porušení 1 fáze?
5 posters
Strana 1 z 1
porušení 1 fáze?
zdravim vás dukanky .-) ...prosím o váš názor a radu.1 fázy držím už 8 dní ....4 kila dole ,ale měla jsem vločky-myslíte ,že to má nějaký vliv ? mám začít od začátku...nutně potřebuju do léta schodit,tak abych to nedržela zbytečně...jinak mám 160 cm a 58 kg......a chtěla bych jít na váhu tak 48 kilo protože vypadam po porodu fakt děsně :-(
Re: porušení 1 fáze?
sonja2012 napísal:zdravim vás dukanky .-) ...prosím o váš názor a radu.1 fázy držím už 8 dní ....4 kila dole ,ale měla jsem vločky-myslíte ,že to má nějaký vliv ? mám začít od začátku...nutně potřebuju do léta schodit,tak abych to nedržela zbytečně...jinak mám 160 cm a 58 kg......a chtěla bych jít na váhu tak 48 kilo protože vypadam po porodu fakt děsně :-(
Ahoj.
4 kila dole to je pekné za 8 dní. Podľa mňa by si už mala prejsť do II. fázy, bude sa ti ľahšie držať diéta keď budeš striedať zeleninu a mäsko. Bola by to pre organizmus veľká záťaž keby si začala od znova a bola zase v I. fáze 10 dní., potom by prišiel "vlčí hlad". Ja som do II. fázy prešla po 5 dňoch a je to fakt super, lebo zeleninka mi pomáha aj so zápchou. A recepty, ktoré sú v ponuke mi vyhovujú.
Tak držím ti palce.
lesanka- Messages : 42
děkuji za radu :-) dnes jsem přešla do druhé fáze, nastavím si 5 dní z první fáze a 5 dní bílkovino-zeleninových to mi problém dělat nebude vůbec :-) tak i tobě hodně zdaru :-)
ahoj, ja sa chcem opýtať, či sa v prvej fáze môže jesť tvaroh, a či môžem sladiť medom (lebo ja ho minimálne používam do kávy a tvarohu)
ešte by som sa chcela opýtať, aký ma byť časový odstup medzi jednotlivými jedlami. Napr. či si môžem dať obed - krabie tyčinky s vajíčkom a za tým tvaroh ohutený medom... tým padom by som pomiešala sladké a slané... dakujem. Jana
ešte by som sa chcela opýtať, aký ma byť časový odstup medzi jednotlivými jedlami. Napr. či si môžem dať obed - krabie tyčinky s vajíčkom a za tým tvaroh ohutený medom... tým padom by som pomiešala sladké a slané... dakujem. Jana
lubim tento svet- Messages : 12
Ahoj dle mého med povolený není .... s ostatním neporadím ,to spíše zkušenější holky :-) já začínám :-)
Dobry den. Med vobec nie a nizkotucny tvaroh treba osladit sladidlom, ci uz tekutym, alebo tabletkami, je na vas Pripadne tam supnete trosku skorice a je to uzasna mnamka. Pomiesat mozete z povolenych potravin cokolvek (slane, sldke, kysle) a rozostup je tiez na vas. Ja osobne jem, ked som hladna, je to tak 5-6 krat za den Drzim palce
zuzanas- Messages : 140
No mne to chudnutie zatial nejde a vôbec ma to nepovzbudzuje, najprv sa mi zdalo, že to o pol kg išlo, ale dnes som sa vážila a opäť som na počiatočnej váhe, nebaví ma to.
Napriklad aj mne to slo na vahe pomaly, ale skuste sa odmerat okolo pasa, bokov, stehna a myslim, ze tam budu vysledky.
A este by som Vam poradila, skuste vynechat skrob,kakao, susene mlieko.
A este by som Vam poradila, skuste vynechat skrob,kakao, susene mlieko.
zuzanas- Messages : 140
lubim tento svet napísal:No mne to chudnutie zatial nejde a vôbec ma to nepovzbudzuje, najprv sa mi zdalo, že to o pol kg išlo, ale dnes som sa vážila a opäť som na počiatočnej váhe, nebaví ma to.
nevzdávej to ,mě váha také stojí už skoro 2 týdny ,ale na cm je to znát :-)
lubim tento svet napísal:No mne to chudnutie zatial nejde a vôbec ma to nepovzbudzuje, najprv sa mi zdalo, že to o pol kg išlo, ale dnes som sa vážila a opäť som na počiatočnej váhe, nebaví ma to.
Aku mas pociatocnu vahu? Kolko chces schudnut? Nemas nejake zdravotne problemy, menstruaciu?
KLT- Messages : 488
KLT napísal:lubim tento svet napísal:No mne to chudnutie zatial nejde a vôbec ma to nepovzbudzuje, najprv sa mi zdalo, že to o pol kg išlo, ale dnes som sa vážila a opäť som na počiatočnej váhe, nebaví ma to.
Aku mas pociatocnu vahu? Kolko chces schudnut? Nemas nejake zdravotne problemy, menstruaciu?
Veru nie, nič z toho. Mám 64 kg, ráno pri vážení a schudnúť by som chcela 5-6 kg. Už zase nepokračujem v druhej fáze. Pre mna nie je prvá fáza vôbec povzbudzujúca, naopak som z toho zufala. Po troch dnoch prvej fazy sa cítim slabá, nevládzem behať, ked niečo doma porobím, musím oddychovať... dakujem za záujem. Som zo seba sklamaná. ahojte. Jana
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: