priebeh po "ukončení diety"
+7
matzika
Mellin
Zdenka14
zana986
zuzanas
KLT
Zuzka
11 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: priebeh po "ukončení diety"
Nemyslim si ze sa musis obavat jest ,som v 4f pomaly mesiac a vaha sa mi pohybuje medzi 61-63 ,do 3f som isla so 63 este som schudla 2 kg a teraz po B dni mam stale 61kg a to fakt jem vsetko ,snazim sa dodrziavat 4-5 porcii za den a nemat na veceru sacharidy (nie vzdy sa mi to podari ) , takze takto to funguje zatial u mna a mliecne vyrobky jem s normalnym podielom tuku (nizkorucne nemozem ani citit)
henrieta71- Messages : 159
Zdravim, dievcata!
Uz veeeeeeeeelmi dlho som sem nenapisala, dokonca ani nenakukla, lebo som si schudla svojich 10kg a este dalsie dve neplanovane v 3F. Akonahle som vsak presla do 4F, zacala som priberat... Tak som sem opat nahliadla, ci niekto nema taky isty problem.
Nemozem povedat, ze sa prezieram, ale behom mesiaca mi nabehli naspat 3 - 3,5 kila. Moze to suvisiet podla vas aj s tym, ze som vysadila antikoncepciu?
Uz veeeeeeeeelmi dlho som sem nenapisala, dokonca ani nenakukla, lebo som si schudla svojich 10kg a este dalsie dve neplanovane v 3F. Akonahle som vsak presla do 4F, zacala som priberat... Tak som sem opat nahliadla, ci niekto nema taky isty problem.
Nemozem povedat, ze sa prezieram, ale behom mesiaca mi nabehli naspat 3 - 3,5 kila. Moze to suvisiet podla vas aj s tym, ze som vysadila antikoncepciu?
mirinda- Messages : 12
zuzanas napísal:Ahoj Zuzka,
prisla som v sobotu z dovolenky, kde bolo all inclusive a hlasim, ze som asi nepribrala, jedla som vsetko prve dni, ale potom mi mala na 3 dni dostala neskutocne horucky, takze mi nechutilo. Ale samozrejme, jedla som hranolky, zemiaky, ale uprednostnovala som grilovane masko a vela zeleniny. Zajtra nevarim segedinsky gulas, nech sa trocha precistim
Super Zuzička to ma teší
Zuzka- Messages : 418
Takze zas take male hlasenie v 4F od polovice septembra ,vaha stale medzi 61-63 kg a to som mala aj AL dovolenku s hromadou karibskych koktejlov (tie su poriadne presladene) ,tropicke ovocie -proste vsetko -na dovolenke ziadne otruby ani BD -po navrate trochu trauma postavit sa na vahu ale cuduj sa svete na druhy den rano ukazala 63 ,takze ok zatial vaha isla trochu dole 62 zatial , ale BD nemam uz vobec a otruby asi 3-4 krat do tyzdna , tak asi toto uz nie je dukan , jem uplne vsetko ale v kazdom jedle mam tak asi 1/3 zeleniny ,ovocie si dam vzdy ked pocitim hlad ,olej pouzivam len olivovy a kokosovy, cukor trstinovy-nerafinovany ,xilytol alebo med ,agavovy sirup ,pecivo asi 4x do tyzdna ake zrovna mam , syry a mliecne vyrobky nie su zrovna lowfat ale syry vyberam skor menej tucne ,zatial to funguje na moje pocudovanie uvidime dokedy
To sa mas, Ja som tiez pisala, ze som bola na AL a nepribrala som. Kontrolujem, sa stale, pecivo tak 3x do tyzdna, OO papavam, Stale papam, len hydinu, ci uz maso, alebo salamu. Porusim, sem tam na sladkom, aj to je cerealne a aj syr. No v 4F som od 19.9 a co je smutne, ze som zacala priberat. Moja, mama, sla skor do 4F a nepribera, ale ja uz citim, ze priberam. Takze sa idem hodit do 2F.
zuzanas- Messages : 140
Preco 2F? nestaci tretia? ono to znie hrozne, vsetky sa tu snazime, ze pojdeme aspon do tretej a potom niekedy aj do strtej. A potom sa dozvieme toto...
zuzanas napísal:To sa mas, Ja som tiez pisala, ze som bola na AL a nepribrala som. Kontrolujem, sa stale, pecivo tak 3x do tyzdna, OO papavam, Stale papam, len hydinu, ci uz maso, alebo salamu. Porusim, sem tam na sladkom, aj to je cerealne a aj syr. No v 4F som od 19.9 a co je smutne, ze som zacala priberat. Moja, mama, sla skor do 4F a nepribera, ale ja uz citim, ze priberam. Takze sa idem hodit do 2F.
janka.rojko- Messages : 68
Ani v najmensom, som nechcela niekoho demotivovat. Ja som z tejto z DD nadsena. Myslim, ze skor moje telo strajkuje pri vsetkom. Moja mama drzala tuto dietu so mnou a sla do 4F skor a nepribrala (uz je v nej asi pol roka). Vazne je ucinna. Ide tu len o to, ze JA musim mat tvrdu aj 4F. Tak isto si myslim, ze je to aj so Zuzkou, co tu pisala ako prva. To je cele janka rojko Neboj
zuzanas napísal:Ani v najmensom, som nechcela niekoho demotivovat. Ja som z tejto z DD nadsena. Myslim, ze skor moje telo strajkuje pri vsetkom. Moja mama drzala tuto dietu so mnou a sla do 4F skor a nepribrala (uz je v nej asi pol roka). Vazne je ucinna. Ide tu len o to, ze JA musim mat tvrdu aj 4F. Tak isto si myslim, ze je to aj so Zuzkou, co tu pisala ako prva. To je cele janka rojko Neboj
...to ma teda mrzi ze sa to vracia spat ,ale jeden nikdy nevie aj ja sa mozem dostat do tej istej situacie ,kedze si neviem predstavit ze by som mala len cisto bielkovinovy den tak rozmyslam nad inou dietou co tu mame vola sa to weight watchers povolene uplne vsetko ale rozdelene do kategorii a obodovane kde zelenina a ovocie je 0 bodov takze sa moze jest neobmedzene ,a dalej v supermarketoch maju hotove jedla ,salaty a sendvice takze ak nemam cas varit tak sa to da aj takto vyriesit co mi dost pomoze doteraz som si to nemohla dovolit pri DD . Co si myslis ze je dovod ze zacinas priberat ? Lebo co pises tvoj jedalnicek my pride ok ,jedavas aspon 4-5 porcii za den ?
Ja som sa rozhodla tak, ze cez tyzden budme ako v 3F v prvej polovici a vikend, si doprajem, ale samozrejme, kuracia sunka, bez oleja a tiez prilohy som obmedzovala. Moja mama tiez kruti hlavou, nad tym ako je to mozne. Ja som asi odsudena stale chudnut. Nevravim, ze by som bola niekedy extremne tlsta. Po porode som mala 80, to bol vrchol. No stale bojujem, s tym aby som mala vahu aku mam. A mozno, mam nabeh na to, aby som bola silna. Moj brat bol pred jednym zakrokom vemi tlsty a zasa nopak, sestra je velmi chuda. Takze tak. No milujem pocit, ked som stihla Takze, budem stale na sebe makat Henrieta, neviem o com pises, v zivote som o tej diete nepocula
A samozrejme, jem tak 5,6 krat denne
zuzanas napísal:Ja som sa rozhodla tak, ze cez tyzden budme ako v 3F v prvej polovici a vikend, si doprajem, ale samozrejme, kuracia sunka, bez oleja a tiez prilohy som obmedzovala. Moja mama tiez kruti hlavou, nad tym ako je to mozne. Ja som asi odsudena stale chudnut. Nevravim, ze by som bola niekedy extremne tlsta. Po porode som mala 80, to bol vrchol. No stale bojujem, s tym aby som mala vahu aku mam. A mozno, mam nabeh na to, aby som bola silna. Moj brat bol pred jednym zakrokom vemi tlsty a zasa nopak, sestra je velmi chuda. Takze tak. No milujem pocit, ked som stihla Takze, budem stale na sebe makat Henrieta, neviem o com pises, v zivote som o tej diete nepocula
..ja zijem v uk ,tu je to velmi popularne ,skor by som to nazvala zmenou zivotneho stylu ,ked vies po anglcky urcite si to vies najst online , ale myslim ze DD je super -ja len proste nemozem samotne bielkoviny ,tak sa snazim najst nieco ine
zuzanas napísal:To sa mas, Ja som tiez pisala, ze som bola na AL a nepribrala som. Kontrolujem, sa stale, pecivo tak 3x do tyzdna, OO papavam, Stale papam, len hydinu, ci uz maso, alebo salamu. Porusim, sem tam na sladkom, aj to je cerealne a aj syr. No v 4F som od 19.9 a co je smutne, ze som zacala priberat. Moja, mama, sla skor do 4F a nepribera, ale ja uz citim, ze priberam. Takze sa idem hodit do 2F.
Ahoj Zuzička,
tak ako pochvaľ sa ...
ja som pribrala ale mne už DD nepomáha začalo mi byť strašne zle tento týždeň skúšam iný šok pre telo zmenu jeden deň prísny BD a druhý deň normalna strava som zvedava či pomôže a od buduceho týždňa si začnem prečisťovať organizmus aloe vera
Krasny dnik prajem
Zuzka- Messages : 418
no ja som zacala prberat. Ja som teraz oslovila suseda, ktory mi hadam pomoze. Je to velky sportovec a robi stravne plany. Tak som zvedava. Musime sa stretnut Zuzicka, drzim palce. Vyssie som pisala, co sa mi robi z telom, tak dufam, ze sa to da do poriadku
ja som túto dietu dokázala držať 43 dní a schudla som 7kg.. a potom som za 5 mesiacov všetko pekne pribrala späť.. som z toho smutná.. ale viem že je to moja vina.. no a tak začínam pekne od začiatku.. som v 1F druhý deň.. a poviem vám je to oveľa ťažšie ako prvý krát.. ale verím že do mája sa mi podarí schudnúť na moju vysnívanú váhu.. v máji sa totiť vydávam tak mi držte prsty..
Fialka- Messages : 28
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Stagnácia váhy
» porušenie diety
» Porušení diety
» Vedlajsie ucinky diety
» Aktivny pohyb počas diety
» porušenie diety
» Porušení diety
» Vedlajsie ucinky diety
» Aktivny pohyb počas diety