Pudingovy prasok
+7
Limet
misapo
Zuzka
cepuska
majka26
Miška2107
Andysa
11 posters
Strana 1 z 1
Pudingovy prasok
Ahojte, chcela by som sa vás spýtať, aky pudingovy prasok kupujete?
Andysa- Messages : 17
Re: Pudingovy prasok
Andysa napísal:Ahojte, chcela by som sa vás spýtať, aky pudingovy prasok kupujete?
ja kupujem BELBAKE z lidlu maju balenia balene po 5 kusov, vanilkovy aj cokoladovy
Miška2107- Messages : 26
pudingovy prasok
Ahojte Dukanky.. my drzime s priatelom zatial 10 dni a kupujeme si puding pre diabetikov v tescu.. chutovo je velmi dobry, akurat v navode je pisane 0,5 l mlieka.. Tym, ze pouzivame nizkotucne mlieko davame iba 0,4 l.. Pri prvej skusenosti sme z toho totizto mali polievku.. )
majka26- Messages : 7
ahojte, ja kupujem v petržalskom Tescu v bioobchode vanilkový puding, neobsahuje žiaden cukor.
cepuska- Messages : 8
majka26 napísal:Ahojte Dukanky.. my drzime s priatelom zatial 10 dni a kupujeme si puding pre diabetikov v tescu.. chutovo je velmi dobry, akurat v navode je pisane 0,5 l mlieka.. Tym, ze pouzivame nizkotucne mlieko davame iba 0,4 l.. Pri prvej skusenosti sme z toho totizto mali polievku.. )
Dakujem za tip skusim kupit tan z tesca
Miška2107- Messages : 26
Miška2107 napísal:Andysa napísal:Ahojte, chcela by som sa vás spýtať, aky pudingovy prasok kupujete?
ja kupujem BELBAKE z lidlu maju balenia balene po 5 kusov, vanilkovy aj cokoladovy
Miska Ďakujem za odpoved
Ja si kupujem v Bille pri Dia produktov ..ale našla som aj v Hypernove a ten neobsahuje žiaden cukor
Zuzka- Messages : 418
Ahoj, tak ja drzim uz dietu dlhsie, a nikdy som nepocula zeby sa na kupoval pudingovy prasok. Mozes vsak normalne pouzivat kukuricny skrob napr. Gustin a s nym si za pomoci vajicka a umele sladidla ... pripadne za pouzitia arom spravis aky len chces ... od ovocnych, cez vanilkovy, cokoladovy ...
misapo- Messages : 23
No ja som sa pytala kvôli tomu, že v receptoch je dost často spomínaný pudingovy prasok, čiže puding. Si si to nevsimla?
Andysa napísal:No ja som sa pytala kvôli tomu, že v receptoch je dost často spomínaný pudingovy prasok, čiže puding. Si si to nevsimla?
Ahoj niekde som to videla, ale vyslovene v knihe od Dukana to nie je, skor recepty ako si spravit puding sam. Ste si isty ze tie pudingy su aspon s kukuricnym skrobom? Nemam tu teraz ziadny po ruke.
Tak to ja by som si urobila teda radšej sama len zas tam ide veľa vajicok tuší A máš nejaky dobry recept na puding?
Andysa napísal:Tak to ja by som si urobila teda radšej sama len zas tam ide veľa vajicok tuší A máš nejaky dobry recept na puding?
tak ten moj je tento: 1/2 l nizkotucneho mlieka, 2PL kukuricneho skrobu (najlepsie GUSTIN), 1 male vajicko, 1+1/2PL umeleho sladidla, mozes pridat trochu vanilky v prasku. Vsetko dobre rozmiesat a prevarit. Z tohoto receptu budes mat klasicky "vanilkovy" puding ako sa dava na kremes. Ked si do tohoto receptu pridas 1PL odtucneho kakao a 10 kvapiek kokosovej aromy, budes mat, vyborny kokosov-cokolodavy, proste ako bounty. Ked budes mat iné aromy ako orieskovu, karamelovu atd, tak ich iba pridas do receptu a zakazdym mas iny.
Znie to super, určite vyskusam! ďakujem
Miška2107 napísal:Andysa napísal:Ahojte, chcela by som sa vás spýtať, aky pudingovy prasok kupujete?
Aj ja používam BELBAKE..myslím, že je pre nás vhodný, lebo je nízkotučný :-)
Limet- Messages : 11
A myslite že puding dr oetker je vhodný?? píše tam že neobsahuje cukor (podľa toho aký druh) a obsahuje kukuričný skrob.
eleanor25- Messages : 5
ja pouzivam Dr. Oetker - len treba citat zlozenie.
KLT- Messages : 488
ja kupujem normalne klasicky dr oetker puding, rozne prichute (okrem karameloveho, pretoze ten obsahuje aj suseny karamel), ved to je len skrob bez cukru, tak neviem, v com je iny Dia puding
claudia.s- Messages : 5
A aká to je značka?majka26 napísal:Ahojte Dukanky.. my drzime s priatelom zatial 10 dni a kupujeme si puding pre diabetikov v tescu.. chutovo je velmi dobry, akurat v navode je pisane 0,5 l mlieka.. Tym, ze pouzivame nizkotucne mlieko davame iba 0,4 l.. Pri prvej skusenosti sme z toho totizto mali polievku.. )
Natala- Messages : 3
Môžem jesť aj puding, kde nie sú vôbec žiadne tuky ale je tam veľa sacharidov?
Natala- Messages : 3
Natala, 1PL kukuricneho skrobu = pudingoveho prasku denne je tolerovana. Takze mozes.
KLT- Messages : 488
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: