7 dnova dovolenka v 2. faze a nedodrziavanie vsetkych zasad - co robit teraz
+3
NibokaZv
matzika
ada1981
7 posters
Strana 1 z 1
7 dnova dovolenka v 2. faze a nedodrziavanie vsetkych zasad - co robit teraz
Bola som na dovolenke tyzden a uplne som porusila striedanie B a BZ dni. navyse som si dala par krat kusok normalneho chleba na ranajky a mala niekolko inych prehreskov. samozrejme vaha stupla o 2 kila.. a to som sa nejak velmi neprejedala, snazila som sa jest vela bielkovin, ale je pravda, ze som mala aj veci nepovolene.. co myslite, ze je najrozumnejsie? pokracovat dalej a zacat opat B a BZ dni ako som to robila predtym alebo je potrebne zacat uplne odznova 1. fazou? Hnevam sa sama na seba, uz som mohla ist do 3. fazy..
ada1981- Messages : 41
Re: 7 dnova dovolenka v 2. faze a nedodrziavanie vsetkych zasad - co robit teraz
Pokračuj pekne v BD a BZ. Možno tá váha pôjde najprv pomalšie, ale potom sa to upraví, ak ovšem nebudeš opätovne porušovať pravidlá. Hlavu hore.ada1981 napísal:Bola som na dovolenke tyzden a uplne som porusila striedanie B a BZ dni. navyse som si dala par krat kusok normalneho chleba na ranajky a mala niekolko inych prehreskov. samozrejme vaha stupla o 2 kila.. a to som sa nejak velmi neprejedala, snazila som sa jest vela bielkovin, ale je pravda, ze som mala aj veci nepovolene.. co myslite, ze je najrozumnejsie? pokracovat dalej a zacat opat B a BZ dni ako som to robila predtym alebo je potrebne zacat uplne odznova 1. fazou? Hnevam sa sama na seba, uz som mohla ist do 3. fazy..
matzika- Messages : 85
Re: 7 dnova dovolenka v 2. faze a nedodrziavanie vsetkych zasad - co robit teraz
Pokračuj pekne v BD a BZ. Možno tá váha pôjde najprv pomalšie, ale potom sa to upraví, ak ovšem nebudeš opätovne porušovať pravidlá. Hlavu hore. [/quote]
dakujem velmi pekne... po 2 dnoch B a 2 dnoch BZ je dnes uz 1. kilo dole.. a to som bola vcera a predvcerom na oslave a mala 2 kusky z torty.. dnes a zajtra si dam B den a uvidim co sa stane.. dovolenka stale za to.. snad to druhe kilo pojde dole tiez rychlo a budem pokracovat dalej.. este, ze ma clovek toto forum.. inak by som to uz mozno aj vzdala..
dakujem velmi pekne... po 2 dnoch B a 2 dnoch BZ je dnes uz 1. kilo dole.. a to som bola vcera a predvcerom na oslave a mala 2 kusky z torty.. dnes a zajtra si dam B den a uvidim co sa stane.. dovolenka stale za to.. snad to druhe kilo pojde dole tiez rychlo a budem pokracovat dalej.. este, ze ma clovek toto forum.. inak by som to uz mozno aj vzdala..
ada1981- Messages : 41
neboj sa ja si myslím že to pôjde pekne zasa dolu ale ja som teraz tiež pred dovolenkou a tiež sa toho trošku obávam ale dúfam že to zvládnem :-)
NibokaZv- Messages : 9
tiež som počas dovolenky porušovala, a šup hore tri kila, ale po necelom tyzdni sa to upravilo, dokanca zliezlo este pol kila dole... A mam pocit, ze dokonca z cm dost ubudlo... Takze ziadne obavy...
Lulux83- Messages : 5
Ahojte, baby, tiez som sa nedavno vratila z dovci - 10 dni all inclusive a ani som tam nesla s tym, ze sa budem snazit, lebo je to jednak najkrajsich (a najdrahsich) par dni celeho roka a jednak snazit sa o bielkovinovu stravu v Egypte sa velmi neda
Navrat som zavrsila dalsimi dvoma "normal" dnami, nechybal nanuk, cokolada ani chipsy .
Vaha vecer po prichode a veceri ukazovala plus 2 kila, zliezli este pocas tych dvoch "normal" dni, a dnes, po tretom dni doma (uz B) som padla pod svoju psychologicku a roky nedosiahnutelnu hranicu a rano som na vahe videla 6-ku!
Este cakam, ci nepride trest, ale zatial co som zhresila aj v minulosti (3 dni v Prahe), tak to nemalo ziadny/skoro ziadny negativny vplyv, ba skor skvely psychicky (konecne nieco chutne), takze podla mojich skusenosti sa nemusite bat ziadnej katastrofy
Navrat som zavrsila dalsimi dvoma "normal" dnami, nechybal nanuk, cokolada ani chipsy .
Vaha vecer po prichode a veceri ukazovala plus 2 kila, zliezli este pocas tych dvoch "normal" dni, a dnes, po tretom dni doma (uz B) som padla pod svoju psychologicku a roky nedosiahnutelnu hranicu a rano som na vahe videla 6-ku!
Este cakam, ci nepride trest, ale zatial co som zhresila aj v minulosti (3 dni v Prahe), tak to nemalo ziadny/skoro ziadny negativny vplyv, ba skor skvely psychicky (konecne nieco chutne), takze podla mojich skusenosti sa nemusite bat ziadnej katastrofy
Mellin- Messages : 82
baby, tak ja som sa vratila z dovolenky a napocudovanie vaha mi nenarastla a to som sa neobmedzovala :-) jupiii, ale zase na druhes strane ja som vodny clovek a vkuse som plavala, takze asi aj to pomohlo .-)
bibka- Messages : 37
ja, ak vám môžem poradiť - pokračovať v normálnom dukanovskom režime - sama som si to skúsila, po dvoch víkendoch, kedy som totálne zlyhala, som od pondelka začala zasa poslušne a do stredy bolo to navyše preč .. do piatku som mala dokonca aj menej kg ako predtým ....
takže asi tak
takže asi tak
anazuz- Messages : 26
Similar topics
» Teraz sa to podari?
» čo mám robiť
» co robit, ak nie su otruby?
» Zapcha co mam robit?
» ZLTKA v 2 FAZE
» čo mám robiť
» co robit, ak nie su otruby?
» Zapcha co mam robit?