Pudink a jeho tolerance
3 posters
Strana 1 z 1
Pudink a jeho tolerance
Prosím Vás, jsem v druhé fázi a trošku tápu...Co se týká kukuřičného škrobu a pudinku dohromady :-D Zatím jsem si ho ještě nedělala, ale začínám mít chutě. Koukala jsem na sáček, je to 37g a tolerované je 30g denně. Když přejdu do extrému, tak to můžu promiňte za ten výraz "sežrat" skoro celý pudink s 1/2mléka pokud si ho udělám????? docela mě to překvapilo ...
A dále pak píšou 2tolerované potraviny denně.....takže třeba ještě může být 3lžíce sušeného odtučněného mléka v něčem???díky moc. Samozřejmě pokud kg nepůjdou dolů, tak toler.potraviny vynechat. To je mi jasné
A dále pak píšou 2tolerované potraviny denně.....takže třeba ještě může být 3lžíce sušeného odtučněného mléka v něčem???díky moc. Samozřejmě pokud kg nepůjdou dolů, tak toler.potraviny vynechat. To je mi jasné
mejny- Messages : 5
Re: Pudink a jeho tolerance
v podstate mas pravdu s tym pudingom , len ho urobis so sladidlom:)
ano dve TP denne, ale treba davat pozor, ak pouzivas do chlebika aj psenicne otruby to je uz jedna TP, alebo ovcny jogurt, alebo podobne.
ano dve TP denne, ale treba davat pozor, ak pouzivas do chlebika aj psenicne otruby to je uz jedna TP, alebo ovcny jogurt, alebo podobne.
mejny napísal:Prosím Vás, jsem v druhé fázi a trošku tápu...Co se týká kukuřičného škrobu a pudinku dohromady :-D Zatím jsem si ho ještě nedělala, ale začínám mít chutě. Koukala jsem na sáček, je to 37g a tolerované je 30g denně. Když přejdu do extrému, tak to můžu promiňte za ten výraz "sežrat" skoro celý pudink s 1/2mléka pokud si ho udělám????? docela mě to překvapilo ...
janka.rojko- Messages : 68
Re: Pudink a jeho tolerance
Ano, ten pudink je fajn. Když si ho udělám, dělám ho z půlky pytlíku a stejně to mám pro dva lidi.mejny napísal:Prosím Vás, jsem v druhé fázi a trošku tápu...Co se týká kukuřičného škrobu a pudinku dohromady :-D Zatím jsem si ho ještě nedělala, ale začínám mít chutě. Koukala jsem na sáček, je to 37g a tolerované je 30g denně. Když přejdu do extrému, tak to můžu promiňte za ten výraz "sežrat" skoro celý pudink s 1/2mléka pokud si ho udělám????? docela mě to překvapilo ...
Plamienok- Messages : 8
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: