zaciatok 8.10.2012
+3
AdieG
martina79
zuul
7 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: zaciatok 8.10.2012
No zienky, robila som ten tvarohovy kolac, čo je tu na stránke v receptoch, ale som ho upravila. Urobila som ho na slano: tvaroh, vajíčka, a otruby(3PL). Urobila som polovicnu dávku, vyšlo mi 6 kolacikov. Natrela som karickou a šup do úst. Výborne sú. Odporúčam. A to som zvládla len 3, ostatne mám na neskôr.
Skúšala niektorá robiť ten rascovy chlebik?
Skúšala niektorá robiť ten rascovy chlebik?
AdieG- Messages : 40
AdieG no musim vyskusat na slano ten kolac ,a chcem skusit panacotu asi zajtra ,uvidime
receot na knedlu je aj na stranke http://www.dukanovadieta.com/fotogaleria/omacky/ len je v natierkach a omackach (?)
ja dnes omeleta ,puding jogurt ,ryba uz sa neviem dockat pondelku uz mi vsetko leze hore krkom uz chcem zeleninu
receot na knedlu je aj na stranke http://www.dukanovadieta.com/fotogaleria/omacky/ len je v natierkach a omackach (?)
ja dnes omeleta ,puding jogurt ,ryba uz sa neviem dockat pondelku uz mi vsetko leze hore krkom uz chcem zeleninu
martina79- Messages : 30
Zdravím holky řekněte mi ještě kde tu tabulka od zuul..??.. Doma se naměřim a napsala bych se k vám taky.... ale jinak mám po víkendu radooost! Váha je o 4,5kg nižší, super. Já už jsem dukana jednou držela a zhubla jsem od března do června 12 kg! ale zase jsem se rozjedla, tak proto jsem najela na DD znovu. Strašně moc už se těšim na dnešní večeři... udělám si kotel zeleninovýho salátu :-)
putulinka- Messages : 18
ahojte dievcata, co vaha? co rano ukazala?
ja som uz o siestej rano letela k doktorom, takze vahu dam zajtra. ale kedze mi dnes bol diagnostikovany akutny zapal obliciek a nemam vobec hlas, a uz dva dni som poriadne nic nejedla.
ako pokracujete vy?
ja som uz o siestej rano letela k doktorom, takze vahu dam zajtra. ale kedze mi dnes bol diagnostikovany akutny zapal obliciek a nemam vobec hlas, a uz dva dni som poriadne nic nejedla.
ako pokracujete vy?
putulinka napísal:Zdravím holky řekněte mi ještě kde tu tabulka od zuul..??.. Doma se naměřim a napsala bych se k vám taky.... ale jinak mám po víkendu radooost! Váha je o 4,5kg nižší, super. Já už jsem dukana jednou držela a zhubla jsem od března do června 12 kg! ale zase jsem se rozjedla, tak proto jsem najela na DD znovu. Strašně moc už se těšim na dnešní večeři... udělám si kotel zeleninovýho salátu :-)
ahoj uzasne ti to ide. vaha je super inspirujuca. tabulka som urobila zatial len tak pre sebe, neviem ako sa to tu pridava. ale sme radi, ze si sa k nam pridala.
martina79 napísal: AdieG no musim vyskusat na slano ten kolac ,a chcem skusit panacotu asi zajtra ,uvidime
halo co vaha? ako chutila zeleninka?
martina79 napísal: AdieG no musim vyskusat na slano ten kolac ,a chcem skusit panacotu asi zajtra ,uvidime
Pana cottu jsem zkoušela dělat už asi třikrát a nikdy mi neztuhla
No takze mala som trosku frmol vcera drobec mal svoj den )) tak konecne zelenina ,takze dalsie odvazenie - 2,2 kg takze spolu som v 1faze dala dole 4,4,kg celkom som spokojna len keby to takto islo dalej a trosku rozmyslam nad touto 2 fazou ze sa ma striedat obden ,rozmyslam ci to nebudem striedat kazde 2-3 dni hlavne kvoli vareniu ,ako fakt uz nestiham varit kazdy den pre seba a aj normalne jedlo... dnes mam strasnu chut na sladke tak asi si dam pungovy den a uz mi prisiel aj balicek s potravinami tak som zvedava ako chutia sirupy a aj ta natierka lieskovcova
no ta nutela je mnaaaaaaaaaaaaaaaaam ta vyriesi moje zachvaty obcasne na sladke dokonale dokonca sa mozu 2 lyzice denne v 2 faze jupiiii alebo do mufin bude super a sirupy zatial som ochutnala jeden nic moc
Babulky kde ste vsetky ako sa dari ???
vyskusajte toto baby ukaze vam tam ze kedy dosiahnete svoju vahu ,no mne to vyslo az 29.4.2013 fuuuuuuuu takze 6 a pol mesiaca diety ufff ale tak dobre co uz ....hadam to zvladnem
vypocet Dukana : http://www.dukandiet.co.uk/en/350-subscribe.html
vypocet Dukana : http://www.dukandiet.co.uk/en/350-subscribe.html
@martina
Mne tam tiež vyslo, že by som to mala dať dole do 15.4.2013. Tak to beriem tak športovo a z tej lepšej stránky: keď sa na jar bude zase vyzliekat z kabatov, budem už chuda... a skakat od radosti.
No už sa tesim v pondelok na váhu. Tento pondelok som sa nevážila kedže mám svoje úžasné dni a nechcela som byt sklamana. A ako pokracujete vy kočeny?
A Martina79 skúšala si ten tvarohovy kolac?
Mne tam tiež vyslo, že by som to mala dať dole do 15.4.2013. Tak to beriem tak športovo a z tej lepšej stránky: keď sa na jar bude zase vyzliekat z kabatov, budem už chuda... a skakat od radosti.
No už sa tesim v pondelok na váhu. Tento pondelok som sa nevážila kedže mám svoje úžasné dni a nechcela som byt sklamana. A ako pokracujete vy kočeny?
Holky nějak mi dochází nápady na obědy..... Někdo nějaký nápad..??.. možná to o víkendu vyhraje rajská :-)
AdieG napísal:@martina
Ahoj ,konecne tu niekto je neskusala este ,leniva som bola a skusala som taky druhy chlebik vyborny je tu som nasla recept na fore ..... no mne uz inak tiez dochadzaju napady a hlavne aj chut varit leniva som a musim povedat ze zeleninove dni su super pre mna tie bielkovinove skor tak pretrpim vcera som mala cuketu na cibulke s paprikou ,mnaaaam a dnes asi losos zas ... ale ten tvarohovy na slano musim vyskusat ...
a ano mas pravdu hlavne ze v lete uz budeme pekne stihle
Já jsem si udělala na BD pečené kuře na houbách a bylo to po lososu asi druhý nejlepší co sem jedla :-) už aby bylo léto.... když jsem tuto dietu držela poprvé nedělalo mi problém oddolávat ostatním jídlům tolik jako teď :-( nakoupila jsem si ted i doplňky stravy na cvičení, tak doufám, že mě to nepřestane bavit
A co zienky, pekný víkend tak tu nikoho niet? Ja som dnes dostala "darček" od našich. Cely deň som bola bez deti.... Jeden by si myslel, že budem mat deň len pre seba. No a tak som prala, upratovala, zaclony pozehlila a vyvesila. Ale.... Nemusela som nič variť a normalne ze som mohla mat cely den zapnutu telku.Takze dnes som mala skromne menu, len jogurty a sunku. No ale " realita "je už spat, a nahnana do posteli, a ja spokojná a unavení padam tiež.
A kde ste krasavice? Nejako nám to tu stagnuje. No tak hlasim úbytok dalších kileciek. Váha dnes potesila -3 kg. Jupiiiiii.
já mám dole pořád stejně 4,5 kg s jedním porušením :-( co máte dnes za jídelníček..??.. já mám ráno bílý jogurt s kakaem a otrubama, k obědu mám králíka (udělala jsem takový králičí dietní guláš) a k večeři ještě netušim na co budu mít chut :-)
Ja som hotova mam svoje dni.... ale snazim sa drzat ,zatial mam dole dalsie kilo za tyzden 2 fazy tak keby to takto islo som neni proti
putulinka ja tiez som neni presna tiez obcas porusim ,hlavne v jogurtoch ,nechutia mi light aj olivovy olej pouzivam a dosla mi nutelaaa (((((( inak ja som mala dnes zeleninu grilovanu s udenym tofu mnamka a vecer este neviem asi len jogurt a otrubove kekse ...
putulinka ja tiez som neni presna tiez obcas porusim ,hlavne v jogurtoch ,nechutia mi light aj olivovy olej pouzivam a dosla mi nutelaaa (((((( inak ja som mala dnes zeleninu grilovanu s udenym tofu mnamka a vecer este neviem asi len jogurt a otrubove kekse ...
ach jo :-( nevím z jakého důvodu, ale mám o 1,5 kg víc a to už mě opustily i mé dny, tak nevím co dělám zle
putulinka napísal:ach jo :-( nevím z jakého důvodu, ale mám o 1,5 kg víc a to už mě opustily i mé dny, tak nevím co dělám zle
Vyskusaj si dat cisto zeleninovy den ,taky lahucky ,niekde som citala ze pri stagnacii vahy to pomaha v DD ... moje zeleninovo bielk. su tiez skor zeleninove bielkoviny mi idu hore krkom jak ja toto vydrzim chcelo by to cvicit este len neni cas
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zaciatok 2.11 2012 :)
» Začiatok 10.10.2012
» zaciatok 23.07 1.faza..)))
» Zaciatok 11.5.2012
» Zaciatok 24.9.2012
» Začiatok 10.10.2012
» zaciatok 23.07 1.faza..)))
» Zaciatok 11.5.2012
» Zaciatok 24.9.2012