Pridavam sa k vam
+14
renika
PaS
Babinka
KLT
Zuzka
krasulka1981
foryou25
Alisza
Dona49
Zdenka3476
jana29
lesanka
Hella
adrianasl
18 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Pridavam sa k vam
renika napísal:Ahoj dievcata, tak dnes rano som stala na vahe po 1. faze ubytok 1,2kg..to sa ani dobre nepise, nie este cita...s takou malou dusickou som sa tam na tu vahu postavila - hovorim si brucho mam takmer ploche...aspon dve kg dolu.. a nic ale idem dalej, dufam, ze ma ten pesimizmus z vazenia nezastavi...baby ja mam taku postavu, ze vsetko mam v nohach - hlavne stehna a boky, vraj preto to ide pomaly, je to pravda?
neboj to sa casom rozbehne
rebeka114- Messages : 12
Ahoooj, 5.den 2.faza -3 kg juuuj tak sa tesim..chcela som sa pochvalit zelam pekny den vsetkym
renika- Messages : 12
renika napísal:Ahoj dievcata, tak dnes rano som stala na vahe po 1. faze ubytok 1,2kg..to sa ani dobre nepise, nie este cita...s takou malou dusickou som sa tam na tu vahu postavila - hovorim si brucho mam takmer ploche...aspon dve kg dolu.. a nic ale idem dalej, dufam, ze ma ten pesimizmus z vazenia nezastavi...baby ja mam taku postavu, ze vsetko mam v nohach - hlavne stehna a boky, vraj preto to ide pomaly, je to pravda?
Ahoj ja som aspon podla toho co si pisala velmi podobna postava....vsetko mi sedi na zadku a v nohach....cista hruska.....ale co uz....sme tu preto aby sa to zmenilo a musime tomu verit ze sa nam to podari....:-)
acerka11- Messages : 10
renika napísal:Ahoooj, 5.den 2.faza -3 kg juuuj tak sa tesim..chcela som sa pochvalit zelam pekny den vsetkym
super, gratulujem
Ahojte, dlho som sa neozvala, nestíhala som. Som 5. deň v 2.F a mám dolu 3,4 kg a to sa mi už 100g vrátilo, ale v pohode, zatiaľ som spokojná držte sa babuľky
PaS- Messages : 12
PaS napísal:Ahojte, dlho som sa neozvala, nestíhala som. Som 5. deň v 2.F a mám dolu 3,4 kg a to sa mi už 100g vrátilo, ale v pohode, zatiaľ som spokojná držte sa babuľky
Neboj aj mne to skace hore dole, aj dlho stoji a potom naraz aj pol kila, ale pojde dole neboj
foryou25- Messages : 9
Ahojte, ja mam dnes 3 den II fazy a dolu rovne 3 kila. tesim sa ako male decko
Pomaličky to klesá , zmenila som z 1/1 na 2/2 v 2.F lebo vždy si uvarím viac a potom mi je ľúto, že takú dobrotu nemôžem na druhý deň dojesť Uvidím, ahojte
PaS- Messages : 12
Ahojte Dukanky, dneska som našla na nete túto super dietku a rozhodla som sa, že začínam aj ja. V auguste ideme na našu prvú dovolenku aj s detičkami a dneska mi moja váha ukázala 91kg pri výške 165cm. Musím niečo so sebou robiť!!! Po dvoch tehotenstvách mi ostalo neuveriteľných 28kg.
stania81- Messages : 1
ahojte baby, mam potrebu to napisat 2F21d - 4,9kg co je super a fakt to funguje!!!!drzte sa aj ostatne....mne vaha stala uz dlhsie ani deko dolu, uz som zacinala byt sklamana, ved to poznate - na kazdeho funguje nieco ine a zrovna toto je moj pripad, kedze ani 1. faza nebola nic prevratne -1,2 kg.. ale dnes mi srdiecko busilo ked som sa stavala na vahu - predtym som sa nepostavila par dni, po tom co som mala vzdy zlu naladu, ked nic neslo dolu - a dnes mam super deeeen - pohlo sa to huraa..zelam vsetko dobre aj statnym a vydrzte ten pocit ked sa to pohne je superskyyyy
renika napísal:ahojte baby, mam potrebu to napisat 2F21d - 4,9kg co je super a fakt to funguje!!!!drzte sa aj ostatne....mne vaha stala uz dlhsie ani deko dolu, uz som zacinala byt sklamana, ved to poznate - na kazdeho funguje nieco ine a zrovna toto je moj pripad, kedze ani 1. faza nebola nic prevratne -1,2 kg.. ale dnes mi srdiecko busilo ked som sa stavala na vahu - predtym som sa nepostavila par dni, po tom co som mala vzdy zlu naladu, ked nic neslo dolu - a dnes mam super deeeen - pohlo sa to huraa..zelam vsetko dobre aj statnym a vydrzte ten pocit ked sa to pohne je superskyyyy
Gratulujem a hlavne veľa trpezlivosti
Zuzka- Messages : 418
Zuzi tebe to este stale ide dole ?? Boze ty si stastna ,gratulujem ja este niake 2kg a sup do tretej
henrieta71- Messages : 159
[Gratulujem a hlavne veľa trpezlivosti [/quote]
Zuzi, vsimla som si ze viacere dievcata, vratane Teba chudnu aj v tretej faze, je to individualne alebo to potom ide uz same, ked vytuzenu vahu mas predsa dosiahnut do konca 2. fazy.. dik
Zuzi, vsimla som si ze viacere dievcata, vratane Teba chudnu aj v tretej faze, je to individualne alebo to potom ide uz same, ked vytuzenu vahu mas predsa dosiahnut do konca 2. fazy.. dik
renika napísal:[Gratulujem a hlavne veľa trpezlivosti
Zuzi, vsimla som si ze viacere dievcata, vratane Teba chudnu aj v tretej faze, je to individualne alebo to potom ide uz same, ked vytuzenu vahu mas predsa dosiahnut do konca 2. fazy.. dik[/quote]
Je to individuálne mne to išlo same
Zuzka- Messages : 418
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Strana 3 z 3
Povolenie tohoto fóra: