problem s dietou
+2
redukanka
megi
6 posters
Strana 1 z 1
problem s dietou
Ahojte dukanky, ja túto dietu drzím len niekolko dní. Prvu fázu som drzala 3 dni a potom som prešla do druhej fázy. Schudla som dve kilka. Aj na obvode cítim zmenu. Ale začala som byť velmi slabá. Uz niekolko dní sa mi krúti celý svet. Nevládzem chodit na dlhsie prechádzky. Celkovo cítim totálne zoslabenie organizmu. Myslim ze to nie je normálne. Asi mi chýba prísun energie a hlavne cukrov kedze do začatia diéty som mala stále niečo sladké poruke, či už nejaký keksík alebo niečo iné. Chcela som v tejto diéte zotrvať kedze mám dost pevnú vôľu, ale vzhľadom na tento svoj stav asi nemôžem. Takze dnes sa vraciam k normálu. Mal niekto z vás podobné problémy?
megi- Messages : 7
Re: problem s dietou
megi napísal:Ahojte dukanky, ja túto dietu drzím len niekolko dní. Prvu fázu som drzala 3 dni a potom som prešla do druhej fázy. Schudla som dve kilka. Aj na obvode cítim zmenu. Ale začala som byť velmi slabá. Uz niekolko dní sa mi krúti celý svet. Nevládzem chodit na dlhsie prechádzky. Celkovo cítim totálne zoslabenie organizmu. Myslim ze to nie je normálne. Asi mi chýba prísun energie a hlavne cukrov kedze do začatia diéty som mala stále niečo sladké poruke, či už nejaký keksík alebo niečo iné. Chcela som v tejto diéte zotrvať kedze mám dost pevnú vôľu, ale vzhľadom na tento svoj stav asi nemôžem. Takze dnes sa vraciam k normálu. Mal niekto z vás podobné problémy?
este vydrz... pridavas zeleninku a to su tiez zacharidy... tak sa to postupne zlepsi... vydrz... daj si striedanie 1/1
redukanka- Messages : 10
redukanka napísal:megi napísal:Ahojte dukanky, ja túto dietu drzím len niekolko dní. Prvu fázu som drzala 3 dni a potom som prešla do druhej fázy. Schudla som dve kilka. Aj na obvode cítim zmenu. Ale začala som byť velmi slabá. Uz niekolko dní sa mi krúti celý svet. Nevládzem chodit na dlhsie prechádzky. Celkovo cítim totálne zoslabenie organizmu. Myslim ze to nie je normálne. Asi mi chýba prísun energie a hlavne cukrov kedze do začatia diéty som mala stále niečo sladké poruke, či už nejaký keksík alebo niečo iné. Chcela som v tejto diéte zotrvať kedze mám dost pevnú vôľu, ale vzhľadom na tento svoj stav asi nemôžem. Takze dnes sa vraciam k normálu. Mal niekto z vás podobné problémy?
este vydrz... pridavas zeleninku a to su tiez zacharidy... tak sa to postupne zlepsi... vydrz... daj si striedanie 1/1
práveze v druhej fáze striedam 1/1 ale nelepsi sa to ..
megi napísal:redukanka napísal:megi napísal:Ahojte dukanky, ja túto dietu drzím len niekolko dní. Prvu fázu som drzala 3 dni a potom som prešla do druhej fázy. Schudla som dve kilka. Aj na obvode cítim zmenu. Ale začala som byť velmi slabá. Uz niekolko dní sa mi krúti celý svet. Nevládzem chodit na dlhsie prechádzky. Celkovo cítim totálne zoslabenie organizmu. Myslim ze to nie je normálne. Asi mi chýba prísun energie a hlavne cukrov kedze do začatia diéty som mala stále niečo sladké poruke, či už nejaký keksík alebo niečo iné. Chcela som v tejto diéte zotrvať kedze mám dost pevnú vôľu, ale vzhľadom na tento svoj stav asi nemôžem. Takze dnes sa vraciam k normálu. Mal niekto z vás podobné problémy?
Megi a konzumuješ aj vitaminy to je veľmi dôležite ak nie tak si nejaké zadováž aj ja som mala tento problem ako nahle som začala jesť vitamíny ustalilo sa to : ešte otazočka koľko piješ tekutin denne?
Zuzka- Messages : 418
Zuzka napísal:megi napísal:redukanka napísal:megi napísal:Ahojte dukanky, ja túto dietu drzím len niekolko dní. Prvu fázu som drzala 3 dni a potom som prešla do druhej fázy. Schudla som dve kilka. Aj na obvode cítim zmenu. Ale začala som byť velmi slabá. Uz niekolko dní sa mi krúti celý svet. Nevládzem chodit na dlhsie prechádzky. Celkovo cítim totálne zoslabenie organizmu. Myslim ze to nie je normálne. Asi mi chýba prísun energie a hlavne cukrov kedze do začatia diéty som mala stále niečo sladké poruke, či už nejaký keksík alebo niečo iné. Chcela som v tejto diéte zotrvať kedze mám dost pevnú vôľu, ale vzhľadom na tento svoj stav asi nemôžem. Takze dnes sa vraciam k normálu. Mal niekto z vás podobné problémy?
Megi a konzumuješ aj vitaminy to je veľmi dôležite ak nie tak si nejaké zadováž aj ja som mala tento problem ako nahle som začala jesť vitamíny ustalilo sa to : ešte otazočka koľko piješ tekutin denne?
Tekutiny minimalne 2 litre denne.. čo sa týka vitamínov to nemam ..
[quote="megi"]
A aké vitamíny by som si mala zadovážiť? Vie mi niekto poradit? dakujem
Zuzka napísal:megi napísal:redukanka napísal:megi napísal:Ahojte dukanky, ja túto dietu drzím len niekolko dní. Prvu fázu som drzala 3 dni a potom som prešla do druhej fázy. Schudla som dve kilka. Aj na obvode cítim zmenu. Ale začala som byť velmi slabá. Uz niekolko dní sa mi krúti celý svet. Nevládzem chodit na dlhsie prechádzky. Celkovo cítim totálne zoslabenie organizmu. Myslim ze to nie je normálne. Asi mi chýba prísun energie a hlavne cukrov kedze do začatia diéty som mala stále niečo sladké poruke, či už nejaký keksík alebo niečo iné. Chcela som v tejto diéte zotrvať kedze mám dost pevnú vôľu, ale vzhľadom na tento svoj stav asi nemôžem. Takze dnes sa vraciam k normálu. Mal niekto z vás podobné problémy?
A aké vitamíny by som si mala zadovážiť? Vie mi niekto poradit? dakujem
ja pouzivam GS multivitamin extra strong
redukanka napísal:ja pouzivam GS multivitamin extra strong
dakujem velmi pekne ..
megi, este nam napis svoj jedalnicek v B aj BZ den.
KLT- Messages : 488
KLT napísal:megi, este nam napis svoj jedalnicek v B aj BZ den.
v B den si na ranajky dam vačšinou syr tofu so šunkou + muffinky (alebo tuniakovy šalat alebo toastovy chlebik samozrejme dukanovsky so šunkou ),
biely jogurt alebo tvaroh
na obed kuracinku a na večeru rybku alebo kuraciu pečienku alebo hovadzinka + jogurt
v BZ den ranajky tofu nátierka +dukanovsky chlebik alebo šunku + zeleninku a muffinky
obed nejake masko so zeleninkou alebo rybka a večera zeleninovy šalat + jogurt alebo rybka al. maso ak neboli na obed.
megi napísal:KLT napísal:megi, este nam napis svoj jedalnicek v B aj BZ den.
v B den si na ranajky dam vačšinou syr tofu so šunkou + muffinky (alebo tuniakovy šalat alebo toastovy chlebik samozrejme dukanovsky so šunkou ),
biely jogurt alebo tvaroh
na obed kuracinku a na večeru rybku alebo kuraciu pečienku alebo hovadzinka + jogurt
v BZ den ranajky tofu nátierka +dukanovsky chlebik alebo šunku + zeleninku a muffinky
obed nejake masko so zeleninkou alebo rybka a večera zeleninovy šalat + jogurt alebo rybka al. maso ak neboli na obed.
hmm mala by si este doplnit desiatu a olovrant
suhlasim, urcite este aspon 1-2 jedla pridaj.
megi napísal:Ahojte dukanky, ja túto dietu drzím len niekolko dní. Prvu fázu som drzala 3 dni a potom som prešla do druhej fázy. Schudla som dve kilka. Aj na obvode cítim zmenu. Ale začala som byť velmi slabá. Uz niekolko dní sa mi krúti celý svet. Nevládzem chodit na dlhsie prechádzky. Celkovo cítim totálne zoslabenie organizmu. Myslim ze to nie je normálne. Asi mi chýba prísun energie a hlavne cukrov kedze do začatia diéty som mala stále niečo sladké poruke, či už nejaký keksík alebo niečo iné. Chcela som v tejto diéte zotrvať kedze mám dost pevnú vôľu, ale vzhľadom na tento svoj stav asi nemôžem. Takze dnes sa vraciam k normálu. Mal niekto z vás podobné problémy?
Ahoj Megi, zlepsilo sa to, citis sa uz kus silnejsie? Ja mam podobny problem, som slaba, bleda, do toho som prechladla a beriem antibiotika a zacali ma neskutocne boliet svaly. Ja tiez neberiem ziadne vitaminy, dietu drzim od 3.6. a dokopy som schudla 3,5kg ale pocas celej 2.fazy ani deka, neviem ci sa to oplati dalej drzat.
zimka- Messages : 31
zimka napísal:megi napísal:Ahojte dukanky, ja túto dietu drzím len niekolko dní. Prvu fázu som drzala 3 dni a potom som prešla do druhej fázy. Schudla som dve kilka. Aj na obvode cítim zmenu. Ale začala som byť velmi slabá. Uz niekolko dní sa mi krúti celý svet. Nevládzem chodit na dlhsie prechádzky. Celkovo cítim totálne zoslabenie organizmu. Myslim ze to nie je normálne. Asi mi chýba prísun energie a hlavne cukrov kedze do začatia diéty som mala stále niečo sladké poruke, či už nejaký keksík alebo niečo iné. Chcela som v tejto diéte zotrvať kedze mám dost pevnú vôľu, ale vzhľadom na tento svoj stav asi nemôžem. Takze dnes sa vraciam k normálu. Mal niekto z vás podobné problémy?
Ahoj Megi, zlepsilo sa to, citis sa uz kus silnejsie? Ja mam podobny problem, som slaba, bleda, do toho som prechladla a beriem antibiotika a zacali ma neskutocne boliet svaly. Ja tiez neberiem ziadne vitaminy, dietu drzim od 3.6. a dokopy som schudla 3,5kg ale pocas celej 2.fazy ani deka, neviem ci sa to oplati dalej drzat.
Začala som brať vitamíny, ale do toho prišla hned v piatok večer choroba, tazke celkovo sa citim zle.. ale uz sa mi nekruti cely svet ..
megi napísal:zimka napísal:megi napísal:Ahojte dukanky, ja túto dietu drzím len niekolko dní. Prvu fázu som drzala 3 dni a potom som prešla do druhej fázy. Schudla som dve kilka. Aj na obvode cítim zmenu. Ale začala som byť velmi slabá. Uz niekolko dní sa mi krúti celý svet. Nevládzem chodit na dlhsie prechádzky. Celkovo cítim totálne zoslabenie organizmu. Myslim ze to nie je normálne. Asi mi chýba prísun energie a hlavne cukrov kedze do začatia diéty som mala stále niečo sladké poruke, či už nejaký keksík alebo niečo iné. Chcela som v tejto diéte zotrvať kedze mám dost pevnú vôľu, ale vzhľadom na tento svoj stav asi nemôžem. Takze dnes sa vraciam k normálu. Mal niekto z vás podobné problémy?
Začala som brať vitamíny, ale do toho prišla hned v piatok večer choroba, tazke celkovo sa citim zle.. ale uz sa mi nekruti cely svet ..
No s vitaminmi som zacala aj ja, ale zial som dnes skoncila na pohotovosti s oblickovym zachvatom, hnusne bolesti, kvoli nedostatku cukru a malo tekutinam, takze s dietou urcite koncim. Aj tak som na silnych antibiotikach. Taku dufam, ze sa ti cim skor polepsi. Drz sa
zimka, to ma mrzi - kolko si pila? Mala si uz predtym niekedy problemy s oblickami?
Zaujima ma to, lebo vela ludi varuje pred bielkovinovymi dietami prave kvoli oblickam.
Zaujima ma to, lebo vela ludi varuje pred bielkovinovymi dietami prave kvoli oblickam.
KLT napísal:zimka, to ma mrzi - kolko si pila? Mala si uz predtym niekedy problemy s oblickami?
Mama ma prezyva pisulko, lebo som stale na zachode, lebo stale pijem a pijem cistu vodu z vodovodu alebo nesladene caje. Takze nedostatok tekutin za normalneho stavu urcite nemam. Otazne je, ze ako posobi DD na roznych ludi a zrejme pre niektorych ani 5litrov nestaci. Neskutocne sa mi nafuklo brucho, vsetky plyny sa mi drzia v bruchu, moj zaludok od bolesti odmieta jedlo. Vcera som dostala 2 injekcie a antibiotika a prezvracala som celu noc.
Nikdy som problem s oblickami nemala, ani ine problemy tykajuce sa travenia.
Ale tentokrat som presvedcena, ze tato dieta je pre mna nebezpecna. Radsej budem pocitat kalorie ale bez bolesti existovat.
ono je to asi tak, ze ak ma niekto slabsie oblicky, tak o tom vobec nemusi vediet, ale takato zataz ich prebudi.
Drzim ti palce, aby si sa co najskor dala do poriadku.
Drzim ti palce, aby si sa co najskor dala do poriadku.
zimka, to ma mrzi tiez ti zelam skore uzdravenie a nech oblicky posluchaju
Mellin- Messages : 82
Mellin napísal:zimka, to ma mrzi tiez ti zelam skore uzdravenie a nech oblicky posluchaju
Diky baby fakt, trvalo to dlho ale mam pocit, ze som z toho von, posledne vysetrenie a odbery krvi mam o tyzden a pevne verim, ze budem v poriadku a zleho mikroorganizmu som sa definitivne zbavila.
S dietou chcem zacat znova, ale opatrnejsie a budem velmi dbat na pitny rezim.
Drzte mi palce.
Similar topics
» ťažkosti s diétou
» citim sa zle,toci sa mi hlava,som slaba,je to dietou?
» Problém s MC???
» chcem zacat s touto dietou len neviem ako sa presne stravovat?
» problem s menzesom
» citim sa zle,toci sa mi hlava,som slaba,je to dietou?
» Problém s MC???
» chcem zacat s touto dietou len neviem ako sa presne stravovat?
» problem s menzesom
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: