Zapcha co mam robit?
+7
Limet
Broňa
rybicka03
leapd
haui1
Hanadey
Tinkylinky
11 posters
Strana 1 z 1
Zapcha co mam robit?
Mam zapchu podstate od zaciatku diety na zaciatku mi pomahala kava, ale uz teraz neviem. Mne ovsene otruby nezaberaju Poradte mi
Tinkylinky- Messages : 2
Re: Zapcha co mam robit?
Mne zabral čaj Figuran z lekárne. Je vraj na štíhlu líniu, ale má aj mierne laxatívne účinky.
Hanadey- Messages : 26
Po nějaké době jsem zjistil, že mi pomůže dvakrát denně, nejlépe ráno a večer, polévková lžíce lněných semínek, namočených do vody nebo čaje. Nasypu si je do skleničky nebo hrníčku, zaleju horkým čajem, ony pak lépe nabobtnají, a nechám aspoň hodinku odležet. Někdy si večer nachystám semínka na ráno a ráno pak na večer. A problémy zmizely. Jen by se ta semínka neměla kousat, i když to k tomu svádí )Tinkylinky napísal:Mam zapchu podstate od zaciatku diety na zaciatku mi pomahala kava, ale uz teraz neviem. Mne ovsene otruby nezaberaju Poradte mi
haui1- Messages : 5
haui1 dakujem skusim to niekto mi este poradil, ze mam dat slivky do pohara a nechat cez noc odlezat a rano to vypit. lebo uz som zufala
Tinkylinky- Messages : 2
neboj nie si sama ja mam tiez zapchu..mala som ju aj mimo diety tak si to vies teraz predstavit ked som na diete,je to este horsie..tie lanove semienka som uz jedla ako mala a zaberalo..aj slivky pomahaju ale normalne ovocie nie je povolenie v 1. a 2. fazeTinkylinky napísal:haui1 dakujem skusim to niekto mi este poradil, ze mam dat slivky do pohara a nechat cez noc odlezat a rano to vypit. lebo uz som zufala
leapd- Messages : 2
ja kazde rano pijem Active Aloe zmiesane s vodou a pomaha to
rybicka03- Messages : 5
Tinkylinky napísal:Mam zapchu podstate od zaciatku diety na zaciatku mi pomahala kava, ale uz teraz neviem. Mne ovsene otruby nezaberaju Poradte mi
Na zápchu je veľmi dobrá ALOE VERA. V mojom e-shope mám 100 % prírodný výrobok, stačí 1 tabletka denne, pri veľkých problémoch 2 tabletky denne. Uvidíš, že ti určite pomôže a okrem zlepšenia tohto problému obsahuje aj veľa vitamínov, minerálov, aminokyselín, enzýmov atď. Je zdravá a naozaj účinná.
http://dukanovadieta-eshop.com/43-vitaminy-a-pastilky-na-chudnutie
Také mi funguje kysané zelí (kyslá kapusta po slovensky, pokud se nemýlím ) a psylium.
haui1- Messages : 5
Tinkylinky napísal:haui1 dakujem skusim to niekto mi este poradil, ze mam dat slivky do pohara a nechat cez noc odlezat a rano to vypit. lebo uz som zufala
Skús ráno na lačno vypiť 4dcl teplej vody..teplejšej ako vláčna..Po polhodine si daj raňajky. Vyskúšaj, na mňa to funguje.
Limet- Messages : 11
Ja kazde ráno,hned ako sa zobudim, vypijem pohar teplej vody,ale naozaj čo najteplejsej.A pocas dňa pijem Popradský čaj na chudnutie .Obsahuje Sennu a je celkom dobrý.Tinkylinky napísal:Mam zapchu podstate od zaciatku diety na zaciatku mi pomahala kava, ale uz teraz neviem. Mne ovsene otruby nezaberaju Poradte mi
Lucinka01- Messages : 6
Myslim, ze sennu nemozes stale pit, je navykova..
Limet- Messages : 11
za skúšku to stoji
Po nějaké době jsem zjistil, že mi pomůže dvakrát denně, nejlépe ráno a večer, polévková lžíce lněných semínek, namočených do vody nebo čaje. Nasypu si je do skleničky nebo hrníčku, zaleju horkým čajem, ony pak lépe nabobtnají, a nechám aspoň hodinku odležet. Někdy si večer nachystám semínka na ráno a ráno pak na večer. A problémy zmizely. Jen by se ta semínka neměla kousat, i když to k tomu svádí )[/quote]
No som 4tý deň v prvej fáze. Prvý deň bol fajn ale teraz mám rovnaký problém.
Vďaka za radu skúsim tie ľanové semiačka.
Len ma zaujíma : Pije sa to pred spaním a tesne po zobudení? pije sa to studené? a ako rýchlo sa dostaví účinok?
Vďaka
No som 4tý deň v prvej fáze. Prvý deň bol fajn ale teraz mám rovnaký problém.
Vďaka za radu skúsim tie ľanové semiačka.
Len ma zaujíma : Pije sa to pred spaním a tesne po zobudení? pije sa to studené? a ako rýchlo sa dostaví účinok?
Vďaka
Skúsenejšie baby...
na toto by som aj potrebovala niečo poradiť. Ja som už na DD 7 týždeň a tento problém ma večne trápi. Som rada ak sa mi "podarí" ísť raz na týždeň na wc.... myslím, že aj práve preto už stagnujem na váhe 2. týždeň. Kávu pijem takmer denne - tá nepomáha, ani acidko a iné podobné veci. Zeleniny jem tiež v BZ dostatok...takže už netuším z čoho by to mohlo byť...
Neskúšali ste niektorá aj čosi z lekárne na toto? Vopred Ď. za info )
na toto by som aj potrebovala niečo poradiť. Ja som už na DD 7 týždeň a tento problém ma večne trápi. Som rada ak sa mi "podarí" ísť raz na týždeň na wc.... myslím, že aj práve preto už stagnujem na váhe 2. týždeň. Kávu pijem takmer denne - tá nepomáha, ani acidko a iné podobné veci. Zeleniny jem tiež v BZ dostatok...takže už netuším z čoho by to mohlo byť...
Neskúšali ste niektorá aj čosi z lekárne na toto? Vopred Ď. za info )
zuzacka- Messages : 41
Treba aj pohyb, chodzu, brusaky, pit vela vody.
Ten caj zo senny si skusala?
Ten caj zo senny si skusala?
KLT- Messages : 488
KLT...denne som v práci na nohách 3-4 hodinky (chôdza), každý druhý deň doma po 45min cvičím - aj brušáky, piť veľa nedokážem, ale snažím sa min 1,5 - 2 litre čistej vody vypiť. Ako aj pred DD som mávala občas tieto problémy, ale teraz mávam také brucho ako "skala" tvrdé a viem že zo začiatku Dukana to bolo v poho...len posledné 3 týždne sa to zhoršilo a to robím všetko tak ako predtým...
Ale teda skúsim tej čaj kúpiť a uvidím čo to spraví... Ďakujem za info
Ale teda skúsim tej čaj kúpiť a uvidím čo to spraví... Ďakujem za info
zuzacka- Messages : 41
Similar topics
» ZAPCHA...ako na nu...
» Ahojte, zacinam od zajtra 18.9.2012, prida sa niekto?pls :)
» čo mám robiť
» co robit, ak nie su otruby?
» zaciatok 8.10.2012
» Ahojte, zacinam od zajtra 18.9.2012, prida sa niekto?pls :)
» čo mám robiť
» co robit, ak nie su otruby?
» zaciatok 8.10.2012
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: