Zacat 3. fazu alebo este sa pokusit vydrzat v 2.?
3 posters
Strana 1 z 1
Zacat 3. fazu alebo este sa pokusit vydrzat v 2.?
Chcem sa opytat, na Vas nazor.. vahu mam okolo 66kg, bohuzial coraz viac porusujem 2. fazu.. chcela som ist aspon na 64kg. Myslite, ze mozem prejst do 3. fazy a pokusit sa dodrziavat vsetky pravidla DD alebo este zotrvat v 2.faze? Myslim, ze ks ovocia denne by mi mohol prospiet a pomoct.. pojde vaha dole este?
ada1981- Messages : 41
Re: Zacat 3. fazu alebo este sa pokusit vydrzat v 2.?
Ahoj! Na Tvojom mieste by som prešla do III.fázy.Ja som v nej už nejakých 7-8 týždňov a je to super!Nemala by som to tu hovoriť,ale bola som teraz 2 x v priebehu mesiaca na dovolenke a nemala som možnosť sa stravovať úplne podľa pravidiel DD,na tej druhej absolútne,takže v záujme ,,nezhynutia" od hladu,lebo po celodenných túrach,plávaní a pod.človeku dobre vytrávi,som naozaj jedla všetko,čo mi prišlo pod ruku a nepribrala som ani deko...možno to bolo aj tým zvýšeným pohybom,ale myslím si,že to ovocie Ti určite nezaškodí :-)
Michaela Hazlingerová- Messages : 24
Michaela Hazlingerová napísal:Ahoj! Na Tvojom mieste by som prešla do III.fázy.Ja som v nej už nejakých 7-8 týždňov a je to super!Nemala by som to tu hovoriť,ale bola som teraz 2 x v priebehu mesiaca na dovolenke a nemala som možnosť sa stravovať úplne podľa pravidiel DD,na tej druhej absolútne,takže v záujme ,,nezhynutia" od hladu,lebo po celodenných túrach,plávaní a pod.človeku dobre vytrávi,som naozaj jedla všetko,čo mi prišlo pod ruku a nepribrala som ani deko...možno to bolo aj tým zvýšeným pohybom,ale myslím si,že to ovocie Ti určite nezaškodí :-)
dakujem. asi tak spravim.. lebo aj tak je tych prehreskov cim dalej tym viac a nema to vyznam uz pre mna, ked stale do niecoho dobieham.. tiez mam narocnu pracu, nepravidelnu pracovnu dobu, bielkovinove dni ma dost vycerpavaju.. je lahsie mat k tomu aspon zeleninu.. a 1 den v tyzdni na bielkovinach by som mala zvladat.. tak dnes mam posledny cisty B den a od zajtra zacnem 3. fazu.. a stvrtky si rezervujem na B:) schudla som 5 kil takze by som mala zotrvat 50 dni.. nechybaju mi nejak zemiaky, ryza, cestoviny, ale hresim na sladkostiach tak sa spolieham na ovocie, ze mi zazenie chut na sladke
ada1981- Messages : 41
ano, michaela ti dobre radí - možno tvoje telo už samo cíti, že potrebuje prejsť do 3F ... tak ho počúvaj
anazuz- Messages : 26
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: