dukanky a broni prosim vas jak je to se syrem?
+3
Broňa
Miška2107
lucijanek2
7 posters
Strana 1 z 1
dukanky a broni prosim vas jak je to se syrem?
u nas to pirko syr neni:/ nikde..jedine boryna 20 proc,pak madeland 10proc,ediam 20 proc co ma podle me kolem 40 proc susiny..opravdu nevim jak to se syrama je jestli se jednou za cas muzou jake tedy nejlepe ja vim ze tvaruzky olomoucky ale ja si je koupila a moc mi nejedou:-) nebo nemate nejaky recept kde budou tak vyrazny?
lucijanek2- Messages : 14
Re: dukanky a broni prosim vas jak je to se syrem?
lucijanek2 napísal:u nas to pirko syr neni:/ nikde..jedine boryna 20 proc,pak madeland 10proc,ediam 20 proc co ma podle me kolem 40 proc susiny..opravdu nevim jak to se syrama je jestli se jednou za cas muzou jake tedy nejlepe ja vim ze tvaruzky olomoucky ale ja si je koupila a moc mi nejedou:-) nebo nemate nejaky recept kde budou tak vyrazny?
No tak jedine zapiect tie tvaruzky na mäsku...myslim ze vtedy sa to da spapat aj ked Vam tak same nejdu...vyskusajte a uvidite...ja si tak raz za dva tyzdne dam aj mozzarelu light aj ked ma 8,5% ja som syrovy maniak
Miška2107- Messages : 26
syr Pierko 3 % tuku
Syr ementál Pierko 3 % tuku dostať hlavne v predajňiach BILLA a TERNO. Neviem, kde bývaš, ale nemáte tam niekde BILLU ? Vyzistím, aké syry sú ešte veľmi s nízkym obsahom tuku a dám vedieť ?
broni čr strakonice billu tu je tak by si mi moc pomohla:-)
broni prosim zjistila si neco takoveho v teto bille?
Leerdamer light
Ja som sa niekde dočítala, že Leerdamer lightlife je vhodný....tak dúfam, že je to pravda, keďže ho veselo konzumujem
Hanadey- Messages : 26
Ja poznám Leerdamer lightlife len so 17 % tuku. Ten by si nemala, ale možno si objavila s menším obsahom tuku ???
Noooo to bude asi on , takže som ho už zase pekne z jedálnička vyradilaBroňa napísal:Ja poznám Leerdamer lightlife len so 17 % tuku. Ten by si nemala, ale možno si objavila s menším obsahom tuku ???
No sorry, že som ťa pripravila o chuť na tento syr. Olomoucké syrečky majú len 0,6 % tuku, tie by si mohla, ale neviem, či ich máš rada. Nie je to to isté ako Leerdamer...
broni mam doma zavarenou zeleninu od babicky kyselou ale ta neni dia mam od ni okurky atd a pak mam tady svoji zaarenou repu a ta je dia muzu ji denne misto okurky? kolik ji tak muzu treba k masu? okurky mam taky ale ne bez cukru ta repa je bez cukru jen s umelym sladidlem
nebo muzu i tu od babicky?
Broňa napísal:No sorry, že som ťa pripravila o chuť na tento syr. Olomoucké syrečky majú len 0,6 % tuku, tie by si mohla, ale neviem, či ich máš rada. Nie je to to isté ako Leerdamer...
Vďaka Broni, ja ich skúsim
lucijanek2 napísal:broni mam doma zavarenou zeleninu od babicky kyselou ale ta neni dia mam od ni okurky atd a pak mam tady svoji zaarenou repu a ta je dia muzu ji denne misto okurky? kolik ji tak muzu treba k masu? okurky mam taky ale ne bez cukru ta repa je bez cukru jen s umelym sladidlem
Ahoj, zavárané uhorky od babičky môžeš, ale len tak 2 kusy denne. Aj tú zeleninu, ale len počas bielkovinovo-zeleninových dní. Horšie je to s civklou (zaváraná repa), tú síce môžeš, ale len počas bielkovino-zeleninových dní, ale nie v neobmedzenom množstve, ale s mierou. Cvikla je ako mrkva povolené len v rozumnom množstve.
mám otázku, prečo sa vlastne nemôžu syry ani s nízkym obsahom tuku, teda napr. 17 percentný? tuk je dôležitý predsalen v každej diéte, v minimálnych množstvách a ja musím držať dukan. diétu 3 mesiace - a bez tuku? akéhokoľvek? ani olivový olej, nič... To minimum tuku je zdravé a dôležité pre správne fungovanie a mám strach aby mi to neznčilo zdravie..
maximka- Messages : 6
maximka napísal:mám otázku, prečo sa vlastne nemôžu syry ani s nízkym obsahom tuku, teda napr. 17 percentný? tuk je dôležitý predsalen v každej diéte, v minimálnych množstvách a ja musím držať dukan. diétu 3 mesiace - a bez tuku? akéhokoľvek? ani olivový olej, nič... To minimum tuku je zdravé a dôležité pre správne fungovanie a mám strach aby mi to neznčilo zdravie..
Tuk konzumuješ bez toho aby bol viditeľný aj to najchudšie mäso obsahuje tuk ... aj ryby obsahujú veľa tuku ale tej je zdravý zober si taku makrelu koľko ma tuku..... dieta je postavená natom aby si telo bralo energiu s tukov v tele .... a nie aby sme tuk konzumovali ..lebo tak sa toho vlastného nezbavíme...opravte ma niektorá ak mam nesprávny názor...
Zuzka- Messages : 418
ja nepochybujem, len potrebujem vysvetliť.. je pravda, že aj taká kuracinka obsahuje nejaký tuk a rybky ani nevravím, ináč som už druhý deň v prvej fáze a cítim sa úplne super..zaťala som sa ako už dávno nie, síce bývam občas podráždená a hladná - lebo to čo som robievala predtým, no jasné že má telo šok - nezvyk, ale neviem sa dočkať výsledkov o taký mesiac... preto sa aj informujem čo najviac, aby som tomu správne rozumela
maximka- Messages : 6
maximka napísal: ja nepochybujem, len potrebujem vysvetliť.. je pravda, že aj taká kuracinka obsahuje nejaký tuk a rybky ani nevravím, ináč som už druhý deň v prvej fáze a cítim sa úplne super..zaťala som sa ako už dávno nie, síce bývam občas podráždená a hladná - lebo to čo som robievala predtým, no jasné že má telo šok - nezvyk, ale neviem sa dočkať výsledkov o taký mesiac... preto sa aj informujem čo najviac, aby som tomu správne rozumela
Robíš správnu vec.. ja ked som začínala tak som si prešla celu históriu ( otázky odpovede) aby som robila veci správne a veľmi mi to pomohlo.....ale vždy je lepšie sa opýtať ak nie si si istá
Veľa šťastia
A môžem ta ubezpečiť že ked sa postavíš na vahu en pocit je úžasný ....ja dietujem už od 17.11.2011 a mám dole cca 12 kg super pocit...že konečne robím niečo pre seba
Zuzka- Messages : 418
Zuzka napísal:maximka napísal:mám otázku, prečo sa vlastne nemôžu syry ani s nízkym obsahom tuku, teda napr. 17 percentný? tuk je dôležitý predsalen v každej diéte, v minimálnych množstvách a ja musím držať dukan. diétu 3 mesiace - a bez tuku? akéhokoľvek? ani olivový olej, nič... To minimum tuku je zdravé a dôležité pre správne fungovanie a mám strach aby mi to neznčilo zdravie..
Tuk konzumuješ bez toho aby bol viditeľný aj to najchudšie mäso obsahuje tuk ... aj ryby obsahujú veľa tuku ale tej je zdravý zober si taku makrelu koľko ma tuku..... dieta je postavená natom aby si telo bralo energiu s tukov v tele .... a nie aby sme tuk konzumovali ..lebo tak sa toho vlastného nezbavíme...opravte ma niektorá ak mam nesprávny názor...
Presne tak...
No predsa olomoucké syrečky majú len 0,6 % tuku.
Broňa napísal:Syr ementál Pierko 3 % tuku dostať hlavne v predajňiach BILLA a TERNO. Neviem, kde bývaš, ale nemáte tam niekde BILLU ? Vyzistím, aké syry sú ešte veľmi s nízkym obsahom tuku a dám vedieť ?
JARA- Messages : 1
Similar topics
» Shirataki noodles
» Zmena je život
» priebeh po "ukončení diety"
» Ahojte dukanky, som tu nova a zacala som 9.11
» prosím prosím
» Zmena je život
» priebeh po "ukončení diety"
» Ahojte dukanky, som tu nova a zacala som 9.11
» prosím prosím
Strana 1 z 1