ovocne cerealie dukan
5 posters
Strana 1 z 1
ovocne cerealie dukan
chcela som sa opytat, ze ak si dam cerealie dukan s mliekom ci uz nemam potom papat otruby....prosim dajte mi niekto vediet je vas tu dost skusenych
Maria 309- Messages : 107
Re: ovocne cerealie dukan
Maria 309 napísal:chcela som sa opytat, ze ak si dam cerealie dukan s mliekom ci uz nemam potom papat otruby....prosim dajte mi niekto vediet je vas tu dost skusenych
dakujem vsetkym za Vase odpovede.......
matzika
Neviem, že čo obsahujú tieto cereálie, ale keď sú v nich otruby, tak potom už by si nemala jesť viac, ale ak v nej nie sú tak podľa toho v ktorej si fáze si otruby nalož. Do schudnitia:-)
Maria 309 napísal:Maria 309 napísal:chcela som sa opytat, ze ak si dam cerealie dukan s mliekom ci uz nemam potom papat otruby....prosim dajte mi niekto vediet je vas tu dost skusenych
dakujem vsetkym za Vase odpovede.......
matzika- Messages : 85
matzika
No teraz som sa pozerala na tie cereálie a veruže obsahujú otruby. Takže pozor lebo ich môžeš jesť len od 2. fázy a aj to len obmedzene ale potom už otruby nejedz.
matzika- Messages : 85
tie cereálie si si robila sama, či sú kupované?
Podľa toho, koľko si do nich dala otrúb, tak si to podeľ tak, aby si mala povolenú dennú dávku. Ak sú v nich už obsiahnuté 1,5 PL pre 1. fázu, tak už ďalšie otruby jesť nemôžeš.
Podľa toho, koľko si do nich dala otrúb, tak si to podeľ tak, aby si mala povolenú dennú dávku. Ak sú v nich už obsiahnuté 1,5 PL pre 1. fázu, tak už ďalšie otruby jesť nemôžeš.
Zdenka14- Messages : 230
teraz ma napadlo, aké je tam ovocie? to môžeš až od III. fázy
matzika napísal:No teraz som sa pozerala na tie cereálie a veruže obsahujú otruby. Takže pozor lebo ich môžeš jesť len od 2. fázy a aj to len obmedzene ale potom už otruby nejedz.
pre istotu som uz otruby nejedla....prva faza moja mala trvat 3 dni, ale ja som si dala styry.,takze na stvrty den som si dala tie cerealie, dufam, ze to az taky velky prehresok nie je , lebo sa snazim vsetko dodrziavat...
velmi pekne ti dakujem za odpoved
Zdenka14 napísal:tie cereálie si si robila sama, či sú kupované?
nie to su original ovocne cerealie dukan, obsahuju otruby, ale neviem kolko na jednu davku.....
Zdenka14 napísal:teraz ma napadlo, aké je tam ovocie? to môžeš až od III. fázy
ma porazi uz ich radsej ani nejem:( som sa dnes vazila a po 4 dnoch som dole len 1 kg...neviem kde robim chybu.....
tak keď sú z e-shopu, tak by tam mala byť dávka, koľko si ich môžeš dať na deň v tej ktorej fáze, nie?
- niekedy ma prekvapuje, že je to priamo od dukana, ale hodnoty, a zloženie tomu veľa ráz nenasvedčujú
- nevadí
- zdá sa ti, že chudneš pomaly? Ale to je lepšie, nie? koľko potrebuješ schudnúť, asi nie veľa, keď si mala byť v I. fáze len 3 dni, takže aj pre to ti to pôjde pomalšie, nezúfaj a vydrž
- robila si si výpočet podľa dukana? ako ti vyšiel.
- nech sa darí
- niekedy ma prekvapuje, že je to priamo od dukana, ale hodnoty, a zloženie tomu veľa ráz nenasvedčujú
- nevadí
- zdá sa ti, že chudneš pomaly? Ale to je lepšie, nie? koľko potrebuješ schudnúť, asi nie veľa, keď si mala byť v I. fáze len 3 dni, takže aj pre to ti to pôjde pomalšie, nezúfaj a vydrž
- nech sa darí
Zdenka14 napísal:tak keď sú z e-shopu, tak by tam mala byť dávka, koľko si ich môžeš dať na deň v tej ktorej fáze, nie?
- nevadí
- nech sa darí
no uz som to nasla 30g tolerovanych v 2 faze....
Ano chudnem pomaly oproti tomu kolko tu pochudli ostatne....ja by som chcela min 8 kg schudnut.vypocet som si robila vyslo mi, ze mala by som schudnut necelych 7 kg podla dukana moja vaha by mala byt 66,10, ale ja by som chcela ist aspon na 63-64kg
aj mne pri mojej výške 170 cm vypočítal dukan 66,7 kg a skončila som na 63,6 kg
ty koľko meriaš?
pôjde to, len neporušovať
ty koľko meriaš?
Zdenka14 napísal:aj mne pri mojej výške 170 cm vypočítal dukan 66,7 kg a skončila som na 63,6 kg
ty koľko meriaš?
meriam 175cm..........teraz som zmatena zo vsetkeho ked chcem dosiahnut 63 nemala som ostat viac dni v prvej faze.....?????
to už teraz nerieš, nevracaj sa späť, pekne pokračuj, aj tak si si dala jeden deň naviac
Zdenka14 napísal:to už teraz nerieš, nevracaj sa späť, pekne pokračuj, aj tak si si dala jeden deň naviac
ok tak ti velmi pekne dakujem...pomohla si mi.uz som mala chut s tym skoncit a zacat odznova...dufam, ze sa ke tej vahe dostanem;)
dakujem
Zdenka14 napísal:to už teraz nerieš, nevracaj sa späť, pekne pokračuj, aj tak si si dala jeden deň naviac
tak som sa predsa len rozhodla zacat odznova...zajtra si dam prvy den a dam si len tri dni 1 fazy....dovodom je, ze som prisla na to, ze som uzivala viac tolerovanych potravin a to by sa v prvej faze nemalo tak preto som isla dole len tolko ...teraz som si uz istejsie co presne jest tak dufam, ze to pojde dole viac ako po prvy krat...
to už budeš v 1. fáze 7 dní, pozor na to, aby si si neublížila - ale rozhodnutie je len na tebe
a to musim byt 7 dni? nemozem ist ako od zaciatku a zacat len 3 dni?
práveže nie!!!!
na to, koľko chceš málo schudnúť, ti stačili aj tie 3 dni, ty si si dala 4 a teraz si chceš dať ešte 3 naviac - ja len aby si si neprivodila nejaké problémy - byť tak zbytočne dlho len na čistých bielkovinách - bez zeleniny, užívaš aspoň nejaké vitamíny?
na to, koľko chceš málo schudnúť, ti stačili aj tie 3 dni, ty si si dala 4 a teraz si chceš dať ešte 3 naviac - ja len aby si si neprivodila nejaké problémy - byť tak zbytočne dlho len na čistých bielkovinách - bez zeleniny, užívaš aspoň nejaké vitamíny?
Zdenka14 napísal:práveže nie!!!!
jaaaj ja som ta zle pochopila...myslela som, ze ak chcem odznova zacat tak musim si dat dalsich 7 dni..vitaminy papap a citim sa dobre....necitim unavu ani nic takze preto som sa aj rozhodla.....3 dni zvladnem nie je to vela a potraviny povolene mi vyhovuju a chutia to je zaklad:D
Maria 309 napísal:Zdenka14 napísal:práveže nie!!!!
jaaaj ja som ta zle pochopila...myslela som, ze ak chcem odznova zacat tak musim si dat dalsich 7 dni..vitaminy papap a citim sa dobre....necitim unavu ani nic takze preto som sa aj rozhodla.....3 dni zvladnem nie je to vela a potraviny povolene mi vyhovuju a chutia to je zaklad:D
spravny pristup, som rada ze sa z toho tesis
Ahoj Zdenka síce od pôvodnej témy ale ako si si vytvorila graf? Poraď.Vidím že bývaš často na stránkach a už viac krát si mi pomohla. ĎakujemZenka14 napísal:teraz ma napadlo, aké je tam ovocie? to môžeš až od III. fázy
zuza1- Messages : 9
Similar topics
» produkty dukan
» POTRAVINY DUKAN
» Dukan Puding 1,2,3 faza
» DUKAN CHLIEB VIDEO
» Dukan podruhé, vaše zkušenosti?
» POTRAVINY DUKAN
» Dukan Puding 1,2,3 faza
» DUKAN CHLIEB VIDEO
» Dukan podruhé, vaše zkušenosti?
Strana 1 z 1