kde kupit potraviny
5 posters
Strana 1 z 1
kde kupit potraviny
Babulky pl poradte...kde kupim ze mlieko bez tuku, syriky a vsetky tie potraviny ktore mozem jest? Zacinam a dnes a obavam sa ako to dopadne mam doma 2,5 mesacne babo a kolikujeme tak sa bojim ze nevydrziiiim ((( Drzte mi paste pls
zz134- Messages : 6
Re: kde kupit potraviny
mlieko kupis vsade,ci tesco,rajo alebo v kauflande,ja kupujem to 0,5%.tvaroh kupujem rajo,syr pierko maju len v bille,mozes vsetko mliecne do 5%tuku,otruby kupujem v zdravej vyzive,vo vacsine miest maju tieto obchody,ale myslim ze s takym babom no neviem ci to zvladnes,ja mam 7mesacne,drzim DD skoro mesiac,a som totalne bez energie,najhorsie je ze nemozem po nom dojedat prikrmy a kasicky,vyzivy,lebo to lubim
Ewka12- Messages : 4
Jej dakujem Ti dnes som zautocila na obchody a pokupila veci. len syr som nezohnala, skusim tu Billu...a pls smotana existuje taka? tu som nenaSLA NIKDE ...dakujeeem
Dufam ze to zmakneme so spuntom.Musim schudnut som ako sud...fuj
Dufam ze to zmakneme so spuntom.Musim schudnut som ako sud...fuj
zz134- Messages : 6
NT smotana nie je, nahradzam ju v receptoch jogurtom alebo mliekom.
Len poznamka - dd nie je vhodna pre dojciace matky.
Len poznamka - dd nie je vhodna pre dojciace matky.
KLT- Messages : 488
Ahojte,
ja som kupila ovsenné otruby v Hypernove, od včera ich majú v akcii :-) 0,89€ za 250 g. Majú ich vyložené pri múke. A majú aj ten 3% syr Ďumbier light. Ten je v obsluhovanom pulte, je balený v celofáne. Je celkom dobrý. A aj ten jogurt zvolenský s 0% tuku a nepridávaný cukor nakupujem v Hypernove. V takom ružovom obale väčšia gramáž ako klasika. Je super, keď máš chuť na sladké, tak zaženie čierne myšlienky ;-). Dám si do neho trochu Goji a chutí ako sladkosť z hrozienkami. Naozaj doporučujem. Škoda, že nemajú sušené nízkotučné mlieko, majú iba polotučné a tučné, ale aj tak je dosť drahé, tak sa snažím piecť koláče do ktorých nejde, napr. kôpkový koláč. Ale všetko ostatné kupujem v hypernove :-).
zdravím a držím palce
p.
ja som kupila ovsenné otruby v Hypernove, od včera ich majú v akcii :-) 0,89€ za 250 g. Majú ich vyložené pri múke. A majú aj ten 3% syr Ďumbier light. Ten je v obsluhovanom pulte, je balený v celofáne. Je celkom dobrý. A aj ten jogurt zvolenský s 0% tuku a nepridávaný cukor nakupujem v Hypernove. V takom ružovom obale väčšia gramáž ako klasika. Je super, keď máš chuť na sladké, tak zaženie čierne myšlienky ;-). Dám si do neho trochu Goji a chutí ako sladkosť z hrozienkami. Naozaj doporučujem. Škoda, že nemajú sušené nízkotučné mlieko, majú iba polotučné a tučné, ale aj tak je dosť drahé, tak sa snažím piecť koláče do ktorých nejde, napr. kôpkový koláč. Ale všetko ostatné kupujem v hypernove :-).
zdravím a držím palce
p.
Paty- Messages : 4
Pridavam sa, u mna tiez Hypernova, nielen kvoli dobremu vyberu potravin, ale celkovo aj personal a atmosfera.
Similar topics
» pridá sa niekto???
» povolene potraviny, tolerovane potraviny - ZOZNAM
» tolerované potraviny
» Shirataki - kde kupit?
» Vyzva na boj!!!
» povolene potraviny, tolerovane potraviny - ZOZNAM
» tolerované potraviny
» Shirataki - kde kupit?
» Vyzva na boj!!!
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: