a upeciem )))
Seginka- Messages : 45
Tak dnes šťastlivo ide 4 deň. Včera som totál krízu večer, som myslela že to vzdám. Ale nakoniec mi volala kamoška, že či nejdem na prechádzku. Tak som vyšla z domu a hned to zo mna opadlo. vrátila som sa večer a znovu naladená. Dnes raňajkujem netučný tvaroh s umelým sladidlom... na obed šunka s vajíčkom...poobede budem robiť koláčiky alebo palacinky.
Pozdravujem všetkých a držme si vzájomne palce.
Už sa teším kedy si urobím graf s váhou....
Pozdravujem všetkých a držme si vzájomne palce.
Už sa teším kedy si urobím graf s váhou....
ivietka- Messages : 14
Ahojte, aj ja som zacala v pondelok, uspesne som prezila 1.fazu v podstate DD som chcela skusit len zo zvedavosti, chcela som vediet, ako budem reagovat na bielkovinove dni, vacsinou pri dietach mam bolesti hlavy, som unavena a pod. V pripade DD som nic take nepozorovala, mam dostatok energie, nemam ziadne bolesti hlavy a tiez som si vsimla, ze sa mi po prvom dni sfuklo brucho...
mint- Messages : 2
mint napísal:Ahojte, aj ja som zacala v pondelok, uspesne som prezila 1.fazu v podstate DD som chcela skusit len zo zvedavosti, chcela som vediet, ako budem reagovat na bielkovinove dni, vacsinou pri dietach mam bolesti hlavy, som unavena a pod. V pripade DD som nic take nepozorovala, mam dostatok energie, nemam ziadne bolesti hlavy a tiez som si vsimla, ze sa mi po prvom dni sfuklo brucho...
Tak veľa šťastia
Zuzka- Messages : 418
Ahojte...tak dnes mám posledný deň prvej fázy (piaty) a zišlo mi od pondelka 3,5 kg!!!! som veľmi prekvapená ...dúfam, že v druhej fáze budem mať tiež úspech , stačilo by mi ešte 5 a bola by som šťááááástnááááá prešťaastnáááá ....strašne sa už ale teším na zeleninku...mňam...mňam...a nemala som žiaden problém, s jedálničkom to šlo to veľmi hladko... na moje počudovanie ....tak baby píšte píšte nech sa ďalej aj ja motivujem....pa, pa...o týždeň
maria148@post.sk- Messages : 4
[quote="Zuzka"]
Tak veľa šťastia [/quot
Tiež som nemala žiadne problémy v prvej fáze, žiadne bolesti hlavy, žiadne hladovanie...aj keď som sa bála, lebo čítala som všeličo , prešlo to fajn...tak sa teším čo bude ďalej...veľa šťastia!!
mint napísal:Ahojte, aj ja som zacala v pondelok, uspesne som prezila 1.fazu v podstate DD som chcela skusit len zo zvedavosti, chcela som vediet, ako budem reagovat na bielkovinove dni, vacsinou pri dietach mam bolesti hlavy, som unavena a pod. V pripade DD som nic take nepozorovala, mam dostatok energie, nemam ziadne bolesti hlavy a tiez som si vsimla, ze sa mi po prvom dni sfuklo brucho...
Tak veľa šťastia [/quot
Tiež som nemala žiadne problémy v prvej fáze, žiadne bolesti hlavy, žiadne hladovanie...aj keď som sa bála, lebo čítala som všeličo , prešlo to fajn...tak sa teším čo bude ďalej...veľa šťastia!!
maria148@post.sk- Messages : 4
caute kocky, uz pomaly piaty den za nami tak dajte vediet ako vam to ide a ake mate vysledky. ja som zvedava na moju vahu ked sa zajtra rano odvazim lebo dnes som aj menzes dostala ale aj tak sa citim menej nafuknuta ako predtym.
rebeka114- Messages : 12
Ahojte dukanky tak mame pomaly piaty den za sebou ale ja este chcem pokracovat.Mala som fakt obavy z 1.fazy ale ide to lahko tak idem dalej uvidime do kedy chcem max do utorka. Ale uz mam chut aj na tu zeleninku. Prva faza je fakt motyvujuca. Drzkajme si palceky a hlavne to dame do konca. papa
iwik- Messages : 4
Ahojte baby, tak ako sa dari??
Ja som v druhej faze uz 5ty den a zvladam to v pohode Nejake tie kila uz isli aj prec odo mna a uz sa tesim na tie dalsie, ktorym dam papa Sa vytesujem ako male decko
Ja som v druhej faze uz 5ty den a zvladam to v pohode Nejake tie kila uz isli aj prec odo mna a uz sa tesim na tie dalsie, ktorym dam papa Sa vytesujem ako male decko
Ahojte, tak ja startujem od zajtra. uvidime, ako to bude fungovat. na rozdiel od mlsnych jazyckov, pre mna je najlepsi zakusok maso a vobec nemam rada sladke. tak dufam, ze nebude problem. ale citajuc "spolubojovnicky" - tak ja som proti Vam gula.
gabika- Messages : 1
Ahojte, mám 1f-6d a 5 kilo dole? Z pôvodných 84 som na 79 a skoro som ODPADLA keď som sa postavila na váhu. Je to normálne? A pritom papám do sýtosti všetko, tuniaka, biele jogurty, prazenicku, kuracie mesko na vsetky sposoby, dnes som si robila palacinky s tvarohom. Som unesena, velmi sa z toho tesim, ale trosku ma mrzi ze to na mne este nejak nevidno ani sa necitim inak, iba ta vaha ukazuje ine veci A ako ste vy na tom? Už vidíte na sebe, či tiež len váha klesá?
Dakujem a držím pršteky
Dakujem a držím pršteky
cerfaa- Messages : 11
Ahojte dukanky ako vam to ide? Ja sa tesim ako kilecka idu dole.... Pochvalte sa aj vy......
iwik- Messages : 4
Tak baby ako? Ide to trošku dolu? Zajtra by sme mali ísť na 2f. Teda aspoň tie, ktoré išli v 1f 10 dní.
Ahoj.Andrearea3 napísal:Ja som začala 14.4 už som v druhej fáze a prekvapivo to naozaj funguje takže držím palce receptíky sú fajné, aj keď nie je to ono ale dá sa zvyknúť
Prosím ťa, ako si si napísala pod ticker tie údaje? Aj ja by som to tam chcela mať, len neviem kde to mám nájsť.
Ďakujem ti.
ivietka napísal:Ahoj.Andrearea3 napísal:Ja som začala 14.4 už som v druhej fáze a prekvapivo to naozaj funguje takže držím palce receptíky sú fajné, aj keď nie je to ono ale dá sa zvyknúť
Prosím ťa, ako si si napísala pod ticker tie údaje? Aj ja by som to tam chcela mať, len neviem kde to mám nájsť.
Ďakujem ti.
Ahojky, chod do nastaveni tohto fora a najdi si tam podpis - ukaze sa ti tam tvoj ticker a pod neho si mozes popisat aj tvoje udaje
Seginka napísal:ivietka napísal:Ahoj.Andrearea3 napísal:Ja som začala 14.4 už som v druhej fáze a prekvapivo to naozaj funguje takže držím palce receptíky sú fajné, aj keď nie je to ono ale dá sa zvyknúť
Ďakujem ti.
Ahojky, chod do nastaveni tohto fora a najdi si tam podpis - ukaze sa ti tam tvoj ticker a pod neho si mozes popisat aj tvoje udaje
Ďakujéééém. Už letím!
No ako sa vam dari baby?? Uz je to mesiac ako sme zacali
Ja mam dole 4 kila, ale musim sa priznat, boli sme na svadbe a rodinnej oslave dva vikendy za sebou a nejak som porusila...takze o dva tyzdne si budem musiet urcite predlzit 2 fazu...ale odvtedy sa zase drzim, lebo nabiehanie znova na DD bolo ovela obtiaznejsie, ako zacat )))
Ja mam dole 4 kila, ale musim sa priznat, boli sme na svadbe a rodinnej oslave dva vikendy za sebou a nejak som porusila...takze o dva tyzdne si budem musiet urcite predlzit 2 fazu...ale odvtedy sa zase drzim, lebo nabiehanie znova na DD bolo ovela obtiaznejsie, ako zacat )))
Seginka napísal:No ako sa vam dari baby?? Uz je to mesiac ako sme zacali
Ahoj!
No ja sa držím, ani raz som "nezhrešila". Mám dolu 11 kíl.... Ale už asi 16 dní to je rovnaké. Mala som 2F 5B/5BZ. Dnes som to zmenila na 2/2. Uvidím. Začínam byť nervózna ked sa to zastavilo.
[quote="ivietka:bounce: Ahoj!
No ja sa držím, ani raz som "nezhrešila". Mám dolu 11 kíl.... Ale už asi 16 dní to je rovnaké. Mala som 2F 5B/5BZ. Dnes som to zmenila na 2/2. Uvidím. Začínam byť nervózna ked sa to zastavilo.[/quote]
jeeej, no paradicka Neboj sa, ono sa to urcite pohne dalej, este sa odporuca predlzit chodzu na 60 minut denne a ked sa to pohne, tak zase mozes menej chodit Ja striedam 3/3, tak som zvedava, dokedy sa mi to takto bude hybat
No ja sa držím, ani raz som "nezhrešila". Mám dolu 11 kíl.... Ale už asi 16 dní to je rovnaké. Mala som 2F 5B/5BZ. Dnes som to zmenila na 2/2. Uvidím. Začínam byť nervózna ked sa to zastavilo.[/quote]
jeeej, no paradicka Neboj sa, ono sa to urcite pohne dalej, este sa odporuca predlzit chodzu na 60 minut denne a ked sa to pohne, tak zase mozes menej chodit Ja striedam 3/3, tak som zvedava, dokedy sa mi to takto bude hybat
Seginka napísal:[quote="ivietka Ahoj!
No ja sa držím, ani raz som "nezhrešila". Mám dolu 11 kíl.... Ale už asi 16 dní to je rovnaké. Mala som 2F 5B/5BZ. Dnes som to zmenila na 2/2. Uvidím. Začínam byť nervózna ked sa to zastavilo.
jeeej, no paradicka Neboj sa, ono sa to urcite pohne dalej, este sa odporuca predlzit chodzu na 60 minut denne a ked sa to pohne, tak zase mozes menej chodit Ja striedam 3/3, tak som zvedava, dokedy sa mi to takto bude hybat [/quote]
Však som nešťastná...aj chôdzu som predĺžila. chodím každý deň hodinu. Asi musím vydržať. Ale ked človek je taký netrpezlivý. Hovorím si, veď sa to musí prejaviť.... Tak trochu musím vydržať.
Aj tebe držím palce. Zasa sa ozveme ako nám to ide.....
Veľa zdaru!
Pridá sa niekto 29.5.?
Ahojte, chcela by som skúsiť Dukanovu diétu. Už som si aj objednala knižku, ale ešte mi neprišla a už sa mi nechce čakať, radšej začnem s prvou fázou už teraz.. chcem schudnúť 5 kg, takže stačí, keď budem mať 1. fázu len 3 dni?
Hádam to zvládnem. Teraz nemám toľko pohybu ako predtým, takže mi to vyhovuje trošku znížiť kalorický príjem. Inak cvičím 5x do týždňa, ale chcem to trošku vyladiť do plaviek:-) pridá sa niekto?
Hádam to zvládnem. Teraz nemám toľko pohybu ako predtým, takže mi to vyhovuje trošku znížiť kalorický príjem. Inak cvičím 5x do týždňa, ale chcem to trošku vyladiť do plaviek:-) pridá sa niekto?
basenka- Messages : 1
ahoj Baska, ja som sa pridala teraz v piatok... Cize mam za sebou stvrty den prvej fazy, a od zajtra asi pridam aj zeleninku. Ja chcem ale zhodit 10 kg. Tebe urcite stacia 3 dni, schudnut 5 kg by malo byt v pohode, tak sa netrap s cistymi bielkovinami zbytocne dlho... Ja som zatial zhodila z 61,8 na 60,4. Uvidime co bude na vahe po dnesku, lebo na obed som si dala fuj lososa, mastny bol jak svina. Este dve hodiny mi bolo z neho zle, ved som si ani prilohu nemohla dat, ani zeleninu. Nikdy viac obed v jedalni . Knizku som docitala teraz cez vikend, dobre motivacne citanie pre nas chudnuce, fakt!
Zuzka1- Messages : 28
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» začínam 11.7.2012
» predstavme sa
» zacinam 11.06.2012
» ZACINAM 2.9. KTO IDE?
» Zacinam druhy krat 4.12.2012
» predstavme sa
» zacinam 11.06.2012
» ZACINAM 2.9. KTO IDE?
» Zacinam druhy krat 4.12.2012