Rada k chlebiku
+3
mikys
henrieta71
AnnaB
7 posters
Strana 1 z 1
Rada k chlebiku
Ahojte vsetci,mam novu vychytavku,kto mate doma pekarnicku na chleba,skuste si v nej upiect nas dukanovsky.Ja osobne mam najradsej chlebik od Anusky,pekaren nastavim len na pecenie a upecie sa krasny bochnik,ktory je nadychany a ozaj chlebovy.V rure sa to vysusilo a splaslo a toto je uplne nieco ine.Rozdelim si ho na 4 dni.Dufam,ze niekomu pomozem.
AnnaB- Messages : 7
Re: Rada k chlebiku
Uz aj ja som piekla chlieb v pekarnicke a je fakt super , dnes som pre zmenu pridala aj drozdie kedze je este v pekarnicke tak zatial neviem ci som urobila dobre, ale uz vonia cely byt , co je pozitivne
henrieta71- Messages : 159
... a uz som ho vybrala chlieb vyzera uzasne , takze zas podareny pokus , narastol takze mozem mat sendvice na 4 dni
AnnaB napísal:Ahojte vsetci,mam novu vychytavku,kto mate doma pekarnicku na chleba,skuste si v nej upiect nas dukanovsky.Ja osobne mam najradsej chlebik od Anusky,pekaren nastavim len na pecenie a upecie sa krasny bochnik,ktory je nadychany a ozaj chlebovy.V rure sa to vysusilo a splaslo a toto je uplne nieco ine.Rozdelim si ho na 4 dni.Dufam,ze niekomu pomozem.
Prosím ktorý pečieš a na akom programe dík za odpoveď
mikys- Messages : 19
Ahoj Mikys,peciem ten od Anusky:3 vajciamikys napísal:AnnaB napísal:Ahojte vsetci,mam novu vychytavku,kto mate doma pekarnicku na chleba,skuste si v nej upiect nas dukanovsky.Ja osobne mam najradsej chlebik od Anusky,pekaren nastavim len na pecenie a upecie sa krasny bochnik,ktory je nadychany a ozaj chlebovy.V rure sa to vysusilo a splaslo a toto je uplne nieco ine.Rozdelim si ho na 4 dni.Dufam,ze niekomu pomozem.
4 lyz.ovsennych otrub
4 lyz.psenicnych otrub
1 nizkotucny taroh
1 lyzicka prasku do peciva
sol,rasca.
Vyslahat bielky,ostatne suroviny zmiesat,jemne primiesat sneh a piect na 180 C 30 minut.Rozdelit na 4 dni.Dobru chut!
P.S.v pekarnicke je to program len na pecenie,neviem,ako to mas Tz,ja mam hodinovz program.AnnaB napísal:Ahoj Mikys,peciem ten od Anusky:3 vajciamikys napísal:AnnaB napísal:Ahojte vsetci,mam novu vychytavku,kto mate doma pekarnicku na chleba,skuste si v nej upiect nas dukanovsky.Ja osobne mam najradsej chlebik od Anusky,pekaren nastavim len na pecenie a upecie sa krasny bochnik,ktory je nadychany a ozaj chlebovy.V rure sa to vysusilo a splaslo a toto je uplne nieco ine.Rozdelim si ho na 4 dni.Dufam,ze niekomu pomozem.
4 lyz.ovsennych otrub
4 lyz.psenicnych otrub
1 nizkotucny taroh
sol,rasca.
Vyslahat bielky,ostatne suroviny zmiesat,jemne primiesat sneh a piect na 180 C 30 minut.Rozdelit na 4 dni.Dobru chut!
ĎakujemAnnaB napísal:Ahoj Mikys,peciem ten od Anusky:3 vajciamikys napísal:AnnaB napísal:Ahojte vsetci,mam novu vychytavku,kto mate doma pekarnicku na chleba,skuste si v nej upiect nas dukanovsky.Ja osobne mam najradsej chlebik od Anusky,pekaren nastavim len na pecenie a upecie sa krasny bochnik,ktory je nadychany a ozaj chlebovy.V rure sa to vysusilo a splaslo a toto je uplne nieco ine.Rozdelim si ho na 4 dni.Dufam,ze niekomu pomozem.
4 lyz.ovsennych otrub
4 lyz.psenicnych otrub
1 nizkotucny taroh
sol,rasca.
Ja si cesto nerobim zvlast vsetko nadavkujem do pekarnicky a pouzivam program na razny chlieb dokopy je to 1:50 a zatial bol dobry co som robila ked nieco peciem v rure vzdy je to velmi mokre,aj ked pouzivam silikonove formy tak spodok je vzdy mokry v pekarnicke sa mi to nestalo.
chlebík
...kočky....začala som 2,fázu....a mám problém....chcela by som si upiecť chlebík,žiaľ nijak neviem v PP zohnať ovsené otruby....pšeničné mám.Kde kupujete tie ovsené?
marejka- Messages : 8
marejka napísal:...kočky....začala som 2,fázu....a mám problém....chcela by som si upiecť chlebík,žiaľ nijak neviem v PP zohnať ovsené otruby....pšeničné mám.Kde kupujete tie ovsené?
...zial ja ti moc nepomozem lebo nezijem na slovensku ,a tu to kupim v hociktorom supermarkete ale na fore spominali dm myslim a urcite na nete myslim aj Brona ma nieco v eshope ,tak vela stastia v hladani
Skus obchody so zdravou vyzivou.
KLT- Messages : 488
Nevím, jak na Slovensku, ale u nás jsem je nedávno viděl v Kauflandumarejka napísal:...kočky....začala som 2,fázu....a mám problém....chcela by som si upiecť chlebík,žiaľ nijak neviem v PP zohnať ovsené otruby....pšeničné mám.Kde kupujete tie ovsené?
haui1- Messages : 5
henrieta71 napísal:Ja si cesto nerobim zvlast vsetko nadavkujem do pekarnicky a pouzivam program na razny chlieb dokopy je to 1:50 a zatial bol dobry co som robila ked nieco peciem v rure vzdy je to velmi mokre,aj ked pouzivam silikonove formy tak spodok je vzdy mokry v pekarnicke sa mi to nestalo.
a robíš ten sneh ,alebo hneď dávaš celé vajíčka
mikys napísal:henrieta71 napísal:Ja si cesto nerobim zvlast vsetko nadavkujem do pekarnicky a pouzivam program na razny chlieb dokopy je to 1:50 a zatial bol dobry co som robila ked nieco peciem v rure vzdy je to velmi mokre,aj ked pouzivam silikonove formy tak spodok je vzdy mokry v pekarnicke sa mi to nestalo.
Nerobim sneh vsetko naraz , a niekedy ani nedam zltka mam kupene bielka v tetrapacku takze len bielka , urcite ale pridaj kvasnice ,bude viac nadychany.
ďakujééém
Takže prvý pokus chlebík vôbec nenarástol je to len taká placka nevieš náhodou kde som spravila chybu?henrieta71 napísal:mikys napísal:henrieta71 napísal:Ja si cesto nerobim zvlast vsetko nadavkujem do pekarnicky a pouzivam program na razny chlieb dokopy je to 1:50 a zatial bol dobry co som robila ked nieco peciem v rure vzdy je to velmi mokre,aj ked pouzivam silikonove formy tak spodok je vzdy mokry v pekarnicke sa mi to nestalo.
Nerobim sneh vsetko naraz , a niekedy ani nedam zltka mam kupene bielka v tetrapacku takze len bielka , urcite ale pridaj kvasnice ,bude viac nadychany.
Naposledy upravil mikys dňa Ut február 07, 2012 3:40 pm, celkom upravené 1 krát.
daju sa zohnať aj v špecializovaných predajnach zdravienka, bio potraviny atd.
marejka napísal:...kočky....začala som 2,fázu....a mám problém....chcela by som si upiecť chlebík,žiaľ nijak neviem v PP zohnať ovsené otruby....pšeničné mám.Kde kupujete tie ovsené?
ĽUBI- Messages : 2
mikys napísal:Takže prvý pokus chlebík vôbec nenarástol je to len taká placka nevieš náhodou kde som spravila chybu?henrieta71 napísal:mikys napísal:henrieta71 napísal:Ja si cesto nerobim zvlast vsetko nadavkujem do pekarnicky a pouzivam program na razny chlieb dokopy je to 1:50 a zatial bol dobry co som robila ked nieco peciem v rure vzdy je to velmi mokre,aj ked pouzivam silikonove formy tak spodok je vzdy mokry v pekarnicke sa mi to nestalo.
A skusla si to este odvtedy ,ja vzdy dam susene drozdie aj prasok do peciva a robim sa davku na 4 dni. Dufam ze sa ti podari , moj je vzdy celkom tmavy po upeceni ale je celkom narasteny
aj môj bol tmavý a aj chuťovo fajn len bol asi centimeter vysoký a dávaš suroviny rovno z chladničky? alebo zohriate?henrieta71 napísal:mikys napísal:Takže prvý pokus chlebík vôbec nenarástol je to len taká placka nevieš náhodou kde som spravila chybu?henrieta71 napísal:mikys napísal:henrieta71 napísal:Ja si cesto nerobim zvlast vsetko nadavkujem do pekarnicky a pouzivam program na razny chlieb dokopy je to 1:50 a zatial bol dobry co som robila ked nieco peciem v rure vzdy je to velmi mokre,aj ked pouzivam silikonove formy tak spodok je vzdy mokry v pekarnicke sa mi to nestalo.
A skusla si to este odvtedy ,ja vzdy dam susene drozdie aj prasok do peciva a robim sa davku na 4 dni. Dufam ze sa ti podari , moj je vzdy celkom tmavy po upeceni ale je celkom narasteny
davam vsetko rovno z chladnicky, asi zalezi z kolko otrub to robis ja davam 8 PL na 4 dni a ked je upeceny tak ho rozkrojim na 4 casti a z kazdej si mozem naplnit sendvic je to vysoke asi 3 cm mozna trochu viac, ale teraz zhanam gluten tak dam vediet ako to dopadne potom
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: