Polievka v 1.faze
+5
lubim tento svet
janka32
mujlakinek
lucia004
KLT
9 posters
Strana 1 z 1
Polievka v 1.faze
Mozem v 1.faze jest hydinovy vyvar (standardne uvareny aj so zeleninou, ale jedla by som len vodu a masko).
KLT- Messages : 488
lucia
Myslim , že by s tym problem nemal byt, len to s tou zeleninou neprehanaj , daj jej menej . Dopraj si vacsiu porciu maska v polievke . Ja si do nej namiesto tradicnych nudliciek davam lyzicu ovs.otrub s vajickom . Zahusti to polievku a mas pocit , ze ti tam aj nieco ine ako masko plava a je to chutne.
lucia004- Messages : 2
Re: Polievka v 1.faze
Dakujem, urcite to tak vyskusam!
KLT- Messages : 488
ahojte som v prvej faze aky cukor si mam kupit? a mozem si dat kupovanu tresku v majoneze?:-) dakujem
mujlakinek- Messages : 1
mujlakinek napísal:ahojte som v prvej faze aky cukor si mam kupit? a mozem si dat kupovanu tresku v majoneze?:-) dakujem
ani jedno ani druhé. Sladilo Xylitol, stevia resp umelé sladidlo z DM a kutika DIA. Na kupovanú tresku zabudni, v receptoch nájdeš tip ako si ju vyrobíš.
janka32- Messages : 6
ahojte
nemám naštudované recepty, iba predvčerom som sa o dukanke dozvedela. Včera som začala 1 fázu, ale neskoro som zistila, že syry nesmiem v 1 fáze a ja som si dala:x , tak dnes som začala odznova 1 deň. Mala som však nejaký biely osladený jogurt, do ktorého som si dala otruby. Chcela by som schudnút 6-7,kg. Pri rannom vážení mám 65 kg, od leta som nabrala 6 kg, tak by som ich chcela zhodiť. Chcem sa opýtať, aký úbytok hmotnosti môžem očakávať pri dodržovaní diety po 1 fáze- u mňa 3 dni a následne o týždeň, čiže spolu do 7 dni. dakujem. Jana8)
nemám naštudované recepty, iba predvčerom som sa o dukanke dozvedela. Včera som začala 1 fázu, ale neskoro som zistila, že syry nesmiem v 1 fáze a ja som si dala:x , tak dnes som začala odznova 1 deň. Mala som však nejaký biely osladený jogurt, do ktorého som si dala otruby. Chcela by som schudnút 6-7,kg. Pri rannom vážení mám 65 kg, od leta som nabrala 6 kg, tak by som ich chcela zhodiť. Chcem sa opýtať, aký úbytok hmotnosti môžem očakávať pri dodržovaní diety po 1 fáze- u mňa 3 dni a následne o týždeň, čiže spolu do 7 dni. dakujem. Jana8)
lubim tento svet- Messages : 12
lubim tento svet napísal:ahojte
závisí od metabolizmu, ale cca 1kg/tyzdenne je realne
janka32- Messages : 6
janka32 napísal:lubim tento svet napísal:ahojte
závisí od metabolizmu, ale cca 1kg/tyzdenne je realne
Ahoj, skutočne závisí od metabolizmu... Prvá fáza - útočná je super motivujúca, lebo úbytok na váhe je rýchly. Ja som držala 1. fázu 4 dni, teraz som týždeň na druhej a mám dolu 3kg. Je to možno aj vďaka tomu, že som pri držaní diéty poctivka a snažím sa dosť hýbať. Ale viem, že teraz to už bude pomalšie
Sajuska- Messages : 2
Humeur : [url=http://straznik.dieta.pl/][img]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=58694f5f09b5a3c00.png[/img][/url]
aké polievky sa môžu v druhej fáze? len vývar alebo aj niečo inšie?
Rybka- Messages : 22
Rybka napísal:aké polievky sa môžu v druhej fáze? len vývar alebo aj niečo inšie?
Neviem, ako dlho v tej 2. faze potrebujes zotrvat, ale ak je to na dlhsie, vyvar by ti casom isiel isto hore krkom. Ja som si skusila urobit cisto brokolicovu polievku, bola super, ale treba dbat na nizkotucne ingrediencie. Tiez existuje obycajna biela vajickova, ale tam si treba dat pozor na pocet spapanych vajicok, popripade do nej dat len bielka a je to bez obav. Alebo spenatova je super, popripade ak lubis, mozes si spravit bielu s hlavkovym salatom, ten uz je dostat v obchodoch. moznosti je vela a pravdou je, ze tu druhu fazu si treba niecim obohatit, aby si stale nejedla to iste, lebo to je potom demotivujuce a pojde ti to aj usami... Nie som sice ostrielana dukanka, mozno ma tu niekto uplne sprdne, ale myslim si, ze kedze vsetky ingrediencie su povolene, nemal by to byt problem
Nelinka333- Messages : 6
Ja si napr. do cisteho vyvaru pridavam tofu na kocky
poison_ivy- Messages : 2
teraz som len začala druhú fázu, takže v nej bude dllllllho, asi do septembra, takže by mi to fakt už šlo hore krkom polievky lúbim totálne všetky okrem kelovej takže skúsim kadejaké zeleninové, ktorých základom môže byť aj vývar super, veľmi pekne ti ďakujemNelinka333 napísal:Rybka napísal:aké polievky sa môžu v druhej fáze? len vývar alebo aj niečo inšie?
Neviem, ako dlho v tej 2. faze potrebujes zotrvat, ale ak je to na dlhsie, vyvar by ti casom isiel isto hore krkom. Ja som si skusila urobit cisto brokolicovu polievku, bola super, ale treba dbat na nizkotucne ingrediencie. Tiez existuje obycajna biela vajickova, ale tam si treba dat pozor na pocet spapanych vajicok, popripade do nej dat len bielka a je to bez obav. Alebo spenatova je super, popripade ak lubis, mozes si spravit bielu s hlavkovym salatom, ten uz je dostat v obchodoch. moznosti je vela a pravdou je, ze tu druhu fazu si treba niecim obohatit, aby si stale nejedla to iste, lebo to je potom demotivujuce a pojde ti to aj usami... Nie som sice ostrielana dukanka, mozno ma tu niekto uplne sprdne, ale myslim si, ze kedze vsetky ingrediencie su povolene, nemal by to byt problem
Rybka- Messages : 22
Similar topics
» zeleninova polievka
» Šalátová polievka, 2.3.4.f.
» Zeleninová polievka..
» vynikajúca tekvicová polievka na BZ deň
» polievka s kyslej kapusty
» Šalátová polievka, 2.3.4.f.
» Zeleninová polievka..
» vynikajúca tekvicová polievka na BZ deň
» polievka s kyslej kapusty
Strana 1 z 1