Aktivny pohyb počas diety
+2
henrieta71
Dukanka20
6 posters
Strana 1 z 1
Aktivny pohyb počas diety
Chcela by som sa opýtať, či môžem počas diéty cvičiť. Bojím sa aby mi v kombinácii pohybu a bielkovín nenarástla druhá hlava
Ďakujem
Ďakujem
Dukanka20- Messages : 1
Re: Aktivny pohyb počas diety
Ahoj, to asi nie pokial nie si kulturistka , ale neviem kde si predpokladam ze v 1f moc vladat nebudes je to dost narocne ,prevdepodobne budes citit unavu ,dukan odporuca rychlu chvodzu 20min a potom 30 min v 2faze
henrieta71- Messages : 159
Ja som na DD a dvakrat tyzdenne posilnujem. Svaly samozrejme rastu, to je predsa cielom cvicenia, ale nebojim sa, ze by sa zo mna stala kulturistka. To je pri beznom treningu vzhladom na hormonalnu vybavu zien takmer nemozne.
Takze sa neboj a chop sa ciniek
Takze sa neboj a chop sa ciniek
KLT- Messages : 488
Ja tiež popri tejto diéte normálne cvičím, práve dnes mi končí útočná fáza, zatiaľ som nepociťovala nejakú extrémnu únavu. Chodím do posilky 1 krát do týždňa a 2 krát do týždňa na hodinku na Orbitrek. Zatiaľ to v pohode zvládam. Dukan inak odporúča popri tejto diéte nielen 20 min chodiť (v ďalšej fáze 30 min), ale aj precvičovať telo jednoduchými cvikmi, ktoré opisuje vo svojej knihe. Tieto cviky odporúča najmä kvôli tomu aby sa ochabnutá koža, ktorá zostane po rýchlom chudnutí stihla prispôsobiť novému telu.
Každopádne odporúčam prečítať si jeho knižku, dozviete sa veľa užitočných vecí, ktoré nenájdete na žiadnej stránke.
Každopádne odporúčam prečítať si jeho knižku, dozviete sa veľa užitočných vecí, ktoré nenájdete na žiadnej stránke.
Patrícia Tichanská- Messages : 4
Ahojte Dukanky!
Tiež som začala s diétou, práve prechádzam do 2. fázy, ale keď pozerám na tie úbytky váhy, aké tu niektoré máte, zamdlievam z toho. Mne váha klesla počas útočnej fázy len o 1 kilečko, ale na oblečení cítim, že z obvodu brucha, stehien a bokov išlo určite viac. Je to tým, že svaly sú ťažšie ako tuky a jednoducho mi pribúda svalová hmota?
Nevyzerám ako kulturistka a ani to nechcem, cvičievam pilates, step aerobic a zumbu- striedam to tak, že každý deň jedno z toho. Denne cvičím max. 30 minút+ potom zopár brušákov, lebo chcem zhodiť najmä z brucha, ale tá váha tomu nenasvedčuje
Prosím, poraďťe, či je táto diéta pre mňa vhodná, nechcem skončiť ako mužatka... Poprípade aké druhy bielkovín sú pre mňa vhodnejšie- nízkotučné mliečne výrobky alebo mäso?
Ďakujem za akúkoľvek radu
Tiež som začala s diétou, práve prechádzam do 2. fázy, ale keď pozerám na tie úbytky váhy, aké tu niektoré máte, zamdlievam z toho. Mne váha klesla počas útočnej fázy len o 1 kilečko, ale na oblečení cítim, že z obvodu brucha, stehien a bokov išlo určite viac. Je to tým, že svaly sú ťažšie ako tuky a jednoducho mi pribúda svalová hmota?
Nevyzerám ako kulturistka a ani to nechcem, cvičievam pilates, step aerobic a zumbu- striedam to tak, že každý deň jedno z toho. Denne cvičím max. 30 minút+ potom zopár brušákov, lebo chcem zhodiť najmä z brucha, ale tá váha tomu nenasvedčuje
Prosím, poraďťe, či je táto diéta pre mňa vhodná, nechcem skončiť ako mužatka... Poprípade aké druhy bielkovín sú pre mňa vhodnejšie- nízkotučné mliečne výrobky alebo mäso?
Nelinka333- Messages : 6
Nelinka333 napísal:Ahojte Dukanky!
Fuha cvičiš fakt veľa pri tejto diete je ako pohyb najvhodnejšia rýchla chôdza .... možno prave preto že vela cvičiš tak sa ti formuje telo ale kg nejdu dole
Zuzka- Messages : 418
Haha, to je potom super dieta, ked pomaha prechadzanie kazdy den slapem 15 min. do kopca na intrak, takze staci mi aj to a okrem toho nemusim uz nic? Mozno tie brusaky este, ved takych 30 denne ma hadam nezabije... Ci?
Mne sa osvedčilo skakanie na švihadle 400 x a 100 x brušaky denne
Zuzka- Messages : 418
Zuzi, dakujem ti velmi pekne za dobre rady prestala som tolko cvicit a vaha ide fakt dolu, tusim aj za tie predchadzajuce dni. Dokopy slo dolu uz 6 kg a to som bola 3 dni v 1F a teraz taham druhy tyzden s 2F. Zatial som nezhresila, vlastne raz- poharikom bieleho vinka a to zrovna pri hokeji (k tomu sice patri pivo, ale vraj suche biele vino obsahuje menej volnych kalorii, tak som zvolila ako mensie zlo radsej to).
Kazdopadne super stranka a este viac super dieta, ktora fakt funguje
Kazdopadne super stranka a este viac super dieta, ktora fakt funguje
Similar topics
» Co vydrzi tyzden a aj pocas dlhej cesty
» Cvicenie a pohyb
» váha nejde dole :(
» Kecup pocas 2F a B dni?
» melon pocas 2 fazy
» Cvicenie a pohyb
» váha nejde dole :(
» Kecup pocas 2F a B dni?