ovsene otruby
Strana 1 z 1
ovsene otruby
Ahojte dukanky...chcela by som sa opytat ake mate skusennosti v akej forme je najlepsie ovsene otruby pouzivat...jemne alebo nemlete, je to uplne jedno? Predpokladam, ze ucinok je rovnaky...len niekde som citla, ze nemlete su lepsie na pecenie chleba. Mala som take stredne jemne ..teraz mi prisli z e-schopu uplne jemnucke ako muka...tie nemlete som este nemala.
evlin- Messages : 1
Date d'inscription : 11.04.2012
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra:
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29
» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby
» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka
» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya
» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621
» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka
» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata