Odtučnená smotana (maximálne 5 % tuku)
5 posters
Strana 1 z 1
Odtučnená smotana (maximálne 5 % tuku)
Baby našla som na tejto stránke v tolerovaných potravinách že sa môže Odtučnená smotana (maximálne 5 % tuku) : 2 polievkové lyžice a to je aká sladká alebo kyslá?
Rysauka1- Messages : 4
Date d'inscription : 21.02.2012
Age : 38
Re: Odtučnená smotana (maximálne 5 % tuku)
Rysauka1 napísal:Baby našla som na tejto stránke v tolerovaných potravinách že sa môže Odtučnená smotana (maximálne 5 % tuku) : 2 polievkové lyžice a to je aká sladká alebo kyslá?
Ahoj Rysauka...neviem síce aká to má byť, ale keď ju nájdeš v obchode, daj echo že v ktorom ) Ď.
zuzacka- Messages : 41
Date d'inscription : 14.06.2012
Age : 39
Localisation : Trnava
Re: Odtučnená smotana (maximálne 5 % tuku)
Ja myslim, ze kysla, bo na varenie maju viac %. Najmenej som zatial nasla 10% kyslu smotanu. tak neviem.
zuzanas- Messages : 140
Date d'inscription : 16.01.2012
Re: Odtučnená smotana (maximálne 5 % tuku)
...ja to kupujem creme fraise half fat ,ale zijem v UK neviem ci mate aj na slovensku ale podobne som videla aj tu v lidli len to malo 8% tuku tak skuste v lidli na slovensku
henrieta71- Messages : 159
Date d'inscription : 15.01.2012
Localisation : London
Re: Odtučnená smotana (maximálne 5 % tuku)
určite kyslá. sladká má najmenej 10% tuku .... a to je tá na varenie ... aspoň tu na SK
anazuz- Messages : 26
Date d'inscription : 27.06.2012
Similar topics
» slahacka bez tuku, kakao bez tuku
» pridá sa niekto???
» dukanky a broni prosim vas jak je to se syrem?
» ryzove rezance 0%tuku
» Obsahy tuku v sýrech
» pridá sa niekto???
» dukanky a broni prosim vas jak je to se syrem?
» ryzove rezance 0%tuku
» Obsahy tuku v sýrech
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra:
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29
» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby
» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka
» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya
» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621
» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka
» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata