Ahojte, zacinam od zajtra 18.9.2012, prida sa niekto?pls :)
+8
KLT
Zdenka14
Pidanka
wendy333
pachucha
maya3
marcelaz
Janka134
12 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Ahojte, zacinam od zajtra 18.9.2012, prida sa niekto?pls :)
Ahojte kočky,od zajtra chcem zacat drzat dukanovu dietu. Vsetko nakupene, prvy obedik navareny (dufam, že správne ). Nie je tu niekto kto by sa ku mne pridal, aby sme sa spolu motivovali?
P.S.: Ve dvou se to tahne lepe
P.S.: Ve dvou se to tahne lepe
Janka134- Messages : 17
Re: Ahojte, zacinam od zajtra 18.9.2012, prida sa niekto?pls :)
Ahoj JA začnem s Tebou, takže od dnes.
marcelaz- Messages : 10
kocky, drzim vam palce
maya3- Messages : 71
Dakujeme Hadam vydrzime cim najdlhsie
Ahoj Janka čo si dnes papkala??? Ja som mala na raňajky jogurt, na obed šunka s vajíčkom uvarené v mikrovlnke a na večeru rybu tresku z Lidla opečenú bez oleja na panvici s korením na ryby a k tomu cottage cheese.
Dala som si doňho 1,5L ovsených otrúb, lebo som ráno nestihla. Snažím sa aj piť, ale dnes to nebolo akosi veľa. Zajtra skúsim viac...A čo budeš jesť zajtra???
Dala som si doňho 1,5L ovsených otrúb, lebo som ráno nestihla. Snažím sa aj piť, ale dnes to nebolo akosi veľa. Zajtra skúsim viac...A čo budeš jesť zajtra???
Ahooj
Ahojky, som ti pisala aj sukromnu spravu tak si ju pozri, akurat doplnim ze na veceru som si dala udenu makrelu s udenou makrelou
A bola som na velky nakup v tescu a doniesla som si pstruha,tigrie krevety, tuniakov v konzerve, nizkotucne tvarohy, jogurty a tak, a ziadne sladkosti
Na zajtra sa akurat chystam ist nieco ukuchtit, zo vcera mi este ostali kuracie prsia tak si ich spravim na cibulke s horcicovou omackou na grile (grilovacej panvici takze to nebude az take fajne). Na ranajky si dam asi jogurt s otrubami, na desiatu a olovrant tvaroh a na veceru nieco s vajickami
Inak na akej vahe zacinas a kam sa chces dostat?
A bola som na velky nakup v tescu a doniesla som si pstruha,tigrie krevety, tuniakov v konzerve, nizkotucne tvarohy, jogurty a tak, a ziadne sladkosti
Na zajtra sa akurat chystam ist nieco ukuchtit, zo vcera mi este ostali kuracie prsia tak si ich spravim na cibulke s horcicovou omackou na grile (grilovacej panvici takze to nebude az take fajne). Na ranajky si dam asi jogurt s otrubami, na desiatu a olovrant tvaroh a na veceru nieco s vajickami
Janka134 napísal:Ahojky, som ti pisala aj sukromnu spravu tak si ju pozri, akurat doplnim ze na veceru som si dala udenu makrelu s udenou makrelou
Dievčatá držím vám palce
pachucha- Messages : 131
Ahoj
Nazdar kočky! Sice s denním zpožděním, ale o to usilovněji javascript:emoticonp('')!!
wendy333- Messages : 17
Ahoj
Takze sa pridavas k nam wendy, spravne tomu chapem?
Ano. Přidávám se k Vám. Moje nynější váha je 82kg/172cm, po dvou dětech a asi 300 dietách. Tak uvidím.Janka134 napísal:Takze sa pridavas k nam wendy, spravne tomu chapem?
Snad už to tentokrát vyjde...
Ahoj Janka a Wendy, dnes som mala vajíčka so šunkou (včera mi to chutilo tak som si to zas urobila)na raňajky, na obed kur.prsia grilované s tvarohom odtučnením, na večeru som dojedla ešte rybu s bielym jogurtom.
Môj cieľ je 10kg. Aký je tvoj cieľ??? Tak snáď sa mi to podari...
Dnes som viacej vody pila, nejaká tá káva. Dnes nie som až taká hladná ako včera, ale veľmi mi chýba ovocie. Skúšala som včera koláčik z ovs.otrúb a celkom fajn a dnes som si ho dala ku káve. Skúšali ste chlebík???
Dnes som viacej vody pila, nejaká tá káva. Dnes nie som až taká hladná ako včera, ale veľmi mi chýba ovocie. Skúšala som včera koláčik z ovs.otrúb a celkom fajn a dnes som si ho dala ku káve. Skúšali ste chlebík???
Baby, chýbajú Vám tam minimálne desiaty a olovranty. Pri DD nemáte byť hladné.
Držím prsty.
Držím prsty.
Pidanka- Messages : 116
Chleba jsem zatím nezkoušela. Dnes zatím na snídani kuřecí šunka, na oběd kuřecí steak na grilu a česnekačka a na večeři totéž.marcelaz napísal:Ahoj Janka a Wendy, dnes som mala vajíčka so šunkou (včera mi to chutilo tak som si to zas urobila)na raňajky, na obed kur.prsia grilované s tvarohom odtučnením, na večeru som dojedla ešte rybu s bielym jogurtom.
Jo a můj cíl? 17kg. Aspoň.
Caute baby, takze moja vaha je pri 171 cm 75 kg, a moj ciel je nejakych 63, len neviem ci vydrzim, lebo zatial mi veci co sa tyka obmedzenia jedla nikdy nevysli
No a moja dnesna strava: ranajky 2 vajicka na hnilicku z toho jedno zltko, desiata nizkotucný termizovaný tvaroh kapucín s kokosovou aromou (inak tie aromy v jedle vobec necitim , neviete nieco poradit?), obed grilovane prsicka na cibulke a horcici, olovrant otrubove placky a vecera salatik mix (dala som don: jogurt, samozrejme nizkotucny ako inak, koreninky, horcicu, kuraciu sunku, 1 vajicko a krabie tycinky) inak odporucam velmi mi chutil.
Na zajtra si prave peciem pstruha v alobale, a na desiatu som si prichystala cokoladovy puding (v lidli som si nasla taky co ma 0%tuku) a co na olovrant a veceru to este neviem
A neviete mi poradit od ktorej fazy sa mozu olomoucke syrecky, som niekde citala recept ako si ich pripravit ako chipsy, tak by som vyskusala.
Do piatku chcem ostat v 1 faze a potom huraaaa na 2 fazu, uz mam v chladnicke nachstanu jednu krasnu tekvisku, neviem sa dockat, milujem privarky
No a moja dnesna strava: ranajky 2 vajicka na hnilicku z toho jedno zltko, desiata nizkotucný termizovaný tvaroh kapucín s kokosovou aromou (inak tie aromy v jedle vobec necitim , neviete nieco poradit?), obed grilovane prsicka na cibulke a horcici, olovrant otrubove placky a vecera salatik mix (dala som don: jogurt, samozrejme nizkotucny ako inak, koreninky, horcicu, kuraciu sunku, 1 vajicko a krabie tycinky) inak odporucam velmi mi chutil.
Na zajtra si prave peciem pstruha v alobale, a na desiatu som si prichystala cokoladovy puding (v lidli som si nasla taky co ma 0%tuku) a co na olovrant a veceru to este neviem
A neviete mi poradit od ktorej fazy sa mozu olomoucke syrecky, som niekde citala recept ako si ich pripravit ako chipsy, tak by som vyskusala.
Do piatku chcem ostat v 1 faze a potom huraaaa na 2 fazu, uz mam v chladnicke nachstanu jednu krasnu tekvisku, neviem sa dockat, milujem privarky
ahojky
-v I. fáze skús ísť bez tolerovaných potravín, ku ktorým sa puding radí - 1 PL denne, pozor aj na obsah cukru, nielen tuky, a aby bol z kukuričného, nie zemiakového škrobu
-s horčicou tiež opatrne v I. fáze
-olomoucké syrečky sa môžu od I. fázy, len pozor sú veľmi slané, soľ zadržuje vodu v tele
- držím vám všetkým palce, dievčatá
-v I. fáze skús ísť bez tolerovaných potravín, ku ktorým sa puding radí - 1 PL denne, pozor aj na obsah cukru, nielen tuky, a aby bol z kukuričného, nie zemiakového škrobu
-s horčicou tiež opatrne v I. fáze
-olomoucké syrečky sa môžu od I. fázy, len pozor sú veľmi slané, soľ zadržuje vodu v tele
- držím vám všetkým palce, dievčatá
Zdenka14- Messages : 230
Janka, aj tie krabie tycinky by som si nechala do 2f, sice su povolene, ale maju vela skrobu, takze radsej si to nechaj na neskor a max 8ks denne!
KLT- Messages : 488
No nastasie som si precitala diskusiu este pocas doobedia tak som z toho pudingu odjedla asi len 3 lyzicky a uz viac nie,dakujem za upozornenie
A co sa tyka tych krabich tyciniek tak tie zjem tak max 5 za den, vlastne vcera som si dala 1krat, ale tiez dakujem za pripomienku
A co sa tyka tych krabich tyciniek tak tie zjem tak max 5 za den, vlastne vcera som si dala 1krat, ale tiez dakujem za pripomienku
Ahoj holky,
dnes jsem začala 3 den a příšerně mně bolí hlava. Je to normální?
áno, stáva sa
veľa pi a užívaj vitamíny, malo by to každým dňom prejsť a v II. fáze už určite
wendy333 napísal:Ahoj holky,
link na tickerík si hoď do Nastavenia v Podpise
Zdenka14 napísal:áno, stáva sa
Díky.
Nějak mi to nejde Ukazuje mi to, že můžu udělat změnu v profilu zase až za týden?Zdenka14 napísal:wendy333 napísal:Ahoj holky,
wendy333 napísal:Nějak mi to nejde Ukazuje mi to, že můžu udělat změnu v profilu zase až za týden?Zdenka14 napísal:wendy333 napísal:Ahoj holky,
jáj, si čerstvo registrovaná - po 7. dňoch od registrácie to skús znova, už ho budeme vidieť
Aj mna pobolievala hlava, ale som sa nejak podvedome presvedcila, ze neboli a ona prestala dnes si davam posledny den 1fazy a rano utekam na trh nakupit si tekvicky, a inu zeleninku juj uz sa tesim, inak ked mojej vahe nesibe (skoro stale ked sa postavim na vahu ukazuje mi ine cisla, nie o vela ale ine) tak by som mala mat dole 2,5kg
Ja mám dole 2kg ale neviem či to vydržím až do nedele, lebo mám nejaké hviezdičky pred očami. Inak nie som ani hladná,keď je plná chladnička bielkovín tak stále niečo zjem...jogurt, tvaroh a tak.
Ujo Dukon mi vypočítal že to mám držať do 28/12/2012 teda to je koniec 2.fázy a mám pocit že to je veeeeeľľľľmi dlho. strašne dlho.
Ujo Dukon mi vypočítal že to mám držať do 28/12/2012 teda to je koniec 2.fázy a mám pocit že to je veeeeeľľľľmi dlho. strašne dlho.
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
» od zajtra začínam kto sa pridá??????
» Ahojteee zacinam 15.2-zajtra! Najde sa este niekto? :)
» zaciatocnik 11.10.2012 prida sa niekto?
» Začínám dnes 24.7.2013 - Přidá se někdo?
» od zajtra začínam kto sa pridá??????
» Ahojteee zacinam 15.2-zajtra! Najde sa este niekto? :)
» zaciatocnik 11.10.2012 prida sa niekto?
» Začínám dnes 24.7.2013 - Přidá se někdo?
Strana 1 z 3
Povolenie tohoto fóra: