Snehove pusinky - prosim poradte
4 posters
Strana 1 z 1
Snehove pusinky - prosim poradte
Ahojte, dneska som si prvy krat robila snehove pusinky. Peciete ich naozaj na 80 stupnov a len hodinu? pretoze ja som ich po hodine pozrela a cukor bol rozpusteny a vyliaty a pusinky uplne makke. to ma po vytiahnuti ztvrdnut? dakujem za rady.
ivanaAa- Messages : 16
Re: Snehove pusinky - prosim poradte
Ja som ich osobne nerobila ale viem za sa o nich bavili na druhom fore otazky a odpovede tak sa skus spytat tam su tam baby co to robili a vyslo im to alebo si prelistuj stranky na tom fore co bude casovo narocnejsie lebo to bolo tak asi pred mesiacom sa mi zda
henrieta71- Messages : 159
henrieta71 napísal:Ja som ich osobne nerobila ale viem za sa o nich bavili na druhom fore otazky a odpovede tak sa skus spytat tam su tam baby co to robili a vyslo im to alebo si prelistuj stranky na tom fore co bude casovo narocnejsie lebo to bolo tak asi pred mesiacom sa mi zda
dakujem za odpoved. citala som aj ine fora, ale ako pises, su zdlhave, sedela som nad tym par hodin....ale budem postupne
papa.
ivanaAa napísal:Ahojte, dneska som si prvy krat robila snehove pusinky. Peciete ich naozaj na 80 stupnov a len hodinu? pretoze ja som ich po hodine pozrela a cukor bol rozpusteny a vyliaty a pusinky uplne makke. to ma po vytiahnuti ztvrdnut? dakujem za rady.
Ahoj,
robila som ich davnejsie a mala som podobny problem. Tie moje chutlili ako marshmallows.. a to som ich este dopekala pri pootvorenej rure niekolko hodin. Pytala som sa mamky a spominala, ze pusinky niekedy daavno skusala na nasej starej komunistickej rure (ktoru teraz pouzivam ja) normalne s cukrom, a vraj to tiez dopadlo rovnako - takze si myslim, ze to bude rurou. Na velku noc sa chystam k nasim, skusim ich urobit v elektrickej rure a dam vediet, ci sa moja teoria potvrdila
lubatko- Messages : 59
Ahoj,ja som ich robila v elektrickej rure..na prvy krat sa mi nepodarili,ale na druhy raz som sa poucila..
Takze...musi byt totalne tuhy sneh a vela vela vela,strasne vela praskoveho sladidla.Nesmie byt tekuty,ani Stevia.Lebo aj ked sa robia normalne pusinky,je tam kvantum cukru.Piekla som ich pri 80tke.
Prvy krat som robila chybu,ze som dala tekute sladidlo a sa mi to tiez cele rozlialo.
Drzim palce,nech sa podari.
Takze...musi byt totalne tuhy sneh a vela vela vela,strasne vela praskoveho sladidla.Nesmie byt tekuty,ani Stevia.Lebo aj ked sa robia normalne pusinky,je tam kvantum cukru.Piekla som ich pri 80tke.
Prvy krat som robila chybu,ze som dala tekute sladidlo a sa mi to tiez cele rozlialo.
Drzim palce,nech sa podari.
Danca- Messages : 14
Dakujem baby za skusenosti. Ja som to robila podla receptu 5 bielkov a 100 g pomleteho xylitolu a aromu cucoriedkovu a v elektrickej trube. A sice do rana mi stvrdli, takze nie su az take zle, aj ked su veeelmi sladke a cukor okolo vyteceny a splasnute.
Similar topics
» Prosím poradte mi
» poradte prosim
» Poraďte prosím :-)
» Prosím poraďte mi :(
» Zaciatok 20.11.12 + otázočka = prosím poraďte
» poradte prosim
» Poraďte prosím :-)
» Prosím poraďte mi :(
» Zaciatok 20.11.12 + otázočka = prosím poraďte
Strana 1 z 1