Prasok z bielkov
4 posters
Strana 1 z 1
Prasok z bielkov
Prosim Vas mozem sa opytat, ako a kde zozeniem prasok z vajecnych bielkov, sluzi na zahustovanie polievok a tak dalej ???
dakujem
dakujem
zuzanas- Messages : 140
Date d'inscription : 16.01.2012
Re: Prasok z bielkov
Ja som na starom fóre precitala že v DM dregerii, ale dnes som tam bola, prasok mali, ale obsahoval cukor. Tak neviem, ale myslim, že taky sa nemôže asi...
Andysa- Messages : 17
Date d'inscription : 15.01.2012
Prasok z bielkov
Asi nie, musime hladat, keby ho najdem, tak hned sme napisem
zuzanas- Messages : 140
Date d'inscription : 16.01.2012
Re: Prasok z bielkov
zuzanas napísal:Prosim Vas mozem sa opytat, ako a kde zozeniem prasok z vajecnych bielkov, sluzi na zahustovanie polievok a tak dalej ???
dakujem
skus sa spytat v obchodoch kde predavaju proteiny pre sportovcov. Ja ho mam ale z francuzskeho netu, da sa tam objednat. Sportovci tento prasok vsak vyuzivaju na robenie placiek, takze by sa mohol dat zohnat v tychto obchodoch. Inac ho pouzivaju aj cukrary ale ten je uz s cukrom, takze je nevhodny.
misapo- Messages : 23
Date d'inscription : 17.01.2012
Localisation : Paris
Re: Prasok z bielkov
Este by som rada vedela, kolko toho clovek potrebuje denne na zahustenie a tak. bo mam moznost to kupit a pride mi to dost drahe, ale keby mi to dlho vydrzi, tak by to bolo fajn
zuzanas- Messages : 140
Date d'inscription : 16.01.2012
Re: Prasok z bielkov
Tak uz si to nasla? Kde to maju?zuzanas napísal:Este by som rada vedela, kolko toho clovek potrebuje denne na zahustenie a tak. bo mam moznost to kupit a pride mi to dost drahe, ale keby mi to dlho vydrzi, tak by to bolo fajn
Andysa- Messages : 17
Date d'inscription : 15.01.2012
Re: Prasok z bielkov
zuzanas napísal:Este by som rada vedela, kolko toho clovek potrebuje denne na zahustenie a tak. bo mam moznost to kupit a pride mi to dost drahe, ale keby mi to dlho vydrzi, tak by to bolo fajn
Mozes ho pouzivat neobmedzene, pretoze su to iba vajecne bielky, teda to najlepsie pre dietu
misapo- Messages : 23
Date d'inscription : 17.01.2012
Localisation : Paris
Re: Prasok z bielkov
A nie je sušený vaječný bielok ťažko stráviteľný? Skúsme dať nejaké recepty na tento bielok. Možno by sa dali s ním vyrobiť aj cestoviny. Ak by sme ho spojili s kukuričným škrobom a skôr sušili v trúbe ako piekli? Aký máte na to názor? Zenyna
zenyna- Messages : 14
Date d'inscription : 16.01.2012
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra:
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29
» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby
» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka
» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya
» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621
» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka
» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata