porušenie 2 fáza
+9
WannaBeFit
Fialka
henrieta71
dara
matzika
Zuzka
torinka
Michaela.Molnar
Diuška
13 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: porušenie 2 fáza
a miesto toho sladidla stevia sa nedá dať nič iné?
alebo aj v tých palacinkách je že citrónovú arómu ..nedá sa nahradiť niečim?
Diuška- Messages : 87
Diuška napísal:a miesto toho sladidla stevia sa nedá dať nič iné?
Ani ja nepouživam steviu zbehni si kupiť umele sladidlo je bežne dostupne v obchodoch... a do palaciniek ja použivam škoricu
Zuzka- Messages : 418
Zuzka napísal:Diuška napísal:a miesto toho sladidla stevia sa nedá dať nič iné?
Ani ja nepouživam steviu zbehni si kupiť umele sladidlo je bežne dostupne v obchodoch... a do palaciniek ja použivam škoricu
ďakujem ...no teraz sa nedá malá mi spí a poviem asi manželovi
ani ja nemám steviu ma kadisin alebo kandisan a do palaciniek som nedávala citron, robila som si palacinky podľa Zuzky
torinka- Messages : 125
torinka napísal:ani ja nemám steviu ma kadisin alebo kandisan a do palaciniek som nedávala citron, robila som si palacinky podľa Zuzky
a kde ho dávala prosím ťa?
Diuška napísal:torinka napísal:ani ja nemám steviu ma kadisin alebo kandisan a do palaciniek som nedávala citron, robila som si palacinky podľa Zuzky
Palacinky:
1 Vajičko
130 ml mlieko
škorica
sladidlo
2 PL kukuričný škrob
( nezlakni sa je to riedka konzistencia )
Naposledy upravil Zuzka dňa St jún 06, 2012 10:06 am, celkom upravené 1 krát.
Zuzka- Messages : 418
tak tak a sú super, možno si dnes urobím :-)
no tak ako väčšina takýchto jedálZuzka napísal:Diuška napísal:torinka napísal:ani ja nemám steviu ma kadisin alebo kandisan a do palaciniek som nedávala citron, robila som si palacinky podľa Zuzky
Palacinky:
1 Vajičko
130 ml mlieko
škorica
sladidlo
2 PL kukuričný škrob
( nezlakni sa je to riedka konzistencia )
ďakujem
ešte nie ale asi zajtra skúsim
ja idem na víkend robiť tú piškótu s tvarohom a som želatinou na vrchu. Juj ako sa teším. Máme veľkú oslavu a a ideme aj na svadbu. Tak nech mlsám aj ja :-)
torinka napísal:ja idem na víkend robiť tú piškótu s tvarohom a som želatinou na vrchu. Juj ako sa teším. Máme veľkú oslavu a a ideme aj na svadbu. Tak nech mlsám aj ja :-)
to je kde ten recept ? myslíš toto?
Jogurtovo-tvarohová panna cotta
Ahojte baby! som zo seba sklamaná a strašne ase jogurtový dort a asi 4
v Sobotu som porušila diétu. Som mala zase tortu a asi 4 nanuky a v noci sme boli na kopčekovej zmzke. a dnes som mala opäť tortu a koláče
Neviem načo som sa na to dala keď jem aj tak hoc čo teda cez týždeň je to v pohodke ale vík u svokry koniec
určite som nabrala späť tie 2-3 kg čo som zhodila...
Baby poraďte mi prosím, čo mám robiť?Potrebujem od vás pomoc
v Sobotu som porušila diétu. Som mala zase tortu a asi 4 nanuky a v noci sme boli na kopčekovej zmzke. a dnes som mala opäť tortu a koláče
Neviem načo som sa na to dala keď jem aj tak hoc čo teda cez týždeň je to v pohodke ale vík u svokry koniec
určite som nabrala späť tie 2-3 kg čo som zhodila...
Baby poraďte mi prosím, čo mám robiť?Potrebujem od vás pomoc
...mozna prestan chodit k svokre aj to je riesenie, v prvom rade ty musis chciet my ti tu mozeme napisat hoci co ale vzdy to zavisi len od teba ,tak sa pekne skus pozbierat a mysli ako tazko to ide dole ked zhresis ja mam doma vacsinou len potraviny ktore mozem takze az tak ma nema co lakat skus to aj ty takto -mozna pomoze a ked mam byt uprimna moj partner moju dietu miluje lebo citujem"vzdy je nieco navarene v chladnicke" ,drzim palce aby si sa vratila spat na spravnu cestu
henrieta71- Messages : 159
presne tak, aj ja som zjedla misku jahôd, alebo čerešní.. a nič sa nestalo ved je to zdravé .. pridala som si o pol hodky cvičenia navyše a hotovo.. takže žiaden stres..
Fialka- Messages : 28
Diky holky no a nepribrala si ja mám asi 1kg nazad ...
nechápem že nabrať ide rýchlo ale schudnúť aj 5 krát ťažšie
nechápem že nabrať ide rýchlo ale schudnúť aj 5 krát ťažšie
Ahojte ja už tri týždne držím DD, stretávala som sa s rôznymi dobrotami ale dnes to prišlo. Návšteva doniesla zákusky a neodolala som. Zjedla som dva veterníky a jeden punčový. V živote mi nebolo horšie. Nielenže ma bolí žalúdok ale celá tá snaha je teraz márna! Myslíte si že môžem pokračovať? Veľmi ma to mrzí a neviem čo robiť
WannaBeFit- Messages : 10
WannaBeFit napísal:Ahojte ja už tri týždne držím DD, stretávala som sa s rôznymi dobrotami ale dnes to prišlo. Návšteva doniesla zákusky a neodolala som. Zjedla som dva veterníky a jeden punčový. V živote mi nebolo horšie. Nielenže ma bolí žalúdok ale celá tá snaha je teraz márna! Myslíte si že môžem pokračovať? Veľmi ma to mrzí a neviem čo robiť
mozno Ta potesi moja odpoved.. bola som na dovolenke tyzden a tiez som porusila moju 2. fazu a pojedla hocico, dokonca som aj par dni otruby vynechala ... zo zhodenych 4 kil som nabrala 2 kila.. vratila som sa domov pred 6. dnami a zacala opat pokracovat 2. fazou.. 2 dni bielkovinove, 2 dni Bz.. dnes rano som sa odvazila a 2 kila boli dole.. takze som presne na tej vahe ako ked som odchadzala na dovolenku.. a to som pocas tychto 6 dni bola aj na 2 oslavach a dali si kusok torty.. nevzdavaj sa, pokracuj dalej.. odvaz sa po bielkovinovych dnoch.. a uvidis co sa stalo s vahou.. moze sa to stat kazdemu, ze porusi. dolezite je ist dalej...
ada1981- Messages : 41
ada1981 napísal:WannaBeFit napísal:Ahojte ja už tri týždne držím DD, stretávala som sa s rôznymi dobrotami ale dnes to prišlo. Návšteva doniesla zákusky a neodolala som. Zjedla som dva veterníky a jeden punčový. V živote mi nebolo horšie. Nielenže ma bolí žalúdok ale celá tá snaha je teraz márna! Myslíte si že môžem pokračovať? Veľmi ma to mrzí a neviem čo robiť
mozno Ta potesi moja odpoved.. bola som na dovolenke tyzden a tiez som porusila moju 2. fazu a pojedla hocico, dokonca som aj par dni otruby vynechala ... zo zhodenych 4 kil som nabrala 2 kila.. vratila som sa domov pred 6. dnami a zacala opat pokracovat 2. fazou.. 2 dni bielkovinove, 2 dni Bz.. dnes rano som sa odvazila a 2 kila boli dole.. takze som presne na tej vahe ako ked som odchadzala na dovolenku.. a to som pocas tychto 6 dni bola aj na 2 oslavach a dali si kusok torty.. nevzdavaj sa, pokracuj dalej.. odvaz sa po bielkovinovych dnoch.. a uvidis co sa stalo s vahou.. moze sa to stat kazdemu, ze porusi. dolezite je ist dalej...
Mna tato odpoved velice potesila Ked som docitala knizku, mala som pocit, ze staci zrnko cukru a je to cele v keli, bola som posadnuta cistymi bielkovinami, ale....:
Prisiel den promocii (slavnostny obed - kura so zeleninovou oblohou, ale nivovu omacku som nevynechala, nanuk, musli tycinka aj Margot tycinka) a predtym tri dni v Prahe na prijimackach, byvanie v hosteli, ziaden cas ani orientacia, a aj ked som sa este prvy den snazila, prisiel hlad, povolene jedla nikde, na rade fastfood, ba aj chipsy, keksiky atd.
A to najlepsie na zaver: Nepribrala som ani deka Po Prahe som dokonca bola lahsia. Neviem ako je to mozne, bala som sa, ze vsetko, co zjem sa bude ukladat dvojnasobne, ale nenamietam . Dokonca mam pocit, ze mi normal dni prospeli ako zavan cerstveho vetra, mne tato strava totiz az tak nechuti (az na vynimky) a dlhodoba frustracia ma na mna velmi zly efekt. Takto som sa najedla, pozbierala a idem dalej a vyzera, ze chudnem.
Mellin- Messages : 82
ja som bola u priatela a na obed som si dala pečené kura s ryžou, viem že ryžu nemožem,ale nedokázala som odolať... no a večer som neodolala a zjedla pizzu, mám z toho zlý pocit,ale tak pokračujem dalej dám teraz 2 bielkovinové dni, 2 BZ dni a uvidime jak to bude, celkom mi ide lahko schudnut tak dufam,že som nejako nepribrala... držim palce
nina100- Messages : 24
pokracovat, alebo zacat odznova?
Ahojte potrebovala by som od Vas radu.Som asi mesiac a pol v druhej faze.No bola som na dovolenke a papala som cokolvek a po dovolenke prisla choroba (bola som na antibiotikach tak to dopadlo rovnako)Neviem ako dalej mam pokracovat v druhej faze, ale si zopakovat prvu???
katren- Messages : 2
..no ja si myslim ze pokracuj tam kde si prestala ,nema vyznam ist od zaciatku ,ale si si ista ze chces ist do toho pred vianocami ??? Urcite nerob 1f telo uz nezosokujes ako prvykrat ked si robila 1f -to je moj nazor ,ked sa smiem spytat kolko si zhodila a kolko pribrala spat ?
henrieta71 napísal:..no ja si myslim ze pokracuj tam kde si prestala ,nema vyznam ist od zaciatku ,ale si si ista ze chces ist do toho pred vianocami ??? Urcite nerob 1f telo uz nezosokujes ako prvykrat ked si robila 1f -to je moj nazor ,ked sa smiem spytat kolko si zhodila a kolko pribrala spat ?
schudla som 5 kg a pribrala 2kg...a nemala by som si dat aspon o 1 bielkovinovy den naviac???
katren- Messages : 2
...mozna zacni BD ,je to na tebe ,ale ta vaha nie je az taka strasna podla mna sa nestresuj a len pokracuj dalej
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» porušenie diety
» porusenie pravidiel v 3faze
» Recepty - I. fáza, II. fáza
» 2.faza - zacinam
» zaciatok 23.07 1.faza..)))
» porusenie pravidiel v 3faze
» Recepty - I. fáza, II. fáza
» 2.faza - zacinam
» zaciatok 23.07 1.faza..)))