zaciatok 30.07.2012 po druhe:D
+4
Veron.g
aishasea
zuzka21
gisselle1
8 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: zaciatok 30.07.2012 po druhe:D
Mellinka, ďakujem Ti krásne :-) Aj ja som s Tebou a za tie Tvoje céčka Ti véééééélice gratulujem!!!!!
pachucha- Messages : 131
pachucha napísal:Mellinka, ďakujem Ti krásne :-) Aj ja som s Tebou a za tie Tvoje céčka Ti véééééélice gratulujem!!!!!
dakujem snad bude aj 80B, to si asi kupim aj jednu push-upku, nech sa potrapi s tymi sackami
Mellin- Messages : 82
Ty si hovado :-))) Sa inak rehocem :-DDD
to je tzv. nizkosacharidova euforia dufam :-p
Ahojte dievčatá,
vidím, že dobrá nálada vás neopúšťa )
ja som dnes mala normálne traumu, že čo idem variť, lebo jednak som nenašla žiadny nový recept (asi až po hodine pátrania) a nemám doma skoro žiadne suroviny a do obchodu sa mi nechcelo )
vyriešila som to ,,kvázilečom" - cibuľka, paprika, paradajka - udusiť, do toho vajíčka a šunku. Ako to bude chutiť uvidím zajtra, dnes som to nechutnala, kedže mám bielkovinový deň )
rada čítam vaše príspevky, vždy sa dobre zabavím a cítim sa zainteresovane... ďakujem kočky
držme sa )
vidím, že dobrá nálada vás neopúšťa )
ja som dnes mala normálne traumu, že čo idem variť, lebo jednak som nenašla žiadny nový recept (asi až po hodine pátrania) a nemám doma skoro žiadne suroviny a do obchodu sa mi nechcelo )
vyriešila som to ,,kvázilečom" - cibuľka, paprika, paradajka - udusiť, do toho vajíčka a šunku. Ako to bude chutiť uvidím zajtra, dnes som to nechutnala, kedže mám bielkovinový deň )
rada čítam vaše príspevky, vždy sa dobre zabavím a cítim sa zainteresovane... ďakujem kočky
držme sa )
aishasea- Messages : 12
Nazdar koceny:) tak ako sa Vam dari? ja som vcera zhresila... robila som nenormalne lasagne.. a jednoducho sa nedalo odolat:)) tak si dam o jeden bielkov. den naviac... ale nemam skoro vobec vycitky... bola som s rodinkou a mali sme uzasny den...
ine som chcela... nejak mi prestali chutit dukanovske veci ako chlieb, mufiinky..vsetko kde su otruby..poradte...
pekny slnecny den babeny:)
ine som chcela... nejak mi prestali chutit dukanovske veci ako chlieb, mufiinky..vsetko kde su otruby..poradte...
pekny slnecny den babeny:)
gisselle1- Messages : 18
Ahojky Gisselle, ja som ani raz čo som na diéte nemala ani omrvinku pečiva- dukanovského. Vôbec mi pečivo nechýba a ani ho nemám v záujme robiť. Maximálne som si 3 x urobila tú placku. Ani tie dukanovské sladkosti som si nerobila- iba raz palacinky a skúšala som nutellu- tá letela do koša. Inak kúpila som si v Tescu twkuté sladidlo a konečne mi aspoň tá káva chutí ako káva, na akú som zvyknutá. Lebo z tej stévie mi je na grcanie- už je šlahnutá v špajzi a nikdy ju nevytiahnem :-DDDD Moja mama si dáva otruby do jogurtov- aj ja. Aj do tvarohu. Obaľuje v otrubách brokolicu, a kuracie mäsko. Dáva najprv vajíčkoa potom otruby. Spolu do jánskeho skla a zapeká. Jej to chutí :-) Alebo len do mliečka skús a pridaj škoricu. Alebo ovsenú kašičku si urob- ja si ju robím, keď deťom robím krupicovú kašičku :-)
No aj ja som blb, čo mám jesť, zatiaľ to u mňa vyhrávajú údené makrely, mozzarella, kuracina. Zelenina mi prestala chutiť...no akáže haluz že? a to som ju milovala!
No aj ja som blb, čo mám jesť, zatiaľ to u mňa vyhrávajú údené makrely, mozzarella, kuracina. Zelenina mi prestala chutiť...no akáže haluz že? a to som ju milovala!
giselle, mala som podobny problem a vela veci sa mi prejedlo pre tie otruby, tak som zacala hladat recepty, kde nejdu a par vynikajucich sa ich najde, dnes napriklad robim po vcerajsom uspechu tvarohovy kolacik (dvojnasobnu davku :-p), ide tam len tvaroh, vajicka, sladidlo a aroma a vsetci sa za tym sli doma zabit, povedala by som, ze je medzi top 3 DD jedlami, ak nie rovno na top 1 Vlastne kolace s otrubami nerobim uz nijake. Vacsinou aj tak sli do kosa.
No a otruby, ak ti nechuti chlieb, tak skus ako pise pachucha, alebo ja si davam do acidka, neprekaza mi to tam, alebo niektore baby, ktorym to nechuti to iba zhltnu nasucho a zapiju vodou. Vraj je to rychle a bezbolestne
A neda mi nenapisat, po vcerajsom tvarohovom kolaciku prisla rano konecne dalsia odmena, vykupenie z velkych dietnych hriechov zn. Pringles, Tatiana a pod. v podobe -1,3 kg
No a otruby, ak ti nechuti chlieb, tak skus ako pise pachucha, alebo ja si davam do acidka, neprekaza mi to tam, alebo niektore baby, ktorym to nechuti to iba zhltnu nasucho a zapiju vodou. Vraj je to rychle a bezbolestne
A neda mi nenapisat, po vcerajsom tvarohovom kolaciku prisla rano konecne dalsia odmena, vykupenie z velkych dietnych hriechov zn. Pringles, Tatiana a pod. v podobe -1,3 kg
ahojte dievčatá,
ako pokračujete? ja sa proste musím pochváliť - po mesiaci mám 69,4... pre mňa o to motivujúcejšie, že pod 70kg som mala naposledy keď som mala 16 rokov )
pekne dodržiavam rady uja dukana, čítam ho každý večer, ako bibliu ). Striedam dni 1/1, občas 2/2, keď som mimo domu, tak mi je menej blbé si v reštike vypýtať mäsko a zeleninový šalát ako len čisté mäsko... )
Vy ako, pochválte sa? Som zvedavá... cmuk
ako pokračujete? ja sa proste musím pochváliť - po mesiaci mám 69,4... pre mňa o to motivujúcejšie, že pod 70kg som mala naposledy keď som mala 16 rokov )
pekne dodržiavam rady uja dukana, čítam ho každý večer, ako bibliu ). Striedam dni 1/1, občas 2/2, keď som mimo domu, tak mi je menej blbé si v reštike vypýtať mäsko a zeleninový šalát ako len čisté mäsko... )
Vy ako, pochválte sa? Som zvedavá... cmuk
aishasea- Messages : 12
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Zaciatok 24.9.2012
» Začiatok od 29.9.2012
» Zaciatok 2.11 2012 :)
» zaciatok 8.10.2012
» Začiatok 10.10.2012
» Začiatok od 29.9.2012
» Zaciatok 2.11 2012 :)
» zaciatok 8.10.2012