otázky pred začatím diéty :-)
+4
Bronik
KLT
janka.rojko
coorky1405
8 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: otázky pred začatím diéty :-)
Famipo ako sa ti darí? ide to?
torinka- Messages : 125
No, pravdu povediac, cakala som, ze to pojde rychlejsie. Zda sa mi, ze to dlho trva, 1,5kg za tyzden, no neviem, mozno som iba narocna a ocakavam od toho prilis vela.torinka napísal:Famipo ako sa ti darí? ide to?
Jedla mi vobec nechutili, ale som rada, ze sa to zlepsuje, konecne som nasla sladidlo, ktore mu vyhovuje, takze chut je uz super, lebo predtym, co som uvarila vyzeralo skvelo aj vonalo, ale ta chut, no fuj. Vsetko som vyhodila. Aj obycajny pribinacik bol pre mna nejedly. Ale uz je to ok.
Ja by som chcela vediet, ci je vhodny tesco tvaroh, ktory ma sice 1%tuku, ale zato 10%cukru?
famipo- Messages : 15
Famipo veď to je krásny výsledok 1,5kg za týždeň, veď to máš do mesiaca 6 kíl a to je fantastické.
ja si varievam kadečo veľmi mi chutí chrenová omáčka, kaša z ovsených otrúb robím si ju so škoricou, omelety, vývar, kuracina mi už tiež lezie na nervy, ale idem skúsiť mletý rezeň urobiť tak uvidím ako mi to bude chutiť.
Držím ti palce, všetko kupuj light. :-)
ja si varievam kadečo veľmi mi chutí chrenová omáčka, kaša z ovsených otrúb robím si ju so škoricou, omelety, vývar, kuracina mi už tiež lezie na nervy, ale idem skúsiť mletý rezeň urobiť tak uvidím ako mi to bude chutiť.
Držím ti palce, všetko kupuj light. :-)
torinka- Messages : 125
famipo napísal:No, pravdu povediac, cakala som, ze to pojde rychlejsie. Zda sa mi, ze to dlho trva, 1,5kg za tyzden, no neviem, mozno som iba narocna a ocakavam od toho prilis vela.torinka napísal:Famipo ako sa ti darí? ide to?
Jedla mi vobec nechutili, ale som rada, ze sa to zlepsuje, konecne som nasla sladidlo, ktore mu vyhovuje, takze chut je uz super, lebo predtym, co som uvarila vyzeralo skvelo aj vonalo, ale ta chut, no fuj. Vsetko som vyhodila. Aj obycajny pribinacik bol pre mna nejedly. Ale uz je to ok.
Ja by som chcela vediet, ci je vhodny tesco tvaroh, ktory ma sice 1%tuku, ale zato 10%cukru?
Ahoj, môžem sa spýtať na to sladidlo čo má dobrú chuť?
Andrea G- Messages : 46
andrejka...ty mas kolko rokov?snazime ti tu pomoct..tak preco si neprestudujes vsetky principy diety??alebo si robis srandu?dukan je nizkotukova a nizkosacharidova dieta.a vysokobielkovinna...rozmyslaj..preco myslis ze tvaroh kde je 10% cukru bude pre chudnutie dobry?ziadny cukor!!!!sladidla mas celu skalu..preboha otvor internet a informuj sa...mas xylitol,erytritol,steviu,sukralozu..este ti je malo?
drz sa
drz sa
elena1975- Messages : 44
elena1975 napísal:andrejka...ty mas kolko rokov?snazime ti tu pomoct..tak preco si neprestudujes vsetky principy diety??alebo si robis srandu?dukan je nizkotukova a nizkosacharidova dieta.a vysokobielkovinna...rozmyslaj..preco myslis ze tvaroh kde je 10% cukru bude pre chudnutie dobry?ziadny cukor!!!!sladidla mas celu skalu..preboha otvor internet a informuj sa...mas xylitol,erytritol,steviu,sukralozu..este ti je malo?
drz sa
ahoj, to si písala mne? veď ja také jogurty nekupujem a ja som sa pýtala len na to sladidlo.
Ale ak chceš vedieť mám 34 a prečítala som si všetko, diétu držím 3 týždeň a ešte som neporušila ničím.
Pá
Andrea G- Messages : 46
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: