Shirataki na sicílsky spôsobShirataki na sicílsky spôsob
Strana 1 z 1
Shirataki na sicílsky spôsobShirataki na sicílsky spôsob
Shirataki na sicílsky spôsob
1 baklažán, mozarella
light, 500 g sherry paradajok, 150 g drvených paradajok, 3 strúčiky cesnaku, 10
g čerstvej bazalky, olivový olej podľa potreby, soľ, mleté čierne korenie.
Baklažán nešúpeme. Odstránime konce, pozdĺžne prekrojíme na štvrtiny a
odstránime mäkkú dužinu v strede. Baklažán pokrájame na kocky (približne 2x2
cm), osolíme. Kocky zaťažíme na 30 minút, aby sme ich zbavili horkej šťavy. Opražíme
na kvapke olivového oleja a vyberieme ich na tanier. Do oleja dáme na tenké
plátky pokrájaný cesnak, krátko opražíme a pridáme sherry paradajky pokrájané na
štvrtiny. Premiešame a po chvíli pridáme opražený baklažán. Premiešame. Po
chvíli pridáme 3 lyžice drvených paradajok, soľ podľa chuti, mleté čierne
korenie. Pridáme shirataki pripravené podlˇa návodu. Postupne pridávame, za
stáleho miešania (prehadzovania), postrúhanú mozzarellu a najemno pokrájanú
bazalku. Miešame tak dlho, až sa mozzarella začne topiť. Dobrú chuť!
1 baklažán, mozarella
light, 500 g sherry paradajok, 150 g drvených paradajok, 3 strúčiky cesnaku, 10
g čerstvej bazalky, olivový olej podľa potreby, soľ, mleté čierne korenie.
Baklažán nešúpeme. Odstránime konce, pozdĺžne prekrojíme na štvrtiny a
odstránime mäkkú dužinu v strede. Baklažán pokrájame na kocky (približne 2x2
cm), osolíme. Kocky zaťažíme na 30 minút, aby sme ich zbavili horkej šťavy. Opražíme
na kvapke olivového oleja a vyberieme ich na tanier. Do oleja dáme na tenké
plátky pokrájaný cesnak, krátko opražíme a pridáme sherry paradajky pokrájané na
štvrtiny. Premiešame a po chvíli pridáme opražený baklažán. Premiešame. Po
chvíli pridáme 3 lyžice drvených paradajok, soľ podľa chuti, mleté čierne
korenie. Pridáme shirataki pripravené podlˇa návodu. Postupne pridávame, za
stáleho miešania (prehadzovania), postrúhanú mozzarellu a najemno pokrájanú
bazalku. Miešame tak dlho, až sa mozzarella začne topiť. Dobrú chuť!
carolans- Messages : 1
Date d'inscription : 16.01.2012
Similar topics
» Shirataki s boloňskou omáčkou - 1., 2. a 3.fáza
» Shirataki - kde kupit?
» Shirataki obchod
» Praženicové Shirataki - 1., 2. a 3.fáza
» Shirataki noodles
» Shirataki - kde kupit?
» Shirataki obchod
» Praženicové Shirataki - 1., 2. a 3.fáza
» Shirataki noodles
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra:
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29
» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby
» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka
» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya
» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621
» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka
» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata