tolerované potraviny
+20
krasulka1981
KLT
Seginka
maria148@post.sk
Katarína Kurillová
antika
Kajka
anazuzzuzana
lesanka
putulinka
henrieta71
lubatko
dejna1991
Zuzka
Rysauka1
Broňa
kallova
Ľuba
misapo
if1
24 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: tolerované potraviny
anazuzzuzana napísal:čo znamená obmedzené množstvo,dnes som mala na obed a ostalo mi aj na večeru...Zuzka napísal:anazuzzuzana napísal:ahojte,môže sa v tejto diéte jesť aj sójové mäso???
Môže ale je obmedzené množstvom
veď to sójové mäso obsahuje veľa bielkovín...
anazuzzuzana- Messages : 3
Ahojte, chcela by som sa spýtať či sa v 1. fáze môžu papať arašidy. Začala som len nedávno s diétou ale už mi dochádzajú nápady a navyše mám stále na niečo chuť. Ďakujem
Kajka- Messages : 2
Rada by som vedela, ci sa moze pouzivat sojove mlieko. Som zvyknuta pit kavu len so sojovym mliekom a tak mi najviac chuti, tak by ma to zaujimalo.
A este taka nezvycajna otazka: v ramci ryb moze sa jest aj cerveny kaviar ? Nie je to ani v povolenej ale ani v zakazanej skupine
Dakujem vopred.
A este taka nezvycajna otazka: v ramci ryb moze sa jest aj cerveny kaviar ? Nie je to ani v povolenej ale ani v zakazanej skupine
Dakujem vopred.
Katarína Kurillová- Messages : 3
sojove mlieko nemozes, skus vyskusat nizkotucne mliecko alebo polotucne, uuha v dukanovej diete medzi rybami nie je zaradeny kaviar tak asi tiez nie
antika- Messages : 70
DNes pri veľkom diétnom nákupe, som zahliadla aj sójovú majonézu..zisťujem však, že ju asi nemôžem...či? poraďte ...ďakujem
maria148@post.sk- Messages : 4
AHojte, vela z vas tu spomina soju. Vcera som citala, ze zo zaciatku bola zaradena do jedalnicka, ale po niekolkych rokoch ju vyradili, kvoli tomu, ze soja obsahuje vela tukov.
Takze soja a sojove produkty nie
Takze soja a sojove produkty nie
Seginka- Messages : 45
a co hovorite na novinku syr protein Eggcheese? je to cisto z vajecnych bielkov udene a neudene hm?
antika napísal:a co hovorite na novinku syr protein Eggcheese? je to cisto z vajecnych bielkov udene a neudene hm?
Kde si ho prosim Ta kupila? Chcela by som vyskušať.
krasulka1981- Messages : 22
v kauflande a terne ho maju
Dakujem, asi sa tam co najskor zastavim
krasulka1981- Messages : 22
mám otázočku, pokiaľ nemám chuť na jogurt môžem si dať aj tvaroh? alebo smotanu? a či by sa dala tolerovať aj nejaká diétna nízkokalorická zmrzlina? keď už ide leto
gwenciciak- Messages : 15
jasne tvaroh si kludne daj ,smotanu asi nizkotucnu neviem ci najdes no a zmrzlinu asi len taku co si sama doma spravis ,lebo kupovane maju vela cukru aj tuku
henrieta71- Messages : 159
ja som mala na mysli že by som si vyrobila nejakú zmrzlinu z nízkotučného jogurtu a vanilka do toho a také (rada experimentujem)
gwenciciak napísal:mám otázočku, pokiaľ nemám chuť na jogurt môžem si dať aj tvaroh? alebo smotanu? a či by sa dala tolerovať aj nejaká diétna nízkokalorická zmrzlina? keď už ide leto
jasne tvaroch kludne môžeš a čo sa týka zmrzlinky môžeš si dať zamraziť colu zero budeš mať taku fajnučku dreň alebo si vymiešaj ovocný jogurt 0,1% tuku ( je to tolerovaná potravina 1 ks na deň) pridaj tvaroch škoricu a daj si to zamraziť
Zuzka- Messages : 418
a tie otruby,čo sa majú jesť, kamarátka mi hovorila, že je to dosť nechutné...tak to si môžem skombinovať aj s jogurtom nie?
Dámy, netreba to preháňať z obmedzovaní. Ani vajec, ani jogurtov, tvarohom.... jedzte všetko čo je dovolené a kedykoľvek. Ja dokonca si varím obyčajný puding, no samozrejme bez cukru. Ak mám chuť dám si aj orechy. Telo Vám ukáže čo práve potrebuje. Keď som začala s dukanou za týždeň som spotrebovala cca 30 vajec. Výsledok zvýšený cholesterol. No ale telo si zvyklo na inú stravu a zloženie, po pár týždňoch sa to upravilo. Ja som začala menej jesť a chudnem rovnako. Podotýkam, keď som začala, dokázala som vstať aj v noci a najesť sa. Teraz nemám takého pocity a potreby. Podstata aby som nebola hladná. No problém s potením sa tiež vytratil. Teraz len po veľkom množstve vody behám ako prietokový ohrievač celú noc. No ale to sa nedozviete v tej knihe.
Martina1212- Messages : 4
gwenciciak napísal:a tie otruby,čo sa majú jesť, kamarátka mi hovorila, že je to dosť nechutné...tak to si môžem skombinovať aj s jogurtom nie?
otruby máš predsa aj v chlebe alebo v plackách, aj to sa ráta.
Martina1212- Messages : 4
podľa toho čo obsahujú... ale ja by som to nejedla, je všeobecne známe, že majú ešte viac kalorii ako normálne pečivo... čo tak dukan chlebík?
aishasea- Messages : 12
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» povolene potraviny, tolerovane potraviny - ZOZNAM
» kde kupit potraviny
» povolene potraviny
» POTRAVINY DUKAN
» Povolené potraviny
» kde kupit potraviny
» povolene potraviny
» POTRAVINY DUKAN
» Povolené potraviny