konecne spravna dieta :)
2 posters
Strana 1 z 1
konecne spravna dieta :)
Mile dukanky, som velmi rada ze som objavila tuto stranku a najma tuto dietu, uz dlho sa snazim schudnut 10 kg , no mojou slabostou su sladkosti, som proste na nich zavisla. Najpriek tomu som sa pustila do tejto diety a po 7 dnoch mam sice len o 3 kg menej , a nejak sa to zastavilo ale som rozhodnuta v tom pokracovat min 2 mesiace snad sa mi podari schudnut aspon 5-7 kg.tie recepty na sladkosti su fakt dobre a dokonca mi zacal chutit aj tvaroh so skoricou a ked som sa dnes docitala ze mozme aj colu zero tak radost dietovat. dopriali ste si aj vy kazdy den nieco z tych sladkosti co su tu recepty ?
lejlla- Messages : 6
Re: konecne spravna dieta :)
ja som bola na tom asi ako ty :-) každý den sladké bez toho som nevedela vydržať ale ako som začala s touto diétou vôbec nemám chuť na sladké a ked ma to pochytí tak si dám mufinku z otrub alebo si dám do tvarohu trošku sladidla a je po chuti na sladkosti . Aj ked sa môže ta cola asi by som si dávala pozor aj ked je light obsahuje cukry :-)
majkaZH- Messages : 2
Re: konecne spravna dieta :)
tak tvaroh musim aj ja so sladidlom a so skoricou, tak tu kolu zero pijem max 3 dc na den ..snazim sa 2 ja mam stale chut na sladke, piekla som aj tie kolaciky, no neodhadla som kolko sladidla treba pouzit tak boli horke kvoli tomu ze som pouzila kakao
lejlla- Messages : 6
Similar topics
» Cvičenie a diéta
» dukanova dieta
» dojčenie a diéta
» Dukanova diéta na TV JOJ
» Kojení a Dukanova dieta :-)
» dukanova dieta
» dojčenie a diéta
» Dukanova diéta na TV JOJ
» Kojení a Dukanova dieta :-)
Strana 1 z 1