pridá sa niekto???
+10
Dominika
maruna
dejna1991
kajka111
Zuzka
erinkasz
katarinka222
Danca
tominka1
TinaL.
14 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: pridá sa niekto???
Ahojte chcem sa aj ja kvám pridať kedže táto stránka sa mi velmi páči ale aj dieta celkovo tak volám sa Dominika a tak ako všetky ostatné tiež niesom zrovna spokojná stou mojou postavou.Do leta by som chcela stihnuť schudnuť tých 10-15kíl snad to stihnem Tak tešim sa zme sa tu budeme vzájomne podporovať príjemný zbytok večera zatial
Dominika- Messages : 5
krásny večer prajem všetkým tu prítomným!=)....tak ako väčšina z Vás, aj na mňa TO už prišlo --> Dukanova dieta....dlho som odolávala..alebo lepšie povedané odhodlávala som sa(..dokonca som mala na to odhodlávanie jeden deň na viac,kedže bol včera ten 29. február=))...ale zajtra!!nastáva ten deň double D - Deň Dukan!=)
...preto---> všetkým tým, ktorý teraz začali alebo začínajú --> prajem Vám veľa šťastia, ohdolania - kúsok toho sebazaprenia ale hlavne --> želám Vám pohodu;)
(...ešte jedna vec na záver--->MY TO ZVLÁDNEME!!!...už len preto, že sme ženy=)....a ako moja mamina hovorí:"...chlap by nikdy nedokázal rodiť a držať dietu"))...tak - ZLOMTE /ME VAZ!=)
...preto---> všetkým tým, ktorý teraz začali alebo začínajú --> prajem Vám veľa šťastia, ohdolania - kúsok toho sebazaprenia ale hlavne --> želám Vám pohodu;)
(...ešte jedna vec na záver--->MY TO ZVLÁDNEME!!!...už len preto, že sme ženy=)....a ako moja mamina hovorí:"...chlap by nikdy nedokázal rodiť a držať dietu"))...tak - ZLOMTE /ME VAZ!=)
Bubliňa- Messages : 1
Bubliňa napísal:krásny večer prajem všetkým tu prítomným!=)....tak ako väčšina z Vás, aj na mňa TO už prišlo --> Dukanova dieta....dlho som odolávala..alebo lepšie povedané odhodlávala som sa(..dokonca som mala na to odhodlávanie jeden deň na viac,kedže bol včera ten 29. február=))...ale zajtra!!nastáva ten deň double D - Deň Dukan!=)
Krásne si to napísala vzájomná podpora aspon na tomto fore nezaškodí a potom sa už len tešiť na vysnívane výsledky
Dominika- Messages : 5
Dominika napísal:Bubliňa napísal:krásny večer prajem všetkým tu prítomným!=)....tak ako väčšina z Vás, aj na mňa TO už prišlo --> Dukanova dieta....dlho som odolávala..alebo lepšie povedané odhodlávala som sa(..dokonca som mala na to odhodlávanie jeden deň na viac,kedže bol včera ten 29. február=))...ale zajtra!!nastáva ten deň double D - Deň Dukan!=)
Krásne si to napísala vzájomná podpora aspon na tomto fore nezaškodí a potom sa už len tešiť na vysnívane výsledky
Renáta 71- Messages : 2
Ahojte. Som nová a chcela by som sa k Vám pridať.ja som už podobnú dietu držala pred 3 rokmi ale spolu aj s pripravkami a tabletkami.Podarilo sa mi schudnuť 18 kil. Neskôr som na to prišla ,že som chudla nie vďaka tabletkam ale vďaka principu stravovania. Teraz idem na to bez tabletiek. Dnes mám tretí deň a som v pohode. Veľmi sa teším
Renáta 71- Messages : 2
ahojte
včera som začala s dukanovou diétou. Nebolo to jednoduché, ale zvládla som to.
Ľubica1958- Messages : 1
Ľubica1958 napísal:ahojte
Držím pästičky
Zuzka- Messages : 418
Ahoj,
ja som začala v sobotu. Zatiaľ sa to dá úplne v poho, len v práci je to horšie
ja som začala v sobotu. Zatiaľ sa to dá úplne v poho, len v práci je to horšie
Mima- Messages : 1
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Zacinam 23.4.2012
» začiatok 1.4.2013 - pridá sa niekto
» zaciatocnik 11.10.2012 prida sa niekto?
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
» Ahojte, zacinam od zajtra 18.9.2012, prida sa niekto?pls :)
» začiatok 1.4.2013 - pridá sa niekto
» zaciatocnik 11.10.2012 prida sa niekto?
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
» Ahojte, zacinam od zajtra 18.9.2012, prida sa niekto?pls :)
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: