3. fáze - jak se co jí?
+11
matzika
KLT
bobulocka
Seginka
martina1978
janvara
cepuska
martina29
Zuzka
zuzanas
Lusinda
15 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
3. fáze - jak se co jí?
Ahoj holky,
moc Vás zdravím. Sice ještě "bojuju" v 2. fázi, ale pomalu začínám přemýšlet nad 3. protože už mi do ní zbývají cca 3 týdny. Pochopila jsem, že se už přidávají ovoce, celozrnný chléb apod... což je super. Co si ale nejsem jistá je, jestli se mají pořád střídat čistě bílk. dny s bílk.-zel. dny, anebo už ne a musí se jen dodržet jeden den čistě bílkovinový.
A ještě jeden dotaz, když Broňa na portále psala, že se může sýr (Ementál a Gouda apod.), myslí tím třeba už i 20%?
Moc děkuju za odpověď, a kdyby se Vám některé chtělo stručně popsat, co třeba ve 3. fázi jíte celý týden, byla bych moooooc vděčná.
moc Vás zdravím. Sice ještě "bojuju" v 2. fázi, ale pomalu začínám přemýšlet nad 3. protože už mi do ní zbývají cca 3 týdny. Pochopila jsem, že se už přidávají ovoce, celozrnný chléb apod... což je super. Co si ale nejsem jistá je, jestli se mají pořád střídat čistě bílk. dny s bílk.-zel. dny, anebo už ne a musí se jen dodržet jeden den čistě bílkovinový.
A ještě jeden dotaz, když Broňa na portále psala, že se může sýr (Ementál a Gouda apod.), myslí tím třeba už i 20%?
Moc děkuju za odpověď, a kdyby se Vám některé chtělo stručně popsat, co třeba ve 3. fázi jíte celý týden, byla bych moooooc vděčná.
Lusinda- Messages : 18
Re: 3. fáze - jak se co jí?
Ja som v 2F, ale myslim, ze Vam poradim dobre V podstate vsetko su BZ dni akurat 1 den v tyzdni, doporucuje sa stvrtok je B den. Dalej mate dva akekolvek obedy povolene, ale musi byt medzi nimi aspon jeden den BZ. A taktiez mate 2 dni, kde mozete mat skrobovu prilohu napr. 200g ryze, cestovin, fazule, alebo 150g zemiakov. A syr si myslim, moze mat 20%
zuzanas- Messages : 140
Lusinda napísal:Ahoj holky,
Ahoj ja som v tretej fáze už 3 týždeň
už maš BZ dni len raz do týždňa si musiš dať čisto bielkovinový deň ... 2 x do týždňa smieš cestoviny, zemiaky, ryžu ...a čo je super tak 1x do týždňa jedlo podľa vlastného výberu ( je odporučané nechať si zatial len jedno jedlo a až neskôr si dať už spomínané dva) je to super skoro normalne stravovanie xixi
a čo sa týka syra ano môžeš štandardnú tehlu eidam ale je to obmedzené len 40g denne.
Zuzka- Messages : 418
Ahoj holky,
tak už v tom mam daleko víc jasno. Moc oběma děkuji :-)))
tak už v tom mam daleko víc jasno. Moc oběma děkuji :-)))
Lusinda- Messages : 18
Co sa tyka tych priloh (zemiaky atd) ktore su povolene 2x do tyzdna, musia byt s tym jedlom, ktore je 2x do tyzdna podla vlastneho vyberu, alebo mimo toho?
a este ma zaujima, ked mam dva krat do tyzdna povolene akekolvek jedlo v zlozeni - predjedlo, hlavne jedlo a dezert, mozem si to rozlozit na cely den? pochybujem, ze to vsetko totiz zjem naraz mozem si teda napr. dezert nechat na vecer?
a este ma zaujima, ked mam dva krat do tyzdna povolene akekolvek jedlo v zlozeni - predjedlo, hlavne jedlo a dezert, mozem si to rozlozit na cely den? pochybujem, ze to vsetko totiz zjem naraz mozem si teda napr. dezert nechat na vecer?
martina29- Messages : 15
martina29 napísal:Co sa tyka tych priloh (zemiaky atd) ktore su povolene 2x do tyzdna, musia byt s tym jedlom, ktore je 2x do tyzdna podla vlastneho vyberu, alebo mimo toho?
Niekde sa to tu už pisalo že sa to neráta 2x do týždňa povolena príloha ( opravte ma niekto ak to tak nie je ) a ked začinaš 3 fázu tak 1 povolené jedlo v komplt zložení ak budeš už v 2 polovici 3 fázy možeš 2x do týždňa jedlo podla vlastného výberu.
A nesieš si to rozdeliť a ti garantujem že ked si daš len hlavne jedlo a dezert ta budeš na prasknutie xiix ako ja tak som sa tešila že si dam komplet jedlo ale ešte ani raz sa mi to nepodarilo xiix
ahojte, je možné v 3F tých povolených 200g ryže napr. rozdeliť na dva dni??
cepuska- Messages : 8
No to sa nemoze, mozes to jest v priebehu celeho dna, no nie na dva dni. A samozrejme je to myslene uz na uvarene cestoviny
Chcem sa opýtať, či v tretej fáze môžem zo syrov jesť aj ovčí syr a napr. Light mozzarellu. Ďakujem. ;-)
janvara- Messages : 1
martina
zuzanas napísal:No to sa nemoze, mozes to jest v priebehu celeho dna, no nie na dva dni. A samozrejme je to myslene uz na uvarene cestoviny
Jaj Zuzi, tak toto som asi ja nezvládla. Ja som tie cestoviny vážila neuvarené, našťastie len jedekrát. No zdalo sa mi toho nejak moc, tak som dala polovičnú dávku. Musím povedať, že tretia fáza je super, len vážim sa každý deň a mala som mierny šok, keď mi váha skočila o 1 kg hore. Ale po bielkovinovom dni sa to spravilo. Akú máš ty skúsenosť? Vážiš sa každý deň?
martina1978- Messages : 10
Ahoj to je super, ze sa ti paci v 3F. Ja som zostala chamtiva :DDDD mala som ist na 65kg, ale este tu chvilu pobudnem No ja mam zaujimavu skusenost, ja som sa za 4 mesiace co som tu, vazila asi 3x. Ja som prchka povaha a som sa vzdy rozculila. Kedze po druhom vazeni tam ani zdaleka nebolo tolko,kolko som si myslela Sestra ma dotlacila na vahu s tym, ze mam isto iba 60kg a bolo tam 68:( , ale bolo to pred menzesom. Takze ja a vaha sa vobec nelubime Mas moj obdiv, ze skocis na vahu kazdy den
Aj ja som sa vazievala kazdy den, ale nie je to vobec dobre ))) Vaha sa stale meni, aj v priebehu dna, organizmus sa prisposobuje novym zmenam. Takze ja odporucam odvazit sa max 1x tyzdenne, vzdy rano nalacno....to bude najobjektivnejsie uz som na to nabehla aj ja
Seginka- Messages : 45
baby a ako je to s tym chlebom? biele pecivo je zakazane, to je jasne, ale nemoze sa namiesto chcela jest celozrrna zemla?
bobulocka- Messages : 13
bobulocka, ak zozenies naozaj celozrnncu zemlu, tak mozes. Ale tie hnede peciva v obchodoch to vacsinou nie su Aj ked sa volaju celozrnne
KLT- Messages : 488
niekde so m citala, ze brona odpovedala, ze sa moze namieso 2 krajcov chleba 1tmavy rozok.
Kočky ja si kupujem muku v Lidli na chlebik pridava sa tam už len voda
Tak dievcence je to tu, od zajtra 3Faza. Sice vaha uz ukazuje kolko ma, ale ja som chcela este o trosku viac, no nejde to. Zacinam porusovat a to sa neoplati. Idem ich ja radsej zafixovat do 3F:)
zuzanas napísal: Tak dievcence je to tu, od zajtra 3Faza. Sice vaha uz ukazuje kolko ma, ale ja som chcela este o trosku viac, no nejde to. Zacinam porusovat a to sa neoplati. Idem ich ja radsej zafixovat do 3F:)
tak nech ti chutná
matzika- Messages : 85
zuzanas napísal: Tak dievcence je to tu, od zajtra 3Faza. Sice vaha uz ukazuje kolko ma, ale ja som chcela este o trosku viac, no nejde to. Zacinam porusovat a to sa neoplati. Idem ich ja radsej zafixovat do 3F:)
Zuzička neboj ešte niečo pojde dole aj v 3 fáze
Dakujem matzika aj Zuzka za povzbudenie, Zuzka si taka moja inspiracia
zuzanas napísal:Dakujem matzika aj Zuzka za povzbudenie, Zuzka si taka moja inspiracia
To ma teši
Zuzik od kedy si na DD?
Od 3.1. uz dost dlho Ale mne to vyhovovalo a chutilo
zuzanas napísal:Od 3.1. uz dost dlho Ale mne to vyhovovalo a chutilo
ale to ešte nie je až tak dlho
Zuzka je aj pre mňa taká inšpirácia a potom aj KLT. Klobúk doleZuzka napísal:zuzanas napísal:Dakujem matzika aj Zuzka za povzbudenie, Zuzka si taka moja inspiracia
To ma teši
Zuzik od kedy si na DD?
matzika- Messages : 85
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolenie tohoto fóra: