Baklazany plnene mletym masom
Strana 1 z 1
Baklazany plnene mletym masom
Potrebujeme: (pre dvoch)
-1 cely baklazan
-500 g mleteho hovadzieho masa
- 2 struciky cesnaku
-chilli papricku
-sol, peper, vegetu, kari korenie
-2 vajicka
-4 lyzice ovsenych otrub
-vodu na podliatie
Postup: Mlate maso si dame do misky, pridame vajicka, koreniny, prelisovany cesnak, nasekanu na drobno chilli papricku (nie celu len kusocek) a ovsene otruby. Baklazan si prepolime, vydlubeme vnutro. Vnutro z jednej polky baklazanu nasekame na drobno a pridame do masovej zmesi. Polky baklazanu plnime masovou hmotou a zo zbytkoveho masa si vytvarujeme fasirky ( pokial chcete, mozte pouzit viacej baklazanov a naplnite ich viac a nebudete mat fasirky). Ruru si vyhrejeme na 180 stupnov. Do pekaca pokladame baklazany a fasirky, podlejeme to vodou a prikryjeme komplet alobalom. Takto to vlozime do rury a dusime taku pol hodinku. Ked je masko uvarene, alobal odstranime a dame naspat do rury aby sa to este dopieklo. Ked uz vidime ze je maso pekne hnede a chrumkave, vypneme. Mozme servirovat so salatom, kyslou uhorkou alebo akoukolvek inou zeleninou.
Dobru chut!
-1 cely baklazan
-500 g mleteho hovadzieho masa
- 2 struciky cesnaku
-chilli papricku
-sol, peper, vegetu, kari korenie
-2 vajicka
-4 lyzice ovsenych otrub
-vodu na podliatie
Postup: Mlate maso si dame do misky, pridame vajicka, koreniny, prelisovany cesnak, nasekanu na drobno chilli papricku (nie celu len kusocek) a ovsene otruby. Baklazan si prepolime, vydlubeme vnutro. Vnutro z jednej polky baklazanu nasekame na drobno a pridame do masovej zmesi. Polky baklazanu plnime masovou hmotou a zo zbytkoveho masa si vytvarujeme fasirky ( pokial chcete, mozte pouzit viacej baklazanov a naplnite ich viac a nebudete mat fasirky). Ruru si vyhrejeme na 180 stupnov. Do pekaca pokladame baklazany a fasirky, podlejeme to vodou a prikryjeme komplet alobalom. Takto to vlozime do rury a dusime taku pol hodinku. Ked je masko uvarene, alobal odstranime a dame naspat do rury aby sa to este dopieklo. Ked uz vidime ze je maso pekne hnede a chrumkave, vypneme. Mozme servirovat so salatom, kyslou uhorkou alebo akoukolvek inou zeleninou.
Dobru chut!
sash- Messages : 42
Date d'inscription : 16.01.2012
Localisation : London
Similar topics
» Plnene vajicka 1.2.3.4.f
» Zapekané slané plnené palacinky
» Plnené šampiňóny (od Michaely) - 2. a 3.fáza
» Zapekané slané plnené palacinky
» Plnené šampiňóny (od Michaely) - 2. a 3.fáza
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra:
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29
» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby
» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka
» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya
» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621
» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka
» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata