Kuracie (morčacie) so zelenými luskovými fazuľkami
Strana 1 z 1
Kuracie (morčacie) so zelenými luskovými fazuľkami
Milé dievčatá, už vás tu sledujem dosť dlho (2 mesiace. 1. som iba sledovala a 2. som sa pridala k vám). Oberám vás o dobré nápady, rady a recepty. Tak som si povedala, že je čas sa s vami o tie moje podeliť. Mám 51 (aj niečo), dala som dolu 5 kg z mojich 92. Po vyskúšaní mnohých diét mám s touto najlepšie výsledky. Donútil ma k tomu môj zdravotný stav (platnička, kĺby, tlak ...). Necítim sa na to, aby som mala na sebe to čo mám. Snáď vy, čo ste mladšie, Vám to ide dolu lepšie.
Tak na obohatenie vašeho jedálnička:
Kuracie (morčacie) stehno (horné) bez kože so zelenými fazuľkami na rozmaríne.
2 ks kuracích stehien aj s hornými (alternatíva morčacie)
Cibuľa, podľa chuti
Soľ, čierne ml. korenie, drvený kmín, mletý rozmarín (kto má, môže dať aj vetičku čerstvého)
Primerané množstvo zelenej luskovej fazuľky
Kuracie alebo morčacie mäsko nakrájané (stehno horné aj dolné) bez kože a tuku, podusiť na cibuľke až kým sa cibuľka úplne nerozpustí (neskaramelizuje)Treba podlievať vodou. Samozrejme ochutiť soľ, čierne mleté korenie, drvený kmín a mletý rozmarín (každý podľa chuti).
Medzi tým si uvariť zelenú luskovú fazuľku v slanej vode, scediť, prihodiť k mäsku, premiešať, nechať spojiť chute a odstaviť a konzumovať.
A keď vám zostane trocha zelenej luskovej fazuľky, dajte do chladničky a môžete si na ňu hodiť vajíčka a dochutiť.
Tak vám prajem dobrú chuť a dúfam, že ma zoberiete medzi seba.
Tak na obohatenie vašeho jedálnička:
Kuracie (morčacie) stehno (horné) bez kože so zelenými fazuľkami na rozmaríne.
2 ks kuracích stehien aj s hornými (alternatíva morčacie)
Cibuľa, podľa chuti
Soľ, čierne ml. korenie, drvený kmín, mletý rozmarín (kto má, môže dať aj vetičku čerstvého)
Primerané množstvo zelenej luskovej fazuľky
Kuracie alebo morčacie mäsko nakrájané (stehno horné aj dolné) bez kože a tuku, podusiť na cibuľke až kým sa cibuľka úplne nerozpustí (neskaramelizuje)Treba podlievať vodou. Samozrejme ochutiť soľ, čierne mleté korenie, drvený kmín a mletý rozmarín (každý podľa chuti).
Medzi tým si uvariť zelenú luskovú fazuľku v slanej vode, scediť, prihodiť k mäsku, premiešať, nechať spojiť chute a odstaviť a konzumovať.
A keď vám zostane trocha zelenej luskovej fazuľky, dajte do chladničky a môžete si na ňu hodiť vajíčka a dochutiť.
Tak vám prajem dobrú chuť a dúfam, že ma zoberiete medzi seba.
Stanislava- Messages : 1
Date d'inscription : 21.01.2012
Age : 64
Localisation : Trnava
Similar topics
» Sote kuracie alebo morcacie
» Kuracie resp.morčacie prsia v mikrovlnej rúre (crisp)
» Slané kuracie muffinky
» Kuracie pate
» Kuracie muffinky
» Kuracie resp.morčacie prsia v mikrovlnej rúre (crisp)
» Slané kuracie muffinky
» Kuracie pate
» Kuracie muffinky
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra:
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29
» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby
» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka
» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya
» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621
» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka
» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata