Ako sa chudne v II.fáze?
3 posters
Strana 1 z 1
Ako sa chudne v II.fáze?
Ahoj kočky,
volám sa Michaela a potrebujem poradiť.DD držím zatiaľ krátko,len od 3.3.Prvú fázu som držala 3 dni,schudla som 2 kg.Druhú držím už dva týždne a zatiaľ sa mi podarilo zhodiť len 1 kg a aj ten mi po BZ dni znovu skočí hore.Vie mi nikto povedať,že ako chudol v II.fáze? A koľko sa vlastne môže zjesť tých ,,povolených potravín"?Ďakujem moc!!!!!!
volám sa Michaela a potrebujem poradiť.DD držím zatiaľ krátko,len od 3.3.Prvú fázu som držala 3 dni,schudla som 2 kg.Druhú držím už dva týždne a zatiaľ sa mi podarilo zhodiť len 1 kg a aj ten mi po BZ dni znovu skočí hore.Vie mi nikto povedať,že ako chudol v II.fáze? A koľko sa vlastne môže zjesť tých ,,povolených potravín"?Ďakujem moc!!!!!!
Michaela Hazlingerová- Messages : 24
Re: Ako sa chudne v II.fáze?
Michaela Hazlingerová napísal:Ahoj kočky,
Je to individuálne každá z nas chudne inak ..ale to že stojiš na vahe je normalne tým prešla každá z nas...ako striedaš BD a BZ? povolených potravín môžeš jesť koľko chceš... dôležite e to čím viac zješ tým je efektivita diety lepšia a najdôležitejšie je veľa piť min. 2l vody resp. tekutin... a ešte otázočka cvičíš? popiš mi čo tak jedávaš napr. čo budeš dnes papkať
Zuzka- Messages : 418
Ďakujem za odpoveď.
Takže poporade:BZ a BD striedam 1/1,ale tak som čítala,že je to najlepšie...možno nie. 2l vody sú pre mňa strašne veľa,som rada,keď do seba dostanem 1,5 l a to je v tom aj čaj...od malička málo pijem.Cvičiť necvičím,len sa nachodím za deň dosť...Dnes mám BD-ráno som mala kávu a Jogobellu light,na obed mám cca 200 g šunky morčacej a nízkotučný jogurt,na olovrant ešte kúsok tiramisu Dukan a k večeri lososa s otrubovým toastom:-DDDD
Tak neviem...
Takže poporade:BZ a BD striedam 1/1,ale tak som čítala,že je to najlepšie...možno nie. 2l vody sú pre mňa strašne veľa,som rada,keď do seba dostanem 1,5 l a to je v tom aj čaj...od malička málo pijem.Cvičiť necvičím,len sa nachodím za deň dosť...Dnes mám BD-ráno som mala kávu a Jogobellu light,na obed mám cca 200 g šunky morčacej a nízkotučný jogurt,na olovrant ešte kúsok tiramisu Dukan a k večeri lososa s otrubovým toastom:-DDDD
Tak neviem...
ja som striedala 2/2 ja mam pestrejšiu stravu varím si každý deň a v II. fáze som jedla podstatne viac xixi teraz už menej oveľa ..určite si var aj polievky aby si mala 1x za deň teplú stravu a skus pripojiť aj acidko ...inač ja som pila aj mieko 0,5% to je tiež tekutina ale skus vypiť 2 l ( to je spolu čaj voda mlieko..).... ale papkaš spravne len treba vydržať ono to pojde
Zuzka,aj ja som už rozmýšľala,že začnem 2/2,je to také pestrejšie.Mlieko pijem nízkotučné,len neviem,koľko sa môže denne.S polievkou mám problém,nakoľko v práci nemáme mikrovlnku a večer už na polievku nemám chuť.Cez víkend je to lepšie,tak uvidím.Ty si teraz v ktorej fáze?A koľko si držala II.?A ešte čo sa týka pudingu,ja si varím zo Zlatého klasu s nízkotučným mliekom a kvapkou sladidla,potom do toho zamiešam otruby a je to fajn.Snáď ten Zlatý klas nie je taký prehrešok....
Nie som si ista, ale mam pocit, ze zlaty klas ma aj cukor v sebe, nie?
precitaj si zlozenie a podla toho sa zariad.
precitaj si zlozenie a podla toho sa zariad.
KLT- Messages : 488
Michaela Hazlingerová napísal:Zuzka,aj ja som už rozmýšľala,že začnem 2/2,je to také pestrejšie.Mlieko pijem nízkotučné,len neviem,koľko sa môže denne.S polievkou mám problém,nakoľko v práci nemáme mikrovlnku a večer už na polievku nemám chuť.Cez víkend je to lepšie,tak uvidím.Ty si teraz v ktorej fáze?A koľko si držala II.?A ešte čo sa týka pudingu,ja si varím zo Zlatého klasu s nízkotučným mliekom a kvapkou sladidla,potom do toho zamiešam otruby a je to fajn.Snáď ten Zlatý klas nie je taký prehrešok....
Ahoj mne to tak vyhovovala viac 2/2 mlieka môžeš koľko chceš je to neobmedzené....nie zlatý klas nesmieme v BIO potravinách som si kupila puding... majú ho aj v Bille aj v Tescu pri Bio potravinách... ja držim dietu od 17,.11.2011 v I.faze som bola 3 dni a v druhej som cca od 20.02.2012 tak nejako už neviem presne
Similar topics
» 3. fáze - jak se co jí?
» porušení 1 fáze?
» ZLTKA v 2 FAZE
» Kakao od 1. fáze
» pribrala som v 3.faze :(
» porušení 1 fáze?
» ZLTKA v 2 FAZE
» Kakao od 1. fáze
» pribrala som v 3.faze :(
Strana 1 z 1