3. fáze - jak se co jí?
+11
matzika
KLT
bobulocka
Seginka
martina1978
janvara
cepuska
martina29
Zuzka
zuzanas
Lusinda
15 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: 3. fáze - jak se co jí?
Dakujem matzika aj Zuzka za povzbudenie, Zuzka si taka moja inspiracia
zuzanas- Messages : 140
zuzanas napísal:Dakujem matzika aj Zuzka za povzbudenie, Zuzka si taka moja inspiracia
To ma teši
Zuzik od kedy si na DD?
Zuzka- Messages : 418
Od 3.1. uz dost dlho Ale mne to vyhovovalo a chutilo
zuzanas napísal:Od 3.1. uz dost dlho Ale mne to vyhovovalo a chutilo
ale to ešte nie je až tak dlho
Zuzka je aj pre mňa taká inšpirácia a potom aj KLT. Klobúk doleZuzka napísal:zuzanas napísal:Dakujem matzika aj Zuzka za povzbudenie, Zuzka si taka moja inspiracia
To ma teši
Zuzik od kedy si na DD?
matzika- Messages : 85
Aaaaaaaaaaa, dievcence oprava mojej vahy, vazila som sa na zlej vahe, takze je to este lepsie. Od zajtra hor sa do 3F jupiii
juuuj, 3.fazu vsetkym uprimmne zavidim, ja sa uz do nej ohromne tesim!
KLT- Messages : 488
Klt, ale tebe to ide krasne dole
matzika napísal:Zuzka je aj pre mňa taká inšpirácia a potom aj KLT. Klobúk doleZuzka napísal:zuzanas napísal:Dakujem matzika aj Zuzka za povzbudenie, Zuzka si taka moja inspiracia
To ma teši
Zuzik od kedy si na DD?
aj vy všetky kočky ste pre mna inšpiráciou
tahame navzajom
zuzanas napísal:Klt, ale tebe to ide krasne dole
Zuzička neskutočný rozdiel na fotke
musim aj ja nejakú takú staršiu fotku pohladať a pripojiť aktuálnu
aby ste videli môj rozdiel
Dakujem. Je super, ze som nasla tuto dietu. Ako u nas si ju odo mna pytalo asi 8 ludi a chudnu Ja neviem co od radosti, idem ranakovat prvy krat chlieb
zuzanas napísal:Dakujem. Je super, ze som nasla tuto dietu. Ako u nas si ju odo mna pytalo asi 8 ludi a chudnu Ja neviem co od radosti, idem ranakovat prvy krat chlieb
3 fáza je slasť pre žaludok
Dobrú chuť prajem
Juuuj ja mam dnes BD mam ho jeden x do týždňa ale je to ako za trest xixi
No, tak som napapana. Ja som na zaciatku tyzdna mala 2 dni BD, tak ja si ho uz asi nedam. Ja musim priznat, ze uz som ani nevedela, kedy mam BD a BZ, vzdy som sa musela opytat. Bolo super, ze sme do toho sli aj s mamou, raz varila ona, raz ja. Musim teraz nastudovat, nejake recepty. Zuzka prosim ta, pouzivas tmave cestoviny, ci klasicke
zuzanas napísal:No, tak som napapana. Ja som na zaciatku tyzdna mala 2 dni BD, tak ja si ho uz asi nedam. Ja musim priznat, ze uz som ani nevedela, kedy mam BD a BZ, vzdy som sa musela opytat. Bolo super, ze sme do toho sli aj s mamou, raz varila ona, raz ja. Musim teraz nastudovat, nejake recepty. Zuzka prosim ta, pouzivas tmave cestoviny, ci klasicke
Do teraz som použivala tmave celozrné alebo grahamové ...ale už druhý týždeň použivam klasicke aby nedostalo telo šok po diete ....lebo viem že do konca života nebudem určite kupovať tmavé ...a nepribrala som vôbec...včera som mala poriadny šok som sa važila okolo piatej večer váha ukazovala 65 dnes rano som mala menši stres ale váha ukazala 62,8 kg naštastie včera som mala BD
To je sila, aj ja som sa vazila a skace to Ale zasa som motivovana, ked mozem chlieb a dat si jedlo podla chuti to si necham na nedelu, ze mnam, konecne budeme mat pekne nedelne obedy No ja som si tiez kupila grahamove, ale tak tiez si myslim, ze pri nich nezostanem, mozno ak by sme sa cela rodina preorientovala na ne
zuzanas napísal: To je sila, aj ja som sa vazila a skace to Ale zasa som motivovana, ked mozem chlieb a dat si jedlo podla chuti to si necham na nedelu, ze mnam, konecne budeme mat pekne nedelne obedy No ja som si tiez kupila grahamove, ale tak tiez si myslim, ze pri nich nezostanem, mozno ak by sme sa cela rodina preorientovala na ne
Jeej tebe sa zase pohla váha smerom dole pekne gartulujem
Mne sa to tu nechce meniť xiixix
a čo tak ten chlieb z lidla taký kokcatý v sáčku je asi 8 platkov, je ražný aje tam riadne veľa zŕn...ten by som mohla?
bebericka1- Messages : 26
bebericka1 napísal:a čo tak ten chlieb z lidla taký kokcatý v sáčku je asi 8 platkov, je ražný aje tam riadne veľa zŕn...ten by som mohla?
chlebík sa môže celozrnný ale až od 3 fázy ja si pečiem.... kupim si v Lidli hotovú zmes na chlebík ked je akcia tak 1 kg stojí 1,00 € bez akcie 1,45 aj tak sa oplatí lebo z 1 kg muky budeš mať 2 x 700 g chlebík
super
Zuzka napísal:bebericka1 napísal:a čo tak ten chlieb z lidla taký kokcatý v sáčku je asi 8 platkov, je ražný aje tam riadne veľa zŕn...ten by som mohla?
chlebík sa môže celozrnný ale až od 3 fázy ja si pečiem.... kupim si v Lidli hotovú zmes na chlebík ked je akcia tak 1 kg stojí 1,00 € bez akcie 1,45 aj tak sa oplatí lebo z 1 kg muky budeš mať 2 x 700 g chlebík
super
Ahoj Zuzi, jasné, že až od tretej len už sa tu ňúram, aby som vedela, čo a ako, tak si potom upečiem asi aj ja sama:) len ten kockatý mi chutí...teda chutil pred dietou ale tak keď si upečieš sama, aspoň vieš, čo tam dáš
bebericka1 napísal:Zuzka napísal:bebericka1 napísal:a čo tak ten chlieb z lidla taký kokcatý v sáčku je asi 8 platkov, je ražný aje tam riadne veľa zŕn...ten by som mohla?
super
Ahoj Zuzi, jasné, že až od tretej len už sa tu ňúram, aby som vedela, čo a ako, tak si potom upečiem asi aj ja sama:) len ten kockatý mi chutí...teda chutil pred dietou ale tak keď si upečieš sama, aspoň vieš, čo tam dáš
Robiš správnu vec že si zháňaš potrebné informacie ... je to dobre lebo ked človek nema potrebné info. tak veľmi jednoducho a rýchlo poruši a ani o rtom nevie.....
To tej muky sa pridava už len voda.
Na trhu maš veľa produktov tmavých a poväčšine sú to len farbiva tak som rada že maju taký dostupný produkt pečiem si ho raz do týždňa a je fajnučký odporučam
ja som zatial v druhej faze a robim si aspon ten dukanov chlebik nech nemam deficit peciva
antika- Messages : 70
antika napísal:ja som zatial v druhej faze a robim si aspon ten dukanov chlebik nech nemam deficit peciva
tak to ja si pečiem tie žemličky, tie sú fajn...ale celkom som si bez pečiva zvykla (radšej si umútim voľáky koláčik ), ale nebudem schopná to praktizovať celý život, ale teším sa do tretej už aby to bolo
baby, včera som kúpila celozrnný chlebík, ale je tam aj špalda..nenašla som nikde, či je to povolené či nie
bobulocka- Messages : 13
bobulocka napísal:baby, včera som kúpila celozrnný chlebík, ale je tam aj špalda..nenašla som nikde, či je to povolené či nie
ja neriešoim obsah xixix je napísané celozrnný tak celozrnný neriešim zloženie vobec a to som v 3 fáze už dlho
mas pravdu ja dnes zacinam 3tiu, tak som zvedava, ake to bude
bobulocka napísal:mas pravdu ja dnes zacinam 3tiu, tak som zvedava, ake to bude
keĎ tak kukám, ty si tiež prešla svoj limit, aj ja by som chcela byť už po 60...ale neviem, či to zvladam:( myslela som, že to do dovolenky stíham, ale váha sa zastavila teraz na 62,5 a do 24.6. som chcela byť už v tretej fáze aspoň týždeň...aby som na tej dovolenke aspoň niečo mohla:(
bebericka1 napísal:bobulocka napísal:mas pravdu ja dnes zacinam 3tiu, tak som zvedava, ake to bude
keĎ tak kukám, ty si tiež prešla svoj limit, aj ja by som chcela byť už po 60...ale neviem, či to zvladam:( myslela som, že to do dovolenky stíham, ale váha sa zastavila teraz na 62,5 a do 24.6. som chcela byť už v tretej fáze aspoň týždeň...aby som na tej dovolenke aspoň niečo mohla:(
nevešaj hlavku tak budeš papkať zeleninku a mäsko
ale neboj aby si nebola prekvapena ked sa 24.6. postaviš na váhu ...to je ešte kopec času to stihaš dať dole
ja som teraz na 59, mne Duky vypocital, ze tych 61 dosiahnem 22 maja tusim..no ja som to dosiahla uz niekedy prvy tyzden v maji, cvicila som skoro kazdy den, potom prisli statnice, tak aj stres spravil svoje ..skus cvicit kazdy den tych 30 minut a ked ti to stoji, tak striedaj 2B/2BZ, aspon mne to takto pomohlo...najprv som striedala 1B/1BZ, no potom si nejak telo navyklo tak som ho musela trosku zošokovať ale to mas este kopuuu casu, to pojde dolu uvidiiis jojoj
Ďakujem babule, zlaté ste veď práve, začala som tento týždeň poriadne cvičiť, bo doteraz som akosi sa len vyhovárala, že nevládzem:) (aj keĎ ozaj som býala unavená z práce...)ale robím všetko preto, tak dúfam sa to pohne a neodvážim sa teraz až o týždeň v pondelok, bo inak sa vážim každý týždeň v pondelok:)
drzim palce! potom daj vediet, ze ako to prebieha ..a inak baby, ja odkedy drzim dietu, tak sa citim ovela menej unavena a aj nejak som menej nervooozna tak dufam, ze to tak bude aj nadalej
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolenie tohoto fóra: