Sirupy Monin Light/sugar free (bez cukru)
3 posters
Strana 1 z 1
Sirupy Monin Light/sugar free (bez cukru)
ahojte dukanky
chcem sa s vami podelit o moj najnovsi objav, sirup Monin... kupila som si orieskovy a je to uplna dobrotka, dnes som si ho trosku uliala do otrubovej kase a poviem vam, mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam samozrejme som uz nepridavala umele sladidlo, levo v sirupe uz je. maju neskutocne velky vyber prichuti, zial pre nas dukanky su light sirupy len v 3 ... vanilka, oriesok a myslim karamel... ja nezijem na SK, moj som kupila u nas v potravinach ale nasla som SK stranku ---> http://www.monin.sk alebo cz... podla ceskej stranky sa daju kupit v Makro, globus, Tesco...tak mozno aj u nas , tak ak by ste niektora z vas zbadali, vrelo odporucam oriesok
chcem sa s vami podelit o moj najnovsi objav, sirup Monin... kupila som si orieskovy a je to uplna dobrotka, dnes som si ho trosku uliala do otrubovej kase a poviem vam, mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam samozrejme som uz nepridavala umele sladidlo, levo v sirupe uz je. maju neskutocne velky vyber prichuti, zial pre nas dukanky su light sirupy len v 3 ... vanilka, oriesok a myslim karamel... ja nezijem na SK, moj som kupila u nas v potravinach ale nasla som SK stranku ---> http://www.monin.sk alebo cz... podla ceskej stranky sa daju kupit v Makro, globus, Tesco...tak mozno aj u nas , tak ak by ste niektora z vas zbadali, vrelo odporucam oriesok
maya3- Messages : 71
Re: Sirupy Monin Light/sugar free (bez cukru)
Mozno v cesku ale zatial som ich nevidela na slovensku - teda nie tie bez cukru. Hladala som v metre (v cesku makro) a nic, len tie s cukrom Daju sa z internetu objednat z VB ale oni uctuju pausalnu sumu cca 40€ za vsetky baliky do 30kg a to uz je dost neprijemna suma za postovne. Ale stale hladam...
kikulienka- Messages : 43
ja by som ti mohla aj tu kupit a poslat, neviem ale kolko by vyslo postovne na SK, to by sme museli nejak vyskumat...
ale 40 euro za postovne, to je katastrofa
prave dnes som robila pralinky a dala som tam trosku toho orieskoveho, uplna paradka aj do nutely...
EDIT:
pozri, nasla som cesky onlineshop, co ich predava, teda zatial som nasla karamelovy light
http://www.mader.sk/sirup-monin-caramel-light-250-ml-do-kavy
ale 40 euro za postovne, to je katastrofa
prave dnes som robila pralinky a dala som tam trosku toho orieskoveho, uplna paradka aj do nutely...
EDIT:
pozri, nasla som cesky onlineshop, co ich predava, teda zatial som nasla karamelovy light
http://www.mader.sk/sirup-monin-caramel-light-250-ml-do-kavy
e este raz ja, tu sa daju kupit vsetky tri, karamel, vanilka a oriesok
http://www.kavovary.cz/html/vyhledavani/?ms=19&search=monin+light
http://www.kavovary.cz/html/vyhledavani/?ms=19&search=monin+light
Jeeej, si poklad. Dakujem!!
nemas zaco ides objednat?
No maju sice informaciu, ze posielaju na dobierku na slovensku ale neprisla som na to, ako zadat objednavku, kedze mozes vybrat ako stat dorucenia len cesko. Uz som im napisala mail, ze ako na to tak uvidim
Uz som to vyriesila, priamo v mojom meste maju zastupenie a objednala som telefonicky. Jednu prichut mam uz zajtra a dalsie 2 buduci tyzden! Hura!
Co je ale smutne je to, ze tato firma monin vyraba vela prichuti ale vraj u nas budu dostupne len tieto 3 Clovek aby netrpel cukrovkou v tejto krajine a pritom sa chcel trochu potesit...
Co je ale smutne je to, ze tato firma monin vyraba vela prichuti ale vraj u nas budu dostupne len tieto 3 Clovek aby netrpel cukrovkou v tejto krajine a pritom sa chcel trochu potesit...
wow! no tak to je super to sa ti fajne podarilo
ja viem, videla som ake vselijake prichute vyrabaju a len tie tri su dostupne ako light aj tu u nas (nemecko)! skoda, ale ten oriesok fakt stoji za to som zvedava, ako ti bude chutit potom mi napis
ja viem, videla som ake vselijake prichute vyrabaju a len tie tri su dostupne ako light aj tu u nas (nemecko)! skoda, ale ten oriesok fakt stoji za to som zvedava, ako ti bude chutit potom mi napis
pozri sem, ze kolko je sugar free prichuti:
http://www.lowcarbmegastore.com/syrups-and-spreads/syrups
no ale aj tak sa tesim, ze ich budem mat 3
moja chyba, tie uz nie su monin ale od monin na stranke z usa je tiez tych prichuti habadej
kikulienka napísal:pozri sem, ze kolko je sugar free prichuti:
na nemeckom dukan fore si da vinci sirupy velmi chvalia...stalo by za to ochutnat...no uvidim, ci neobjednam...strasne by som chcela kokos a jahodu
mne uz tie z obchodu lezu dost na nervy, len ta klasika vanilka (ktoru skoro vobec necitim...), mandla a citron
Tiez som pocula same dobre veci. Kokosovu prichut mam od sestry v usa a je to absolutna mnamka, davam do jogurtu a muffiny su tiez vynikajuce. Z tych, co som kupila na slovensko mi viac menej chuti len maslova. Dam vediet, ako som dopadla s monin, tusim, ze dnes poobede si mam vyzdvihnut tu karamelovu . Tiez idem vyskusat kecup od norbiho update ale neocakavam nijaky zazrak, sirup od nich nie je nic vynimocne
a kde si kupila maslovu prichut? ta by mohla byt tiez fajna moj priatel pojde teraz za mnou a mohol by mi z SK nieco doniest...dala by som mu kupit/objednat
ja pouzivam na pizzu namiesto kecupu paradajkovy pretlak z aldi, ma malo tuku aj sacharidov, nikdy som nebola nejaky velky fanusik kecupu
ja pouzivam na pizzu namiesto kecupu paradajkovy pretlak z aldi, ma malo tuku aj sacharidov, nikdy som nebola nejaky velky fanusik kecupu
Ja uz si ani nepamatam, ci som vela kecupu jedla pred dukanom ale teraz asi preto, ze ho nemozem tak mam chut Aj si robim domaci ale nie vzdy sa mi chce. Maslovu prichut som kupila tu: www.peceniehrou.sk, je super dat do vody, ked varis zeleninu napr. sparglu. Ma trochu chut, ako maslo na pukance
jeeeej, aky velky vyber dakujem za tip, hned dnes mu este poviem, nech mi objedna boze, po precitani tvojich riadkov som dostala na pukance tie maslove
kikulienka napísal:Ja uz si ani nepamatam, ci som vela kecupu jedla pred dukanom ale teraz asi preto, ze ho nemozem tak mam chut Aj si robim domaci ale nie vzdy sa mi chce. Maslovu prichut som kupila tu: www.peceniehrou.sk, je super dat do vody, ked varis zeleninu napr. sparglu. Ma trochu chut, ako maslo na pukance
Hmm, maslová príchuť, to musím mať. Hroozne mi chýba maslo.
Pidanka- Messages : 116
Pidanka napísal:kikulienka napísal:Ja uz si ani nepamatam, ci som vela kecupu jedla pred dukanom ale teraz asi preto, ze ho nemozem tak mam chut Aj si robim domaci ale nie vzdy sa mi chce. Maslovu prichut som kupila tu: www.peceniehrou.sk, je super dat do vody, ked varis zeleninu napr. sparglu. Ma trochu chut, ako maslo na pukance
Hmm, maslová príchuť, to musím mať. Hroozne mi chýba maslo.
aj mne, take to najtucnejsie
aj mne, take to najtucnejsie
No neee? Také fajné, živočíšne...na chlebík...alebo na halušky...alebo do polievky...UFff!
jaaaj presne pidanka, sliny mi tecu ako traky
maya3 napísal:jaaaj presne pidanka, sliny mi tecu ako traky
Ideme na to úplne zle. Takže ináč: "Juuj, ja by som si tak dala dukanovský chlebík/muffinky/jogurtík, atď...Aha, veď ja môžem!!"
pravdu mas zajtra si uvarim nejaku fajnu zeleninovu mnamku len aku... , idem nejake recepty pozhanat
maya3 napísal:pravdu mas zajtra si uvarim nejaku fajnu zeleninovu mnamku len aku... , idem nejake recepty pozhanat
Ja som si akurát spravila kapustové placky...tak uvidíme, či to bude chutné.
tak ja som dnes robila brokolicove ale teda nic moc...neviem, nechutili mi vobec a kapustu uz vobec nelubim ale cukinove su fajne, tie od wett tu z fora, s light mozzarelou a sunkou
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: