Syreček a jeho složení
4 posters
Strana 1 z 1
Syreček a jeho složení
Holky dotaz. koupila jsem v obchodě od Madety Syreček, jihočeský zrající sýr a teď si teda nejsem jistá jestli ho můžu v 2.fázi.
Píšou: nízkotučný zrající sýr. tuk O,5%,Sušina 36%, na 100G/Bílk.29,7g,Sach.1,3g, z toho cukry 1,3g, Tuky 1g z toho nasycené mastné kyseliny O,66g. Složení:mléko, sůl nejvýše 3,5%,mlékařské kultury, přírodní barvivo.
Co vy na to? Nelíbí se mi tam tam sušina.....můžu nemůžu ?:D:D:D slintám u toho totiž když ty hodnoty tady opisuju :D:D:D
Píšou: nízkotučný zrající sýr. tuk O,5%,Sušina 36%, na 100G/Bílk.29,7g,Sach.1,3g, z toho cukry 1,3g, Tuky 1g z toho nasycené mastné kyseliny O,66g. Složení:mléko, sůl nejvýše 3,5%,mlékařské kultury, přírodní barvivo.
Co vy na to? Nelíbí se mi tam tam sušina.....můžu nemůžu ?:D:D:D slintám u toho totiž když ty hodnoty tady opisuju :D:D:D
mejny- Messages : 5
Date d'inscription : 17.01.2013
Re: Syreček a jeho složení
...olomoucke syrečky môžeš,toto nepoznám...
Danka D.- Messages : 34
Date d'inscription : 14.01.2013
Re: Syreček a jeho složení
podla hodnot mozes - ak su privelmi slane, tak sol moze zadrziavat vodu, ak sa ti zastavi/spomali chudnutie mas typ z coho to moze byt, ak nie - tak si v pohode davaj dalej:)
mejny napísal:Holky dotaz. koupila jsem v obchodě od Madety Syreček, jihočeský zrající sýr a teď si teda nejsem jistá jestli ho můžu v 2.fázi.
Píšou: nízkotučný zrající sýr. tuk O,5%,Sušina 36%, na 100G/Bílk.29,7g,Sach.1,3g, z toho cukry 1,3g, Tuky 1g z toho nasycené mastné kyseliny O,66g. Složení:mléko, sůl nejvýše 3,5%,mlékařské kultury, přírodní barvivo.
Co vy na to? Nelíbí se mi tam tam sušina.....můžu nemůžu ?:D:D:D slintám u toho totiž když ty hodnoty tady opisuju :D:D:D
janka.rojko- Messages : 68
Date d'inscription : 25.07.2012
Age : 40
Localisation : Košice
Re: Syreček a jeho složení
Tenhle jím a zatím bez problému. Je jen trošku slaný, ale nemá tuky ani sacharidy :-)
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra:
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29
» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby
» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka
» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya
» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621
» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka
» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata