Ovsene otruby
+11
Zuzka
janula1974
lienkaGL
janiene
Darča
vanusa
lesanka
Le.michaela
VIFI
hakimm
laurita113
15 posters
Strana 1 z 1
Ovsene otruby
Joj moji zlatí, chcem sa opýtať, či môžu byť ovsené otruby s klíčkami??? lebo dnes som zašla do DM drogerie a mali iba tieto, resp. keď som ho pýtala od predavačky, dala mi rovno tento a iný ani nebol...hádam to nevadí, či áno?
laurita113- Messages : 9
Re: Ovsene otruby
Ahoj všem, ty otruby jsou příšerný.Držím 1.f 6 den a lezou mi krkem.:-)))
hakimm- Messages : 8
Treba myslieť pozitívne: i keď ti nechutia, veľmi ti prospejú... Ja som si zvykla, každé ráno do bieleho jogurtu (ten si robím sama) pridávam jednu polievkovú lyžicu otrub a trocha škorice, zamiešam a nechám trocha odstáť. Môžem povedať, že som si ich tak obľúbila, že sa na ne i teším. Večer si ich dávam tiež v tejto forme. Zasýtia. (Nejem ich v inej forme). Inak by sa musela dávka zredukovať.
VIFI- Messages : 3
mozno bude blbost, co napisem )) ale mne ak zabudnem dat napr.ze rano do jodurtu a inam sa mi nehodia, tak si ich normalne po malych lyzickach dam do ust a zapijem colou zero jasne, nie je to super zdravy napoj, ale niekedy vazne potrebujem nieco pre mna "normalne" a kedze je to to zero, nemam moc vycitky svedomia, ked ide len o pohar. Hlavne je, ze sa ako keby otruby rozpustia a splachnem ich v pohode a aj mi to chuti
laurita113- Messages : 9
.... tak to si neumím ani představit...:-((((laurita113 napísal:mozno bude blbost, co napisem )) ale mne ak zabudnem dat napr.ze rano do jodurtu a inam sa mi nehodia, tak si ich normalne po malych lyzickach dam do ust a zapijem colou zero jasne, nie je to super zdravy napoj, ale niekedy vazne potrebujem nieco pre mna "normalne" a kedze je to to zero, nemam moc vycitky svedomia, ked ide len o pohar. Hlavne je, ze sa ako keby otruby rozpustia a splachnem ich v pohode a aj mi to chuti
hakimm- Messages : 8
psenicne otruby su velka blbost? lebo ovsene som nezohnala a nechcela som zaciatok diety odkladat.
Le.michaela- Messages : 10
Le.michaela napísal:psenicne otruby su velka blbost? lebo ovsene som nezohnala a nechcela som zaciatok diety odkladat.
Radšej si kúp ovsené otruby, u nás ich majú normálne v bio obchode. Kým nemáš ovsené tak zatiaľ si daj tieto čo máš, ale určite si kúp ovsené
lesanka- Messages : 42
zohnala som ovsene otruby, mlete bez klickov, ciste nasi susedia ich predavaju (mala som ich rovno pod nosom a nevedela o tom ) ak mate niektora zaujem, neviete ich zohnat, resp. kym ich brona nebude mat dostupne v e-shope, napiste mi, dohodneme sa a mozem vam poslat 0,79 eur 250g (+ postovne, ak ste mimo BA)
Le.michaela- Messages : 10
...je predpísané 1a1/2 až 2 lyžice ovsených otrúb denne. Je jedno ako ich konzumjem, či v placke, alebo v jogurte? Ďakujem.
vanusa- Messages : 7
ahoj, je to úplne jedno. ak si robíš placky alebo chlebík, tak si to musíš ale rozdeliť, aby si zjedla len max. 2 PL
Ja som si dnes robila placky - kvázy slané koláčiky na raňajky a rozdelila som to na 3 dni. tu je recept:
5 PL ovsených otrúb, 1 bielko, 1 PL 0,1% bieleho jogurtu, 2 PL nízkotúčného cottage, 1/4 nadrobno nákrájanej cibule, soľ, trošku sušeného cesnaku. Všetko spolu dobre zamiešaš a malou lyžičkou si urobíš kvôlky na papier na pečenie, radšej viac od seba a pečieš 20 minút na 180°C. Potom po upečení ich polož na papierový obrúsok aby odsal vlhkosť. Sú dobré, tá cibuľa im dáva dobrú chuť a môžeš zjesť za deň 2 ks.
Ja som si na to dala tvarohovú nátierku - 2 ČL nízkotučného tvarohu a 1 ČL 0,1% jogurtu, soľ. Ak si v 2F tak k tomu čerstvú zeleninu.
Ak si v 1F, tak tú cibuľu vynechaj a daj si viac sušeného cesnaku, alebo nič. A máš vyriešený príjem otrúb.
Ja som si dnes robila placky - kvázy slané koláčiky na raňajky a rozdelila som to na 3 dni. tu je recept:
5 PL ovsených otrúb, 1 bielko, 1 PL 0,1% bieleho jogurtu, 2 PL nízkotúčného cottage, 1/4 nadrobno nákrájanej cibule, soľ, trošku sušeného cesnaku. Všetko spolu dobre zamiešaš a malou lyžičkou si urobíš kvôlky na papier na pečenie, radšej viac od seba a pečieš 20 minút na 180°C. Potom po upečení ich polož na papierový obrúsok aby odsal vlhkosť. Sú dobré, tá cibuľa im dáva dobrú chuť a môžeš zjesť za deň 2 ks.
Ja som si na to dala tvarohovú nátierku - 2 ČL nízkotučného tvarohu a 1 ČL 0,1% jogurtu, soľ. Ak si v 2F tak k tomu čerstvú zeleninu.
Ak si v 1F, tak tú cibuľu vynechaj a daj si viac sušeného cesnaku, alebo nič. A máš vyriešený príjem otrúb.
Darča- Messages : 11
Darča, ďakujem veľmi pekne za recept a radu. Upečiem hneď zajtra, lebo ja som chlebový typ a strašne mi chýba. Urobím si nátierku a to budú raňajočky Very Happy Ak máš ešte nejaký receptík, budem rada keď sa podelíš. Ešte raz dík.
Darča napísal:ahoj, je to úplne jedno. ak si robíš placky alebo chlebík, tak si to musíš ale rozdeliť, aby si zjedla len max. 2 PL
Ahojte. Prajem pekný deň. Tiež som rozmýšľaľa nad touto diétou , len neviem kde kúpiť tie ovsené otruby, ak niekto viete poradiť budem veľmi vďačná som zo Šale pa
janiene- Messages : 1
janiene napísal:Ahojte. Prajem pekný deň. Tiež som rozmýšľaľa nad touto diétou , len neviem kde kúpiť tie ovsené otruby, ak niekto viete poradiť budem veľmi vďačná som zo Šale pa
Ahoj. Aj Tebe pekný deň. Ja ich kupujem v predajni "zdravá výživa" aj v
DM-drogéria má otruby s klíčkami, alebo pozri na nete... Príjemné
chudnutie
prosím vás... ovsené otruby a ovsene vlocky su jedno a to iste??? lebo nikde neviem najst otruby...
lienkaGL- Messages : 1
V Košiciach ovsene otruby maju v cottbuse, vyraba to ravita sk
janula1974- Messages : 3
lienkaGL napísal:prosím vás... ovsené otruby a ovsene vlocky su jedno a to iste??? lebo nikde neviem najst otruby...
Nie nie vôbec to nie je jedno . Vločky nesmieš. V DM drogeríí alebo v BIo potravinách najdee ovsené otruby. Ak ich nebudu mať tak dočasu použi prenikčne ale len kým nezoženieš ovsene. Aj Bronka v e-chope ma.
Zuzka- Messages : 418
otruby
Dievčence ak má niekto záujem mám na predaj otruby od Broni-mám tráviace problémy, tak ich nebudem môcť jesť.
predám za cenu ako som kúpila+ poštovné-verím že sa niektorej z vás zídu
andy39- Messages : 6
janiene napísal:Ahojte. Prajem pekný deň. Tiež som rozmýšľaľa nad touto diétou , len neviem kde kúpiť tie ovsené otruby, ak niekto viete poradiť budem veľmi vďačná som zo Šale pa
Dievčence ak má niekto záujem mám na predaj otruby od Broni-mám tráviace problémy, tak ich nebudem môcť jesť.
andy39- Messages : 6
Ovsené otruby certifikované doktorom Dukanom
http://dukanovadieta-eshop.com/ovsene-otruby-a-keksiky/83-certifikovane-ovsene-otruby-250-g.html
Baby, akurát som pridala do môjho eshopu certifikované ovsené otruby, nikde inde na Slovensku ich nenájdete !
Francúzsky lekár Pierre Dukan odporúča len tie, ktoré sú v strednej veľkosti (bis), 6 krát preosiate. Táto kombinácia sa označuje ako trieda M2bisB6. Sú pri diéte najúčinnejšie. Na Slovensku sa takéto otruby však nevyrábajú, tak som vám ich priniesla z Francúzska, nakoľko ste ma o ne mnohé žiadali. Ináč, chuťovo sú oveľa lepšie.
Baby, akurát som pridala do môjho eshopu certifikované ovsené otruby, nikde inde na Slovensku ich nenájdete !
Francúzsky lekár Pierre Dukan odporúča len tie, ktoré sú v strednej veľkosti (bis), 6 krát preosiate. Táto kombinácia sa označuje ako trieda M2bisB6. Sú pri diéte najúčinnejšie. Na Slovensku sa takéto otruby však nevyrábajú, tak som vám ich priniesla z Francúzska, nakoľko ste ma o ne mnohé žiadali. Ináč, chuťovo sú oveľa lepšie.
laurita113 napísal:Joj moji zlatí, chcem sa opýtať, či môžu byť ovsené otruby s klíčkami??? lebo dnes som zašla do DM drogerie a mali iba tieto, resp. keď som ho pýtala od predavačky, dala mi rovno tento a iný ani nebol...hádam to nevadí, či áno?
Ahojte,
ja som kupila ovsenné otruby v Hypernove, od včera ich majú v akcii :-) 0,89€ za 250 g. Majú ich vyložené pri múke. A majú aj ten 3% syr Ďumbier light. Ten je v obsluhovanom pulte, je balený v celofáne. Je celkom dobrý. A aj ten jogurt zvolenský s 0% tuku a nepridávaný cukor nakupujem v Hypernove. V takom ružovom obale väčšia gramáž ako klasika. Je super, keď máš chuť na sladké, tak zaženie čierne myšlienky ;-). Dám si do neho trochu Goji a chutí ako sladkosť z hrozienkami. Naozaj doporučujem. Škoda, že nemajú sušené nízkotučné mlieko, majú iba polotučné a tučné, ale aj tak je dosť drahé, tak sa snažím piecť koláče do ktorých nejde, napr. kôpkový koláč. Ale všetko ostatné kupujem v hypernove :-).
zdravím a držím palce
p.
Paty- Messages : 4
lienkaGL napísal:prosím vás... ovsené otruby a ovsene vlocky su jedno a to iste??? lebo nikde neviem najst otruby...
NIE. Nie je to to isté. Je to úplne niečo iné. Dočítaš sa to na stránkach.
Akurát som písala, že ovsenné otruby zoženieš v hypernove, akurát sú v akcii za 0,89€ 250g.
Paty- Messages : 4
Ahoj...
Chcela by som sa ťa spýtať či máš k dispozícii ešte tie ovs.otruby... rada by som sa s tebou nejak dohodla.... fakt sa na nič zháňajú... :(Díky za odpoveď... elvie1Le.michaela napísal:zohnala som ovsene otruby, mlete bez klickov, ciste :)nasi susedia ich predavaju (mala som ich rovno pod nosom a nevedela o tom ) ak mate niektora zaujem, neviete ich zohnat, resp. kym ich brona nebude mat dostupne v e-shope, napiste mi, dohodneme sa a mozem vam poslat :)0,79 eur 250g (+ postovne, ak ste mimo BA)
elvie1- Messages : 1
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: